Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon HTC Trophy 7: να το πάρω ή όχι (review)


HTC Trophy 7: να το πάρω ή όχι (review)

Παρασύνθημα: Το HTC Trophy 7 είναι ένα από τα πρώτα κινητά με Windows Phone 7 που κυκλοφορούν στη χώρα μας. Το Windows Phone 7 είναι το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που πραγματικά εντυπωσιάζει τόσο με τη χρηστικότητα όσο και με τα γραφικά του. Το HTC Trophy 7 είναι ένα κομψό και ισχυρό κινητό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Σε αυτό βέβαια συμβάλλουν κατά πολύ και τα Windows Phone 7

PostHeaderIcon Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε με Δυναστεία!


Οι Carringtons και η κακιά Alexis επιστρέφουν. Αυτή τη φορά όχι στις τηλεοράσεις μας αλλά στη μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τον παραγωγό της πιο διάσημης τηλεοπτικής σειράς ήρθε η ώρα για να μεταφερθεί η Δυναστεία στον κινηματογράφο.

PostHeaderIcon Αυστραλία: 13χρονος θυσιάστηκε για να σωθεί ο αδερφός του


Ένα αγόρι, 13 ετών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά των πλημμυρών που έχουν πλήξει την Αυστραλία, μαζί με τη μητέρα του. Η τελευταία του επιθυμία ήταν να σωθεί ο 10χρονος αδερφός του από τα σωστικά συνεργεία...

PostHeaderIcon Toyota Prius σε… συσκευασία XL! (video)



Το Prius v Concept κάνει αυτές τις μέρες την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα δημοσιεύματα μας σχετικά με την διεύρυνση της γκάμας του ιαπωνικού υβριδικού. Τα στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί είναι ελάχιστα ενώ οι βασικές διαφορές εντοπίζονται στις διαστάσεις του αμαξώματος το οποίο φτάνει σε μήκος τα 4,615 m, σε πλάτος τα 1,775 m και σε ύψος τα 1,574 m (oι αντίστοιχες τιμές του τωρινού Prius είναι 4,460 m, 1,745 m και 1,490m).

PostHeaderIcon Τα 6 βασικά οφέλη του οργασμού

 
 
Εκτός από το ότι σε κάνει να νιώθεις υπέροχα, ωφελεί την υγεία σου:
- Μετρά ως αεροβική 

Καθώς φτάνεις στην κορύφωση, ο καρδιακός παλμός σου διπλασιάζεται τουλάχιστον, όπως όταν εκτελείς έντονη αερόβια άσκηση.

- Καταπολεμά τη γρίπη

Ο οργασμός μία με δύο φορές την εβδομάδα σχετίζεται με αύξηση 30% των αντισωμάτων. Αν το κάνεις πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, χάνεται αυτό το όφελος. Τα πάντα με μέτρο λοιπόν!

- Ενισχύει τη γονιμότητα 

Η απογείωση στον έρωτα σε κάνει πιο γόνιμη: κατά τον οργασμό η μήτρα συσπάται και κινείται με τρόπο που διευκολύνει το σπέρμα να φτάσει σε αυτήν. Οι συσπάσεις μπορεί, επίσης, να βοηθήσουν τα σπερματοζωάρια να φτάσουν στις σάλπιγγες.
Mην ξεχνάς, πως οι συχνοί (ακόμα και καθημερινοί) οργασμοί, μπορούν να σου δώσουν παραπάνω οφέλη υγείας:

1. Μπορούν να σε βοηθήσουν να πολεμήσεις τον καρκίνο
 
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως το τακτικό σεξ –με πολλά προκαταρκτικά– μπορεί να οδηγήσει στη μείωση του κινδύνου του καρκίνου, επειδή ενισχύει την παραγωγή της ωκυτοκίνης, μιας ορμόνης που έχει αποδειχθεί in vitro (σε δοκιμαστικό σωλήνα) ότι αποτρέπει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων στο μαστό. Το μασάζ στο στήθος βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία της λέμφου, καθαρίζοντας τις ρυπαντικές ουσίες. Όσον αφορά τις μητέρες, ο θηλασμός μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από τον καρκίνο του μαστού, ενώ αναφορικά με τις άτεκνες γυναίκες, η σεξουαλική δραστηριότητα και οι μαλάξεις του στήθους μπορεί να έχουν ανάλογο αποτέλεσμα!

2. Μπορούν να εμποδίσουν την ενδομητρίωση
 
Η ενδομητρίωση είναι μια συνήθης αιτία πυελικού πόνου και στειρότητας στις γυναίκες. Σε μια αμερικανική έρευνα σε 2.012 γυναίκες, που διερευνούσε τη σχέση μεταξύ της ενδομητρίωσης, της σεξουαλικής δραστηριότητας, του οργασμού και της χρήσης ταμπόν, τα στοιχεία έδειξαν ότι οι γυναίκες που επιδίδονται σε σεξουαλική δραστηριότητα κατά την εμμηνόρροια είχαν λιγότερες πιθανότητες ενδομητρίωσης από αυτές που απείχαν. Αν και η σχέση αυτή είναι περιστασιακή, οι ερευνητές τονίζουν πως καθώς οι συσπάσεις της μήτρας κατά τον οργασμό μπορεί να βοηθήσουν στην αποβολή των εμμηνορροϊκών υπολειμμάτων, αξίζει να ερευνηθεί αν ο οργασμός κατά την εμμηνόρροια μπορεί να προστατεύσει από την ενδομητρίωση.

3. Μπορούν να σε βοηθήσουν να γεννήσεις με ασφάλεια
 
Ο οργασμός στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου της κύησης μπορεί να σε βοηθήσει να γεννήσεις στην ώρα σου. Σε πρόσφατη έρευνα, 1.853 έγκυες ρωτήθηκαν ανάμεσα στην 29η και την 36η εβδομάδα της κύησης για τη σεξουαλική τους ζωή κατά τις δύο προηγούμενες εβδομάδες. Αυτές που έκαναν σεξ (ή είχαν οργασμό χωρίς συνουσία) στη διάρκεια του τρίτου τριμήνου ήταν πιο πιθανό να φτάσουν μέχρι τις 40 εβδομάδες από αυτές που απείχαν στα τελευταία στάδια της κύησής τους. Ο γυναικείος οργασμός μπορεί να ανοίξει τον τράχηλο της μήτρας μέχρι και δύο εκατοστά.

Πηγή : shape
 

PostHeaderIcon Δέκα απλοί κανόνες για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών με το ΙΧ


Σε μία κρύα χειμωνιάτικη ημέρα, οι περισσότεροι δεν θα έβγαζαν περίπατο το παιδί τους ντυμένο μόνο με ένα ελαφρύ κοντομάνικο μπλουζάκι. Κι όμως, σύμφωνα με ευρωπαϊκές μελέτες και στατιστικές είναι πολλοί εκείνοι που δεν τηρούν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας κατά τη μεταφορά των τέκνων τους με το αυτοκίνητο, διακινδυνεύοντας έτσι σημαντικά τη ζωή τους.

PostHeaderIcon Η Intel ανακοινώνει τη νέα γενιά των Intel Core


Με τις πωλήσεις των υπολογιστών να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο την ημέρα, η Intel Corporation παρουσίασε τη δεύτερη γενιά της οικογένειας επεξεργαστών Intel Core, σε ειδική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της CES 2011.

PostHeaderIcon Ποιούς άνδρες θέλουν τελικά οι γυναίκες; Νέα στοιχεία...

 

Είναι κοινή διαπίστωση μεταξύ των ερευνητών ότι όσο πιο αρρενωποί οι άνδρες, τόσο πιο ελκυστικοί φαίνονται στο ασθενές φύλο.


PostHeaderIcon Επιστρέφει το spam




Όσοι χάρηκαν από την πτώση που είχε σημειώσει το spam τους περασμένους μήνες, θα απογοητευτούν από τη..θριαμβευτική επιστροφή του.

PostHeaderIcon Μικροτσίπ στα... δέντρα του Αμαζονίου!


Την τοποθέτηση μικροτσίπ στα δέντρα του Αμαζονίου αποφάσισαν οι ειδικοί προκειμένου να έχουν την πλήρη εικόνα της υλοτομίας που πραγματοποιείται στην περιοχή. 

PostHeaderIcon Το κάμα σούτρα των χάκερ... Troj/Bckdr-RFM


Μόλις έλαβες ένα email που γράφει στον τίτλο ότι περιέχει συμβουλές για τις στάσεις του κάμα σούτρα, σωστά; Και θέλεις να το ανοίξεις, έτσι;

PostHeaderIcon Ταινία με iPhone γύρισε ο σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ


Μια κινηματογραφική καινοτομία φέρνει στα σινεμά ο Κορεάτης σκηνοθέτης Παρκ Τσαν-Γουκ, δημιουργός του Oldboy. Η νέα του ταινία με τίτλο Night Fishing γυρίστηκε με δέκα Apple iPhone 4, τέσσερα από τα οποία χειριζόταν ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Ο Παρκ Τσαν-Γουκ κέρδισε το μεγάλο βραβείο στις Κάννες το 2004.

PostHeaderIcon 2 στα 10 παιδιά βλέπουν πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο


Μόνο ένας στους τέσσερις γονείς στην Ελλάδα αξιοποιεί τα διαθέσιμα ηλεκτρονικά "εργαλεία" για να προστατέψει τα παιδιά του από πιθανούς κινδύνους στο Ίντερνετ, ένα φαινόμενο που έχει διεθνή διάσταση. Από την άλλη, στη χώρα μας ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός (bullying) έχει μικρή εξάπλωση σε σχέση με άλλες χώρες.

PostHeaderIcon Επικίνδυνα Καλλυντικά


Πάνω από 10,000 χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά χωρίς να παραβιάζονται οι νόμοι. Τοξικό όμως εν τέλει σημαίνει δηλητήριο ικανό να φθείρει και να καταστρέψει οτιδήποτε είναι ζωντανό.

PostHeaderIcon Ηνωμένα Έθνη: Η ανασκόπηση για την πείνα το 2010

Σε πρόσφατη ανασκόπηση τους  τα Ηνωμένα Έθνη, μέσω του World Food Programme (WFP) αναφέρουν σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν ανά την υφήλιο μέσα από το πρίσμα της μάχης ενάντια στη παγκόσμια πείνα κατά τη διάρκεια του χρόνου που έφυγε. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:


PostHeaderIcon Ερευνώντας τη γενέτειρα του Βούδα

 

Αρχαιολογική δραστηριότητα με σκοπό την καλύτερη πολιτιστική διαχείριση ξεκινά στην περιοχή Lumbini στο Νότιο Νεπάλ, όπου η παράδοση θέλει να τοποθετείται η γενέτειρα του Βούδα.

PostHeaderIcon Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - ΝΟΗΣΙΣ : Τα Πρόσωπα της Επιστήμης

 
 
Συνεχίζεται και φέτος ο κύκλος εκδηλώσεων με τίτλο «Τα Πρόσωπα της Επιστήμης», που πραγματοποιείται από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών – Παράρτημα Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

PostHeaderIcon Μάθετε τι είναι το συνένζυμο Q10

 
Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, διαφημίζουν την ύπαρξη του συνενζύμου  Q10 στα συστατικά τους.
Πόσες όμως γνωρίζουν το είναι το συνένζυμο Q10 για τους λόγους για το οποίο είναι απαραίτητο για την διατήρηση της νεότητας; 

 

PostHeaderIcon Helloween και Stratovarious στην Ελλάδα

 
Οι Helloween, οι ''πατέρες'' του power metal έρχονται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές βραδιές: την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου στο Fuzz Club στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη,. Μαζί τους οι πρωτοπόροι και αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Stratovarius. Opening Act και στις δύο ημέρες οι Σουηδοί Avatar.

PostHeaderIcon Η Sony κλείνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής CD

Η Sony κλείνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής CD, καταραμένα downloads

Η ψηφιακή εποχή και το οικονομικό κλίμα δεν σηκώνουν καθυστερήσεις και για αυτό η Sony θα κλείσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία.


PostHeaderIcon Το πρώτο μουσείο ομοφυλοφίλων των ΗΠΑ ανοίγει στο Σαν Φρανσίσκο

 
Επιβεβαιώνοντας τη φήμη της πόλης, ως η Μέκκα των εναλλακτικών επιλογών διαβίωσης, το Σαν Φρανσίσκο υποδέχεται τα εγκαίνια του πρώτου μουσείου ομοφυλοφιλίας των ΗΠΑ.

PostHeaderIcon Ποια θεωρείται σωστή μερίδα

 
Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν τρώνε σε εστιατόρια δεν έχουν μαζί τους ζυγαριές ούτε τα ειδικά ποτήρια μέτρησης των τροφών, οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν ποια είναι η συνιστώμενη μερίδα.

PostHeaderIcon Κίνα: το μεγαλύτερο αιολικό δυναμικό παγκοσμίως

 
Η Κίνα είναι πλέον η χώρα με το μεγαλύτερο αιολικό δυναμικό παγκοσμίως μετά την πρόσθεση 16 γιγαβάτ το 2010.
 

PostHeaderIcon Διάλλειμα για διαφημίσεις...


PostHeaderIcon Δύσκολοι καιροί για θεριακλήδες

 
Λέμε πως το κάπνισμα έχει καταντήσει ποινικά κολάσιμη πράξη, και πως οι καπνιστές διώκονται σαν παράνομοι ντεσπεράντος στην Ελλάδα, και διαμαρτυρόμαστε εντόνως, αλλά μάλλον υπερβάλλουμε. Υπάρχουν και χειρότερα. Πάρα πολύ χειρότερα. Και δεν μιλάμε για κάποια συντεταγμένα Δυτικά κράτη, όπου η έννοια της πολιτικής ορθότητας κυριαρχεί εδώ και χρόνια, και όπου το πέταγμα τσίχλας στο δρόμο μπορεί να σου στοιχίσει μια περιουσία σε πρόστιμα. Δεν μιλάμε δηλαδή για την Αυστραλία, ή την Ελβετία, κλπ. Μιλάμε για το Μπουτάν.

PostHeaderIcon Ένα φλιτζάνι καφές «σπονδή» στο ΜΙΤ

 
Μια επιστολή του μαθηματικού Norbert Wiener μετά από μια τυχαία συνάντηση με τον Αϊνστάιν, το ερευνητικό υλικό για την παρασκευή του τέλειου καφέ αλλά και ένα σπασμένο πιάνο… Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα της έκθεσης που αφιερώνεται στα 150 χρόνια του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, του γνωστού ΜΙΤ


PostHeaderIcon H γηραιότερη γάτα στον κόσμο


Η Λούσι ζει στην Βρετανία και σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, μετά τη συμπλήρωση των 39ων γενεθλίων της! Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λούσι γεννήθηκε στην οδό Τόμας στο Λιανέλι της Νότιας Ουαλίας.
 

PostHeaderIcon Πειραματικό φάρμακο εξαφανίζει το διπλοσάγονο

 

 Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer ανακοίνωσε ότι ξεκινά δοκιμές ενός ενέσιμου φαρμάκου που συρρικνώνει τις αποθέσεις λίπους στο ανεπιθύμητο προγούλι.

PostHeaderIcon Η Toyota ετοιμάζει μαζική παραγωγή μπαταριών ιόντων λιθίου


Στη μαζική παραγωγή μπαταριών ιόντων λιθίου για υβριδικά οχήματα θα προχωρήσει το φθινόπωρο η Toyota, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

PostHeaderIcon Οι Διστομίτες δικαιώνονται χάρη στην τόλμη των μεγάλων ανδρών

 
Για πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός ενσκήπτει με τόση θέρμη στο εθνικό ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Χωρίς άλλο η περήφανη κυβερνητική απόφαση οφείλεται στον αποφασιστικό Πρωθυπουργό και στην άρτια νομική κατάρτιση του Ελληνα υπουργού Δικαιοσύνης.

PostHeaderIcon Nokia Labs...

inside nokia labs 11 


PostHeaderIcon Μουσείο Πόλεως Αθηνών : Ελληνική ιστορία και πολιτισμός σε μετανάστες από τις 18/1

Σεμινάρια για μετανάστες οργανώνει το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία στην πλατεία Κλαυθμώνος.

PostHeaderIcon Υιοθετήστε ένα απειλούμενο είδος…online!

 
Όσοι από εσάς διαθέτετε κάποιου είδους οικολογική συνείδηση και το θέμα της προστασίας των ζώων που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, δεν σας αφήνει αδιάφορο, μπορείτε να συμβάλλετε με ένα χρηματικό ποσό της επιλογής σας, για να βοηθήσετε το έργο της WWF στην Ελλάδα. 

Συγκεκριμένα η WWF Ελλάδος δημιούργησε την δυνατότητα της συμπλήρωσης μιας online φόρμας, με την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το χρηματικό ποσό που επιθυμείτε να δωρίσετε στον οργανισμό προκειμένου να «υιοθετήσετε» ένα απειλούμενο είδος, όπως για παράδειγμα την τίγρη Σουμάτρας, την χελώνα Caretta-caretta, την πολική αρκούδα και άλλα.

Προκειμένου να γίνετε συνδρομητές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της WWF για τον συγκεκριμένο σκοπό. 

πηγή : mauroprovato

PostHeaderIcon Τατουάζ ή δερματοστιξία

Το σημάδεμα στην αρχαιότητα λεγόταν «στίξη» (χτύπημα) ή «κατάστιξη», και η πράξη στιγματισμός. Το σημάδεμα του σώματος λεγόταν δερματοστιξία.

Το τατουάζ είναι πράξη που είχε πάντοτε μαγικό χαρακτήρα. Στις περισσότερες κοινωνίες αναγνωριζόταν μαγική δύναμη σε εκείνους που επιδίδονταν στο τατουάζ. Συνήθως το τατουάζ αποτελεί δοκιμασία μυήσεως ή αναγνωρίσεως του φύλου, του αξιώματος κλπ. Γίνεται όμως περισσότερο για τη μαγική, προφυλακτική, και θεραπευτική
αξία του! 


PostHeaderIcon 20+11 πράγματα να κάνεις αυτή τη χρονιά...


Χρησιμοποίησε λιγότερο τον αριθμό 10. Το 11 είναι πιο ενδιαφέρον νούμερο, οι δυο άσοι κερδίζουν, κάνουν καλύτερους συνδυασμούς.

Το πρωί, μόλις ανοίγεις τα μάτια, μείνε 5 λεπτά στο κρεβάτι χωρίς να κάνεις τίποτε απολύτως.

PostHeaderIcon flashback... Καβάλα...


PostHeaderIcon Έσπασε το «φράγμα» του 1,60 ευρώ η αμόλυβδη

 

Πάνω από το 1,60 ευρώ το λίτρο διαμορφώθηκε την περασμένη εβδομάδα, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης. Σύμφωνα με τις τιμοληψίες η μέση τιμή του εν λόγω καυσίμου έφτασε την προηγούμενη Παρασκευή τα 1,605 ευρώ το λίτρο.


PostHeaderIcon Μα, έχει γάλα ο γαλαξίας;

 
Άστοχη ερώτηση. Αλλά η λέξη γαλαξίας παράγεται από τη λ. γάλα και αυτό γιατί στην αρχαιότητα θεωρούσαν ότι είναι από γάλα (η μοιάζει με γάλα) ο νεφελώδης λευκάζων κύκλος που περιβάλλει τον ορίζοντα (σήμερα, γνωρίζουμε ότι είναι μία φωτεινή γαλακτώδης ζώνη, που αποτελείται από δισεκατομμύρια αστέρες και νεφελώδη αστρική ύλη).


PostHeaderIcon το τσίπουρο...γιατρικό


Για χρόνια το τσίπουρο ήταν βασικό φάρμακο στην ελληνική οικογένεια. Ιδιαίτερα το μεταβρασμένο που είχε μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε αλκοόλη. 
Αναφέρουμε μερικές....
 

PostHeaderIcon Γενετικός έλεγχος ανιχνεύει κληρονομικές ασθένειες σε γονείς

 
Ένα νέο τεστ για τις γενετικές μεταλλάξεις στους υποψήφιους γονείς μπορεί να βοηθήσει να αποτραπεί η σύλληψη εμβρύων με θανατηφόρες κληρονομικές ασθένειες, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές.

PostHeaderIcon Αύριο στην Επιτροπή της Βουλής η αποθήκη αερίου της Καβάλας

 

Για αύριο, Παρασκευή, ορίστηκε η σύγκλιση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ύστερα από αίτημα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, προς τον Πρόεδρό της, Γ. Δριβελέγκα, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της για το πόρισμα στο οποίο κατέληξε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που είχε συγκροτηθεί, αναφορικά με τη διερεύνηση των δυνατοτήτων μετατροπής σε αποθηκευτικό χώρο του -υπό εξάντληση- κοιτάσματος Φυσικού Αερίου «Νότιος Καβάλα».


PostHeaderIcon «Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»

 «Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν»
Την αφαίρεση της Ιστορίας από τον κορμό της υποχρεωτικής διδασκαλίας στη Β’ και Γ’ Λυκείου και τη μετατροπή τόσο αυτής όσο και των Θρησκευτικών σε μαθήματα ...επιλογής, προτείνει το υπουργείο Παιδείας για τις αλλαγές στο …Νέο Λύκειο.

PostHeaderIcon Süddeutsche Zeitung: Εγώ δίνω χρήματα στην Ελλάδα

 Süddeutsche Zeitung: Εγώ δίνω χρήματα στην Ελλάδα
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη Ελλάδα έχει κερδίσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Ευρώπης...κυρίως όμως αυτά τις Γερμανίας.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung, υπό τον τίτλο «Εγώ δίνω χρήματα στη Ελλάδα», υπάρχουν και επενδυτές που πιστεύουν ότι θα έχουν μεγαλύτερο κέρδος αν επενδύσουν στην Ελλάδα!

Ένας από αυτούς, ο Χέντρικ Λέμπερ, που είναι από το 1994 επικεφαλής της εταιρείας διαχείρισης επενδυτικών πακέτων «Atacis», δηλώνει στην εφημερίδα ότι εξετάζει την αγορά μετοχών ελληνικής τράπεζας. Ο Λέμπερ σημειώνει μάλιστα: «Δίνω χρήματα στην Ελλάδα, γιατί νομίζω πως η ΕΕ δεν θα αφήσει τη χώρα να χρεοκοπήσει και γι’ αυτό έχω υψηλές αποδόσεις». Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής της επενδυτικής εταιρίας, «ή θα διασωθούν όλες οι χώρες - μέλη της ΕΕ ή καμία. Στην ΕΕ δεν υπάρχει η δυνατότητα μιας μεμονωμένης χρεοκοπίας. Στις αγορές ανταμείβονται οι γνώσεις σου ανάλογα με το ποσόν που επενδύεις», καταλήγει ο κ. Λέμπερ.

πηγή : epikaira

PostHeaderIcon Αυτόνομο υπουργείο Τουρισμού ζητεί ο ΣΕΤΕ από την κυβέρνηση


Στην ανάδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου του τουρισμού στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας σκοπεύει η μελέτη του ΣΕΤΕ για τον ελληνικό τουρισμό με θέμα «Η πρωτοβουλία Ελληνικός Τουρισμός 2020, Πρόταση για τον νέο αναπτυξιακό μοντέλο».

PostHeaderIcon Σαφάρι κλήσεων από την δημοτική αστυνομία στην Θεσσαλονίκη και παρεμπόριο

 
Περισσότερες από 1.100 κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα έκοψε η δημοτική αστυνομία της Θεσσαλονίκης, από τις 3 εως τις 10 Ιανουαρίου ακολουθώντας την εντολή της νέας διοίκησης του κεντρικού δήμου για… «καμία ανοχή στο διπλοπαρκάρισμα». (βέβαια υπάρχουν ελάχιστοι χώροι στάθμευσης-γεγονός που θα έπρεπε να συνυπολογιστεί πρωτού ξεκινήσουν τοσο δυναμικά τις κλήσεις)

PostHeaderIcon Η τεχνολογία είναι ο μεγάλος εχθρός του σεξ..!

 
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η Telegraph, το 28% των γυναικών στη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ, τα email και τα... κινητά iPhone και BlackBerry, τους έχουν καταστρέψει την ερωτική ζωή.

PostHeaderIcon Η Google μετατρέπει τα "έξυπνα" κινητά με Android σε αυτόματους μεταφραστές

 
Μιλήστε στο "έξυπνο" κινητό σας και αυτό θα αναλάβει στη συνέχεια να μεταφράσει αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο, τα λόγια σας στη γλώσσα του αλλοδαπού συνομιλητή σας. Το αντίστροφο θα συμβεί, όταν εκείνος θα αρχίσει να σας μιλάει, οπότε αμέσως μετά θα ακούσετε τα λόγια του μεταφρασμένα στη γλώσσα σας.

PostHeaderIcon Η σύγχρονη τεχνολογία υποκλίνεται στον πύργο του Άιφελ

 
Την εποχή που κατασκευάζονταν ο πύργος του Άιφελ οι ειδικοί της εποχής περίμεναν ότι θα άντεχε όρθιος το πολύ 20 χρόνια, πριν καταρρεύσει.


PostHeaderIcon Τα διαλείμματα στη δουλειά προστατεύουν την υγεία

 

 ΛΟΝΔΙΝΟ. Αλλη μία έρευνα έρχεται να καταδείξει τις αρνητικές συνέπειες που έχει για την υγεία η πολύωρη παραμονή στην καρέκλα του γραφείου. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία μελέτησαν 4.700 εργαζομένους και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσο περισσότερα διαλείμματα κάνει κάποιος κατά τις ώρες εργασίας τόσο περισσότερο προστατεύει την υγεία του.

PostHeaderIcon Φροντίδα για ένα τέλειο χαµόγελο

 
Η καρέκλα του οδοντιάτρου µπορεί να προκαλεί τρόµο σε πολλούς, είναι όµως ο µόνος τρόπος για να φέρει ένα πραγµατικά φωτεινό χαµόγελο στο πρόσωπό µας.

PostHeaderIcon Νέα Υόρκη: Η μάσκα ύπνου που μιμείται την ανατολή!

 


Η LUMI είναι η πρώτη μάσκα ύπνου που όχι μόνο εμποδίζει το φως να μπει και να ξυπνήσει τον χρήστη της, αλλά επιπλέον αναλαμβάνει να τον ξυπνήσει… μιμούμενη την ανατολή του ηλίου! 


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin