Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon «Παραβιάζει υποχρεώσεις η ΔΕΗ»

 
Παραλείψεις και καθυστερήσεις της ΔΕΗ ως προς την τήρηση των υποχρεώσεων Διαχειριστή Δικτύου κατά το τελευταίο δίμηνο της περσινής χρονιάς, εντοπίζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) σε έκθεσή της. Η Ανεξάρτητη Αρχή επισημαίνει ότι η παραβίαση ορισμένων υποχρεώσεων από τη ΔΕΗ προκαλεί σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της χονδρεμπορικής αλλά και της λιανικής αγοράς ηλεκτρισμού.

Συστηματικό πρόβλημα τήρησης προθεσμιών παρατηρείται, σύμφωνα με τη PAE, στην κοινοποίηση στοιχείων σε προμηθευτές για τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις (Χρεώσεις Χρήσης Συστήματος και Δικτύου, Χρεώσεις ΥΚΩ, Υπηρεσίες Κοινής Ωφελείας και Ειδικού Τέλους ΑΠΕ) που τους αναλογούν για τους πελάτες του Δικτύου που προμηθεύουν.

Η εκκαθάριση των χρεώσεων για τη Χρήση Συστήματος, τις ΥΚΩ και το Ειδικό Τέλος ΑΠΕ που αναλογούν σε πελάτες χαμηλής τάσης εναλλακτικών προμηθευτών, διενεργήθηκε για ολόκληρο το 2009 τον Δεκέμβριο του 2010, παρότι καταμέτρηση κατανάλωσης διενεργείται κατά μέγιστο κάθε δίμηνο στην πλειοψηφία των συγκεκριμένων πελατών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin