Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ: Σήκωσε και φέτος τον Επιτάφιο

Ο  Τομ Χανκς (φωτ.) σήκωσε και φέτος τον Επιτάφιο της ομογένειας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας, στην Pasadena.
Ο διάσημος σταρ παρακολούθησε με δέος και κατάνυξη τις ακολουθίες του Θείου Πάθους συνοδευόμενος από την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και τη φίλη τους Νία Βαρντάλος. 


«Περισσότερο Ελληνας από τους Ελληνες», όπως άλλωστε έχει δηλώσει ο ίδιος, ο Τομ Χανκς κρατάει τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, νηστεύει σαν καλός χριστιανός όλη τη Σαρακοστή και το Μεγάλο Σάββατο μεταλαμβάνει των άχραντων μυστηρίων.
Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Τομ Χανκς κράτησε τον Επιτάφιο κατά την περιφορά με τον Τζιμ Γιαννόπουλος της 20th Century Fox, CEO. Ο τελευταίος την Κυριακή του Πάσχα οργανώνει πάντα πάρτι στο σπίτι του εκεί, από το οποίο φυσικά δεν λείπει το ζεύγος Χανκς - Ουίλσον και εκλεκτά μέλη της ελληνικής κοινότητας του Χόλιγουντ.
Βέβαια, ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης αδημονεί να φτάσει το καλοκαίρι για να πάρει τη γυναίκα του και τους δύο γιους του και να πάνε στο σπίτι τους στην Αντίπαρο. Εκεί για δώδεκα καλοκαίρια (με το φετινό) ξεκουράζει το βλέμμα του στο απέραντο γαλάζιο και αποφορτίζεται από το άγχος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων απολαμβάνοντας την αύρα του Αιγαίου.
Είναι δε λάτρης και της ελληνικής κουζίνας, που τη διαφημίζει ως την καλύτερη του κόσμου.
«Το να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα είναι φανταστικό! Είναι, το λιγότερο, απολαυστικό», είχε εκμυστηρευτεί ο ίδιος σε τελευταία του συνέντευξη. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin