Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Οι 7 θανάσιμες ατάκες



Κουβέντες που δεν πρέπει να ξεστομίσετε στον σύντροφό σας

Τι πρέπει να λέμε στον αγαπημένο μας και τι να κρατάμε για τον εαυτό μας σε μια σχέση; Οι παρακάτω ατάκες μπορεί να προκαλέσουν ρήξη σε μια σχέση, γι’ αυτό προσέξτε να μην τις πείτε στον αγαπημένο σας!



1. «Πότε θα με παντρευτείς επιτέλους;»

Μπορεί η ενοχλητική φωνούλα μέσα σου να φωνάζει «Εγώ πότε θα γίνω μάνα», να έχεις πάει τον τελευταίο καιρό σε άπειρους γάμους και κάθε φορά να ονειρεύεσαι τον εαυτό σου στη θέση της νύφης. Ωστόσο αυτή η ατάκα μπορεί να τρομάξει τον αγαπημένο σου. Ακόμα κι αν δε φύγει με ελαφρά πηδηματάκια, σίγουρα η πρόταση γάμου θα είναι άχρωμη και άοσμη…

2. «Δεν πάω τη μάνα σου ούτε με σφαίρες»

Μπορεί όντως η μητέρα του να σε υποδέχτηκε με ένα ξινισμένο ύφος του τύπου «Δεν είσαι αρκετά καλή για το γιο μου», παρ’ όλα αυτά είναι η μητέρα του καλού σου οπότε είναι καλύτερο να μην εκφραστείς με κοσμητικά επίθετα σε σχέση με το πρόσωπό της.



3. «Μήπως να βρεις και δεύτερη δουλειά; Δεν γίνεται εγώ που είμαι γυναίκα να βγάζω περισσότερα από σένα»


Ακόμη κι αν είσαι μεγαλοστέλεχος πολυεθνικής και εκείνος είναι πλασιέ βιβλίων, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να του το… χτυπάς. Είναι άκρως ευνουχιστικό και εξάλλου όταν τον γνώρισες δεν ήξερες το επάγγελμά του;

4. «Έχω πάει με γυναίκα»

Μπορεί να είναι sexy στις ταινίες όταν δύο γυναίκες φιλιούνται, αγκαλιάζονται κλπ, αλλά στην πραγματική ζωή αυτές οι δηλώσεις συνήθως δημιουργούν ύπουλες μικρές ρωγμές στα θεμέλια της σχέσης. 

5. «Οι φίλοι σου είναι γύφτοι, τα αστεία τους είναι χειρότερα και από τα ανέκδοτα του Παναγιωτόπουλου των «Ράδιο Αρβύλα»

Μπορεί να σου τη δίνουν στα νεύρα, όμως η ανδρική φιλία είναι τις περισσότερες φορές πολύ πιο ισχυρή από τη γυναικεία. Άσε που αν αρχίσει κι αυτός να σου λέει για τις κολλητές σου, ότι τις βαριέται θανάσιμα και εσύ δεν θα ξέρεις τι να κάνεις.

6. «Θα ήθελα πολύ να κάνω one night stand» με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο»

Και εκείνος πιθανόν να θέλει να «πετάξει τα μάτια έξω» στην Αντζελίνα Τζολί, στην Πετρούλα Κωστίδου ακόμα και στην Τατιάνα Στεφανίδου γιατί του βγάζει αυτό το sexy serious…Κράτα λοιπόν τις φαντασιώσεις σου για τις συζητήσεις με τις κολλητές σου!



7. «Πιο δυνατά, πιο γρήγορα, πιο δυνατά»


Το μόνο που θα πετύχεις με αυτή την ατάκα είναι να τον κάνεις να αισθανθεί «ημίαιμο» αρσενικό και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από έναν άνδρα με κομμένα τα φτερά!

Πηγή: newsbeast.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin