Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αφροδισιακή συνταγή...

 
oμελέτα με σπαράγγια και σολομό
 
10 σπαράγγια
1 πράσο ή 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
150 γραμμάρια καπνιστό σολoμό
6 αυγά
1/3 κούπα γάλα
Λευκό πιπέρι, αλάτι
Μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Aνάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάζουμε τα σπαράγγια (Τα σπαράγγια εκτός από το φαλλικό τους σχημά είναι ένα από τα κορυφαία αφροδισιακά αφού η βιταμινή Ε που περιέχουν βοηθά τον οργανισμό να παράγει σεξουαλικές ορμόνες) σε ένα σκεύος με αλατισμένο νερό και τα βράζουμε για 5-6 λεπτά.

Στην κατσαρόλα με τα σπαράγγια προσθέτουμε το ψιλοκομένο πράσο (σε ροδέλες) ή τα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε στη φωτιά για 2-3 λεπτά.
Κατόπιν τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε κρύο νερό. Αφού τα στραγγίξουμε ξανά τα τοποθετούμε σε μια στεγνή πετσέτα.
Σε ένα μέτριο ταψί, βάζουμε τα κομμάτια από τον καπνιστό σολομό. Ρίχνουμε από πάνω το πράσο και τοποθέτουμε τακτικά τα σπαράγγια.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το λευκό πιπέρι. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψάκι και ψήνουμε την ομελέτα για 25 λεπτά. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin