Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Πρεμιέρα Zeitgeist III : Moving Forward

Σήμερα στις 19:00.το απόγευμα, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν , δωρεάν, το «Zeitgeist: Moving Forward» στο Κινηματοθέατρο "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ", (Εθνικής Αμύνης 2 - Απέναντι από τον Λευκό Πύργο),σε μια μοναδική προβολή.

Στην Αλεξανδρούπολη, η ταινία θα προβληθεί την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στον Κινηματογράφο "ΗΛΥΣΙΑ", στις 11 το πρωί, με είσοδο ελεύθερη.

Zeitgeist: Moving Forward

Το 3ο μέρος του Zeitgeist, έρχεται ως συνέχεια-απάντηση του Zeitgeist – Addendum του 2008, όπου «αποκαλύπτονταν» η οικονομική διαχείριση του πλανήτη από την Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ αλλά και ο ρόλος των πολυεθνικών, των τραπεζών, των δανείων, της CIA και των οικονομικών HITMAN, στην «δημιουργία» της οικονομικής κρίσης.

Το έργο δημιουργεί ένα μοντέλο κατανόησης της τρέχουσας κοινωνικής συμπεριφοράς και αναλύει γιατί είναι ζωτικής σημασίας να κινηθούμε έξω από αυτό. Το Zeitgeist: Moving Forward παρουσιάζει την αναγκαιότητα μετάβασης από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό νομισματικό μοντέλο που διέπει το σύνολο της παγκόσμιας κοινωνίας, σε ένα βιώσιμο μοντέλο, την "Οικονομία Βασισμένη στους Πόρους".


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin