Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon H Madonna επιστρέφει στη δισκογραφία


Η "βασίλισσα της ποπ" επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από απουσία 3 χρόνων κι η μουσική βιομηχανία αναμένει με κομμένη ανάσα τη μετωπική της σύγκρουση στα charts με τη νέα αγαπημένη των break-through μουσικόφιλων, τη Lady Gaga.


Ο μάνατζερ της Madonna, Guy Oseary, ανακοίνωσε ότι η Madge θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα τις ηχογραφήσεις για τα κομμάτια που θα εντάξει στο επερχόμενο άλμπουμ της.

Πληροφορίες θέλουν τη Madonna να έχει συνεργαστεί με τους πιο hot παραγωγούς της μουσικής βιομηχανίας, πετυχαίνοντας ένα νέο ήχο ακόμη και για τα δικά της, πρωτοποριακά δεδομένα, ενώ ο μάνατζέρ της άφησε να υπονοηθεί ότι μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ θα ακολουθήσει και παγκόσμια περιοδεία.

Η Madonna κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, "Hard Candy", τον Απρίλιο του 2008 κι ένα χρόνο μετά τη συλλογή "Celebration", που περιλάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Το διάστημα της απουσίας της "βασίλισσας" από τη δισκογραφία, συνέπεσε με την ξαφνική άνοδο της Lady Gaga, που πολλοί έσπευσαν να αποκαλέσουν "νέα Madonna" τόσο για τον νέο ήχο της όσο και για τα σκάνδαλα και τις εκκεντρικές εμφανίσεις.

Όπως όλα δείχνουν, τους επόμενους μήνες θα βιώσουμε μία σύγκρουση μεγατόνων ανάμεσα στις δύο ντίβες, με τρόπαιο για τη νικήτρια το θρόνο της ποπ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin