Είχαμε οίστρο...
Χρονοντούλαπο:
-
►
2013
(
5
)
- ► Ιανουαρίου ( 1 )
-
▼
2011
(
4948
)
-
▼
Απριλίου
(
428
)
-
▼
Απρ 01
(
22
)
- Το Μεξικό για τα δικαιώματα των γυναικών
- Επαναπατρίστηκαν θησαυροί των Ίνκας από τις ΗΠΑ
- Ντοκιµαντέρ της Μαρίνας ∆ανέζη "Σωµατείο ρακοσυλλε...
- Η ελίτ του Twitter
- Εκατομμύρια σκύλοι - μούμιες στην Αρχαία Αίγυπτο
- Με το φόβο της ανεργίας τρεις στους δέκα Έλληνες
- Αυτοκτόνησε Ολυμπιονίκης!
- Η διαφήμιση του Γκαλιάνο
- Πρόβατα κάνουν βόλτα στην Times Square!
- Τεράστιο σαρκοφάγο μυρμήγκι στην υπηρεσία του τουρ...
- Εγκρίθηκε το σχέδιο νόμου για την προστασία των ζώων
- Τα «τρικ» της δίαιτας
- Οι ειδήσεις της ημέρας;
- Ζαφορά και τζίνσενγκ: ό,τι πιο αφροδισιακό!
- Ο βαρβάτος κόκορας ήταν κότα!
- Έχτισε τον εαυτό του στο υπόγειο!
- Πριν και μετά το Photoshop..
- Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... :Μαύρες ταλιατέλες μ...
- Πρωταπριλιά ... ψέματα και φάρσες με ιστορία και γ...
- Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 1 Απριλίου
- Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 01/04/2011
- Καλημέρα... και καλό μήνα!!!
-
▼
Απρ 01
(
22
)
- ► Φεβρουαρίου ( 568 )
- ► Ιανουαρίου ( 1371 )
-
▼
Απριλίου
(
428
)
-
►
2010
(
804
)
- ► Δεκεμβρίου ( 804 )
Contact via email
m@il at:
Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Απριλίου 2011
Ζαφορά και τζίνσενγκ: ό,τι πιο αφροδισιακό!
10:40 π.μ.
|
Αναρτήθηκε από
antgeo
|
Επεξεργασία ανάρτησης
Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας, καθώς μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου.
Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Γκελφ στο Οντάριο, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάσιμο Μαρκόνε του τμήματος επιστήμης των τροφίμων, που δημοσιεύουν τη σχετική μελέτη στο διεθνές περιοδικό έρευνας τροφίμων «Food Research International», σύμφωνα με τη βρετανική «Τέλεγκραφ», αναφέρουν ότι το κρασί και η σοκολάτα φαίνεται επίσης να έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, όμως αυτές βρίσκονται κυρίως στο μυαλό, καθώς επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Ειδικότερα, το αλκοόλ επιβεβαιώθηκε ότι αυξάνει μεν τη σεξουαλική διέγερση, αλλά μειώνει τη σεξουαλική απόδοση (γι’ αυτό, θέλει προσοχή…).
Τα αφροδισιακά έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια παντού στη Γη, όμως η επιστήμη πίσω από τις υποτιθέμενες φυσιολογικές και ψυχολογικές «ερεθιστικές» ιδιότητες τους -και κατά πόσο αυτές επαληθεύονται- δεν έχει μέχρι στιγμής αναπτυχθεί σε επαρκή βαθμό, σύμφωνα με τους καναδούς επιστήμονες. Οι τελευταίοι προχώρησαν στην πιο λεπτομερή συγκριτική καταγραφή και αξιολόγηση (μετα-ανάλυση) που έχει γίνει μέχρι σήμερα, εξετάζοντας εκατοντάδες δημοσιευμένες μελέτες πάνω στο θέμα.
Όπως είπαν, «υπάρχει ανάγκη για φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν το σεξ, χωρίς να έχουν αρνητικές παρενέργειες» . Στην εποχή μας, προβλήματα όπως η στυτική δυσλειτουργία αντιμετωπίζονται κυρίως με συνθετικά φάρμακα όπως το «Βιάγκρα», τα οποία όμως μπορεί να έχουν παρενέργειες, όπως πονοκεφάλους, μυικούς πόνους, θόλωση της όρασης κ.α.
Αν και οι ερευνητές αναφέρουν ότι και άλλες τροφές, όπως το σκόρδο και το μοσχοκάρυδο, φαίνεται να αυξάνουν τη σεξουαλική διέγερση των ζώων, εμφανίζονται επιφυλακτικοί θεωρώντας ότι χρειάζονται και άλλες κλινικές μελέτες για να κατανοηθούν οι αφροδισιακές επιδράσεις τους στους ανθρώπους.
Άλλα φαγητά που φημίζονται για τις αφροδισιακές ιδιότητές τους, είναι τα στρείδια (ο Καζανόβας φημολογείται ότι έτρωγε για πρωϊνό κάθε μέρα 50 από αυτά), το σαλάμι, το τσίλι κ.α.πηγή
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου