Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 17/01/2011

 
Ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές στη Κρήτη περιμένουμε τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά τμήματα θυελλώδεις 8 μπ. με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις αυξημένες το πρωί στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα βόρειοι – βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις..

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin