Είχαμε οίστρο...
Χρονοντούλαπο:
-
►
2013
(
5
)
- ► Ιανουαρίου ( 1 )
-
▼
2011
(
4948
)
- ► Φεβρουαρίου ( 568 )
-
▼
Ιανουαρίου
(
1371
)
-
▼
Ιαν 22
(
18
)
- Ζιμπάμπουε: Τους 2.344 αγγίζουν οι υπεραιωνόβιοι σ...
- Έτσι κλέβουν τα laptop (video)
- Τι είναι το RSS
- Μεγάλο χτύπημα στη μαφία εξαιτίας του σπασίματος τ...
- Καλησπέρα... :o)
- Τα greeklish υπήρχαν από τον 16ο αιώνα
- Η πολύχρωμη γοητεία των πτεροδάκτυλων
- Ντουμπάι Ο «κόσμος» καταρρέει - Τα τεχνητά νησιά β...
- Εντομοκτόνα νέας γενιάς συνδέονται με τη νόσο των ...
- «Παραβιάζει υποχρεώσεις η ΔΕΗ»
- Καταστρεπτική Καλημέρα... :P
- Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Ψαρονέφρι με μέλι ...
- Σαν σήμερα...
- Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 22/01/2011
- Καλημέρα...
- Στο internet οι τάσεις των παγκόσμιων ασθενειών
- Ανεύρεση τάφου στην Τουρκία με λείψανα αγνοούμενων...
- δεν θέλω μπάνιοοο! μπρρρΝιαρ
-
▼
Ιαν 22
(
18
)
-
►
2010
(
804
)
- ► Δεκεμβρίου ( 804 )
Contact via email
m@il at:
Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011
Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Ψαρονέφρι με μέλι και μουστάρδα
7:30 π.μ.
|
Αναρτήθηκε από
antgeo
|
Επεξεργασία ανάρτησης
Υλικά για 4 άτομα
2 ψαρονέφρια συνολικού βάρους 600 γραμ
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
1 κουτ μέλι
2 κουτ σούπας μουστάρδα
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανου
αλάτι, πιπέρι
2 ψαρονέφρια συνολικού βάρους 600 γραμ
1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο
1 κουτ μέλι
2 κουτ σούπας μουστάρδα
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 κουτ σούπας φυλλαράκια δενδρολίβανου
αλάτι, πιπέρι
Σε ένα φλιτζ. του τσαγιού ανακατεύετε το μέλι μαζί με τη μουστάρδα μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Βάζετε ένα μεγάλο τηγάνι στη φωτιά και ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το ψαρονέφρι μέσα μέχρι να ροδοκοκκινίσει καλά.
Ρίχνετε τα φυλλαράκια του δενδρολίβανου, ανακατεύετε και σβήνετε με το λευκό κρασί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση, αλατίζετε και πιπερώνετε, σκεπάζετε το τηγάνι και το αφήνετε να βράσει για περίπου 10 λεπτά της ώρας. Εάν χρειάζεται και έχει στεγνώσει η σάλτσα προσθέστε ακόμα λίγο νεράκι.
Ρίχνετε μέσα το μίγμα μελιού και μουστάρδας, αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και κλείνετε τη φωτιά. Βγάζετε τα ψαρονέφρια, τα κόβετε σε φετούλες , τα ακουμπάτε μέσα σε πιατέλα και τα περιχύνετε με τη σάλτσα του τηγανιού. Συνοδεύονται ευχάριστα από πατατούλες τηγανητές ή ένα βουτυράτο πιλάφι για να ευχαριστηθείτε τη σάλτσα τους.
ένα άρθρο των πρωταγωνιστών
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου