Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Το Ξενοδοχείο-Βιβλιοθήκη

 
Ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, στο κεντρικό Μανχάταν, προσφέρεται ως το τέλειο μέρος διαμονής για όσους έχουν καλλιτεχνική ή λογοτεχνική φλέβα. Το ξενοδοχείο-βιβλιοθήκη προσφέρει στους πελάτες του πρόσβαση σε περισσότερους από 6000 λογοτεχνικούς τίτλους
Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το δωμάτιο που θα μείνουν, με βάση το θέμα κάθε ορόφου. Υπάρχουν 10 θεματικοί όροφοι (Κοινωνικές επιστήμες, Λογοτεχνία, Γλώσσες, Ιστορία, Μαθηματικά και επιστήμες, Γενική γνώση, Τεχνολογία, Φιλοσοφία, Τέχνες και Θρησκεία). Ο όγδοος όροφος είναι ο όροφος της λογοτεχνίας και η διαμονή στο δωμάτιο 803 θα σας έδινε πρόσβαση σε βιβλία ποίησης. Το δωμάτιο 801 είναι το πιο περιζήτητο καθώς περιλαμβάνει Ερωτική Λογοτεχνία. Ομοίως ο τρίτος όροφος είναι οι Κοινωνικές Επιστήμες, ο ένατος η Ιστορία και πάει λέγοντας, με κάθε δωμάτιο να αποτελεί τμήμα εξειδικευμένης ανάγνωσης.
 
Εκτός από τα βιβλία που υπάρχουν σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει η αίθουσα πρωϊνού και ανάγνωσης, στο Σαλόνι-γραφείο και ο Κήπος ποίησης (ένα ανθοκομείο με αμέτρητους τόμους ποίησης). Και σε περίπτωση που κάποιος πελάτης αγαπήσει κάποιο συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά δεν προλάβει να τελειώσει την ανάγνωση του στη διάρκεια διαμονής του στο ξενοδοχείο, μπορεί άνετα να το αγοράσει φεύγοντας. Δε χρειάζεται να πούμε ότι είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση αρκετό καιρό πριν.  Το ξενοδοχείο έχει τιμηθεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον τίτλου του “Best Luxury Hotel United States” από το εξειδικευμένο δίκτυο TripAdvisor.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin