Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Το Facebook συνεργάζεται με τον «κοινωνικό browser» RockMeIt


Το RockMeIt είναι ένας αρκετά δημοφιλής browser, βασισμένος στην πλατφόρμα του Chromium, που απευθύνεται σε χρήστες που συνηθίζουν να περνούν το μεγαλύτερο μέρος του online χρόνου τους σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Το Facebook, από την άλλη, είναι η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης του πλανήτη. Έτσι, η συνεργασία των δύο πλευρών σε μια σειρά τεχνικών και προϊοντικών θεμάτων, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες, μόνο αταίριαστη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μάλιστα ως πρώτο επακόλουθο της συμφωνίας, ο RockMeIt κυκλοφόρησε νέα έκδοση που περιλαμβάνει ορισμένες αρκετά ενδιαφέρουσες βελτιώσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλληλεπιδράσουν οι χρήστες του με το Facebook.
image
Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρει τη λίστα των online επαφών από την αριστερή πλευρά του Facebook στη δεξιά πλευρά του browser, ενσωματώνει μέσα στο περιβάλλον του τις ειδοποιήσεις, τα μηνύματα και τα αιτήματα φιλίας, ενώ έχει ενσωματώσει επίσης και ολόκληρο το κεντρικό σύστημα μηνυμάτων του Facebook. Μάλιστα, όταν επισκέπτεστε το facebook.com, το RockMeIt φροντίζει να κρύψει από την ιστοσελίδα τις προαναφερθείσες λειτουργίες, αφού αυτές είναι ήδη ορατές στον browser.
image
Η κεντρική ιδέα πίσω από τη συνεργασία Facebook – RockMeIt περιστρέφεται γύρω από την πεποίθηση ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να γίνουν αναπόσπαστο μέρος της πλοήγησης και του μηχανισμού αναζήτησης ενός browser.
Εάν αυτό είναι κάτι που σας βρίσκει σύμφωνους και εάν πράγματι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στα κοινωνικά δίκτυα, μάλλον θα σας ενδιαφέρει να δώσετε μια ευκαιρία στον RockMeIt.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin