Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Στόχος χάκερς έγινε και ο επίσημος δικτυακός τόπος της CIA

 
 
Στόχος της ομάδας χάκερ, με την επωνυμία «Lulz Security», φαίνεται πως έπεσε και η επίσημη ιστοσελίδα της CIA, η οποία για λίγα λεπτά τέθηκε εκτός λειτουργίας την Τετάρτη.

Η ίδια ομάδα, η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την εισβολή αυτή, είχε πραγματοποιήσει επιθέσεις και στην ιστοσελίδα της αμερικανικής Γερουσίας, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε αντίστοιχες εισβολές σε επιχειρηματικούς κολοσσούς.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, οι «Lulz Security» είχαν ανοίξει δίαυλο τηλεφωνικής επικοινωνίες με τους υποστηρικτές τους για να τους προτείνουν πιθανούς στόχους.

Για μερικά λεπτά το www.cia.gov δεν ήταν διαθέσιμο, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν αυτό αποδίδεται πράγματι σε μια διαδικτυακή επίθεση ή εάν συνέβη λόγω φόρτου, καθώς πολλοί ήταν οι περίεργοι που έμπαιναν στην ιστοσελίδα προκειμένου να δουν εάν όντως δέχθηκε επίθεση χάκερς.

Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ενημέρωση στο Τwitter.

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα «Lulz Security» έχει επιτεθεί στη Sony, στη Nitendo, σε διάφορα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα ακόμη και στην αμερικανική Γερουσία.

Εκπρόσωπος της CIA περιορίστηκε να δηλώσει ότι η υπηρεσία εξετάζει τις σχετικές αναφορές.  0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin