Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Καληνύχτα σας...


PostHeaderIcon Μύθοι και αλήθειες για το σεξ


οταν αναζητάμε πληροφορίες σχετικά με την σεξουαλική μας υγεία, ξέρουμε ότι τις ασφαλέστερες απαντήσεις θα μας τις δώσει ο γιατρός μας. Συμβαίνει, ωστόσο, για λόγους άγχους, βιασύνης, ακόμα και... ντροπής, συχνά να πληκτρολογούμε το πρόβλημά μας στο Διαδίκτυο, αναζητώντας απαντήσεις σε πραγματικά σοβαρά ερωτήματα.

PostHeaderIcon Κατασκευάζονται προφυλακτικά για παιδιά!

Μετά από κυβερνητική έρευνα που έγινε στην Ελβετία, η οποία έδειξε πως παιδιά ηλικίας μεταξύ 12-14 ετών δεν χρησιμοποιούν επαρκή μέτρα προφύλαξης στη διάρκεια του σεξ, αποφάσισαν να κατασκευάσουν και να πουλούν "μίνι" προφυλακτικά για 12χρονα παιδιά. 

PostHeaderIcon Εγκρίθηκε από το ΚΑΣ ο δανεισμός 121 αρχαιοτήτων για έκθεση στις ΗΠΑ

 

Τον δανεισμό 121 αρχαίων έργων από συλλογές Εφορειών Αρχαιοτήτων και Μουσείων του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα «Αλέξανδρος Ωνάσης», στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρουσιαστούν στην έκθεση «Transition from the Ancient to Byzantine World» ενέκρινε ομόφωνα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Μουσείο (ΚΑΣ) στη χτεσινή συνεδρίαση. 

PostHeaderIcon φυσικό στοματικό διάλυμα με κανέλα

 

Η κανέλα είναι ένα υλικό με μεθυστικό, γλυκό άρωμα και φοβερές αντιμικροβιακές ιδιότητες.  Σε μια δημοσίευση του περιοδικού The lady’s dressing room το 1893 λέγεται ότι στην περιοχή της Ιάβας, οι άνθρωποι συνήθιζαν να μασούν ένα ξύλο κανέλας για να έχουν φρέσκια αναπνοή και μια γλυκιά επίγευση.
Για να μην κυκλοφορείτε όμως με ένα ξύλο στο στόμα, μπορείτε να φτιάξετε σπιτικό στοματικό διάλυμα για να το χρυσημοποιείτε όποτε θέλετε!

{Τα υλικά που θα χρειστείτε}
  • 5 ξυλάκια κανέλας
  • 1 φλιτζάνι νερό
{Πώς θα το παρασκευάσετε}
  1. Βράστε τα ξυλάκια με το νερό σε ένα σκεπασμένο κατσαρολάκι για 5 λεπτά.
  2. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά, αφαιρέστε τα ξυλάκια της κανέλας και αφήστε το υγρό να κρυώσει.
  3. Φυλάξτε το υγρό σε γυάλινο μπουκαλάκι και χρησιμοποιήστε το σαν στοματικό διάλυμα, όποτε εσείς το επιθυμείτε.
* για να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα, απλά αυξήστε αναλογικά τα ξυλάκια κανέλας και το νερό, διατηρώντας σταθερή την αναλογία.
** μπορείτε να το φυλάξετε σε ένα μικρό μπουκαλάκι με σπρέι και να το κουβλάτε πάντα στην τσάντα σας- έτσι, θα φρεσκάρετε την αναπνοή σας με τον πιο φυσικό τρόπο.
*** εκτός από ένα φυσικό στοματικό διάλυμα, θα απολαύσετε και το άρωμα της κανέλας στην κουζίνα σας!



PostHeaderIcon ΗΠΑ: τους εξουσιοδότησαν να σκοτώνουν λύκους


Εξουσιοδότηση στους αστυνομικούς ενός ορεινού χωριού να σκοτώνουν λύκους έδωσαν οι Αρχές του Αϊντάχο στις ΗΠΑ, ελπίζοντας ότι έτσι θα περιοριστούν οι επιθέσεις στα ζώα.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαΐου ο Αμερικανός υπουργός Εσωτερικών, Κεν Σάλαζαρ, ανακοίνωσε την άρση του καθεστώτος προστασίας του γκρίζου λύκου στα Βραχώδη Όρη, επισημαίνοντας ότι ο πληθυσμός του έχει ανακάμψει σε βιώσιμα επίπεδα.
Για πρώτη φορά μετά την επανένταξη των λύκων στην περιοχή στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η πολιτεία επιτρέπει στους αστυνομικούς να σκοτώσουν λύκους στο Ελκ Σίτυ, μια μικρή κοινότητα 200 κατοίκων στο βορειοκεντρικό Αϊντάχο.


PostHeaderIcon Τι μπορεί να μας διδάξει η προϊστορική διατροφή

 

Ομάδα επιστημόνων άρχισε να ερευνά τη διατροφή των προϊστορικών ανθρώπων και ότι αυτή μπορεί να μας διδάξει. Η έρευνα εστιάζει στον άνθρωπο των σπηλαίων, που έζησε περισσότερα από 2 εκατομμύρια χρόνια πριν και στον τρόπο που κατανάλωναν την τροφή οι κυνηγοί, ώστε να ενισχυθεί η σύγχρονη διατροφή.
Οι πρόγονόι μας, στην παλαιολιθική εποχή, 2,5 εκατομμύρια χρόνια έως 12.000 χρόνια πριν, πιστεύεται ότι βάσιζαν τη διατροφή τους σε λαχανικά, φρούτα, καρπούς, ρίζες και κρέας. Δημητριακά, πατάτες, ψωμί και γάλα δεν υπήρχαν καθόλου. Με την ανάπτυξη της γεωργίας, περίπου 10.000 χρόνια πριν, η διατροφή μας εξελίχτηκε για να περιλάβει τις τροφές που θεωρούμε σήμερα βασικά προϊόντα.


PostHeaderIcon Ψηφιακός «καθρέφτης» καταργεί το δοκιμαστήριο


Η πιο χρονοβόρος και ολίγον δυσάρεστη διαδικασία κατά την προσπάθεια αγοράς ρούχων είναι η δοκιμή τους. Μια ρωσική εταιρία δημιούργησε ένα εικονικό δοκιμαστήριο απαλλάσσοντας τους υποψήφιους αγοραστές από την δοκιμασία να βάζουν και να βγάζουν ρούχα, προσπαθώντας να επιλέξουν το σωστό. Η εταιρία AR Door δημιούργησε μια οθόνη σε μέγεθος και σχήμα καθρέφτη που προβάλλει και μάλιστα τρισδιάστατα στον υποψήφιο αγοραστή την εικόνα του με τα ρούχα που έχει επιλέξει χωρίς όμως να τα έχει φορέσει.

PostHeaderIcon Διαρροή πληροφοριών στο 99% των Android συσκευών


Μετά τα πρόσφατα σκάνδαλα περί καταγραφής προσωπικών στοιχείων και δεδομένων χρηστών από συσκευές της Apple, μια νέα είδηση έρχεται να ταράξει ακόμη μια φορά τα περί ιδιωτικότητας.
Η συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών που τρέχουν το δημοφιλέστατο πλέον λειτουργικό σύστημα της Google, το Android, παρουσιάζουν σοβαρές ευπάθειες σε διαδικτυακές επιθέσεις οι οποίες επιτρέπουν την κλοπή ψηφιακών στοιχείων πρόσβασης που χρησιμοποιούνται<…>


PostHeaderIcon "Ηπιόνη": Μία ελληνική εφαρμογή ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο

214014-Aoeeceuo6 

Μία ευφυή εφαρμογή, ικανή να διαχειριστεί κάθε είδους ανθρώπινο σωματικό και ψυχολογικό πόνο, δημιούργησε ομάδα επιστημόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία εντός του καλοκαιριού θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε νοσοκομεία της Κρήτης και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να αξιολογηθούν πειραματικά τα πρώτα αποτελέσματα σε ασθενείς...


PostHeaderIcon Σας Ευχαριστούμε...

Τον Δεκέμβρη ανεβάσαμε την πρώτη μας ανάρτηση και ήδη ...Περάσαμε τις 50000 προβολές ... ...σας ευχαριστούμε...  ;o)

PostHeaderIcon 900.000 ευρώ για ανέκδοτα χειρόγραφα του Ροβεσπιέρου

Για περισσότερα από 900.000 ευρώ πωλήθηκαν στο γαλλικό κράτος, ανέκδοτα χειρόγραφα της ηγετικής μορφής της Γαλλικής Επανάστασης, του Ροβεσπιέρου.

Σε πλειστηριασμό του οίκου Sotheby's στο Παρίσι την Τετάρτη (18/05), το γαλλικό κράτος άσκησε το δικαίωμα προτίμησης του δημοσίου στα ανέκδοτα χειρόγραφα του Ροβεσπιέρου, τα οποία θα πρέπει τώρα να παραμείνουν στην εθνική πολιτιστική κληρονομιά.

PostHeaderIcon 26χρονος ακρωτηριάζει το παράλυτο χέρι του για το αντικαταστήσει με «βιονικό»!

 
Ένας 26χρονος ασθενής στην Αυστρία δέχτηκε να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του παράλυτου δεξιού του χεριού ώστε να το αντικαταστήσει με ένα βιονικό άκρο που ελέγχεται με τη σκέψη. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που πραγματοποιείται αυτή η παράξενη επέμβαση -ο πρώτος ασθενής δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος ένα χρόνο αργότερα, καθώς μπορεί πλέον να ανοίγει μπουκάλια και να δένει τα κορδόνια του.

PostHeaderIcon Ανακαλύφθηκε παράξενο πουλί που μοιάζει με δεινόσαυρο

Το πτώμα ενός παράξενου πουλιού ανακάλυψαν οι κάτοικοι σε ένα τοπικό οινοποιείο στο Ιράν. Το πουλί μοιάζει με δεινόσαυρο σύμφωνα μ πληροφορίες έχει βρεθεί κοντά στην πόλη της βορειοδυτικής ιρανικής Meshginshahr στην επαρχία του Ardebil.
Οι κάτοικοι του χωριού που βρήκαν το πτερωτό πλάσμα νεκρό και φαίνεται πως έχει ξεψύχησε π πριν λίγες μέρες κοντά σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Meshginshahr, IRNA την Κυριακή.

PostHeaderIcon Οι 6 «θαυματουργές» τροφές χρώματος… μαύρου

 

Το μαύρο είναι και πάλι στη... μόδα και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να το φοράτε μέσα στο καλοκαίρι. Αρκεί να το φάτε

Τα πράσινα λαχανικά είχαν για καιρό τα πρωτεία και ήρθε η ώρα να βάλουμε κι άλλο ένα χρώμα στη διατροφή μας, λίγο –έως αρκετά- πιο σκούρο. Τα σκουρόχρωμα σιτηρά, φρούτα και λαχανικά είναι επίσης υψηλής διατροφικής αξίας κι αν σας φοβίζει η… μαυρίλα, σκεφτείτε ότι προέρχεται από τις ανθοκυανίνες, οι οποίες τους δίνουν το χαρακτηριστικό αυτό χρώμα και παράλληλα μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη, καρδιακών παθήσεων και καρκίνου, λόγω της αντιοξειδωτικής τους δράσης.


PostHeaderIcon Όταν οι Τούρκοι μετατρέπουν τα βυζαντινά μοναστήρια σε ξενοδοχεία εμείς τους χτίζουμε τζαμί

Το Μοναστήρι που ήκμασε για πέντε αιώνες έγινε τώρα «Gamirasu». Οι σκήτες των μοναχών, λαξευμένες σε ηφαιστειογενή βράχο, έγιναν σουίτες με υδρομασάζ και υποδαπέδιους φωτισμούς. Το κόστος διαμονής είναι € 1.200 την ημέρα. Ο ιδιοκτήτης του, πρώην αγωγιάτης, έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται καθώς οι πλέον γνωστοί τουριστικοί οδηγοί το προτείνουν για «διαμονή με πνευματική αναζήτηση». «Ζήστε όπως οι ερημίτες - μοναχοί πριν από χίλια χρόνια, αν θα είχαν στη διάθεση τους υπηρεσίες δωματίου και τζακούζι».


PostHeaderIcon Bild: Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;

«Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;». Με αυτόν τον προκλητικό τίτλο και μία φωτογραφία που δείχνει ένα ακέφαλο άγαλμα μπροστά από τον Παρθενώνα, η γερμανική εφημερίδα Bild «ξαναχτύπησε» στη διαδικτυακή της έκδοση με ένα άρθρο-φωτιά για τη χώρα μας.

acropoli Bild: Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;

PostHeaderIcon Το Spiegel "αδειάζει" την Μέρκελ για τις δηλώσεις περί διακοπών

Το Spiegel "αδειάζει" την Μέρκελ για τις δηλώσεις περί διακοπών 
Το περιοδικό Spiegel, που κατά καιρούς μας έχει «στολίσει» για διάφορα θέματα ζητώντας μέχρι και την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, αδειάζει την Μέρκελ για τις χθεσινές της δηλώσεις περί διακοπών και υπερασπίζεται την Ελλάδα.

Σε άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης του περιοδικού με τίτλο «Ο μύθος των τεμπέληδων του Νότου»καταρρίπτει έναν – έναν τους ισχυρισμούς της κ. Μέρκελ, η οποία είχε πει ότι πρέπει οι Έλληνες να μειώσουν τις διακοπές τους.

PostHeaderIcon Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της

http://www.faretra.gr/images/1_2mpsu.jpg 

Μεγάλο ποσοστό των νέων ζουν υπό καθεστώς φόβου σύμφωνα με έρευνα της ALCO. Απαισιοδοξία και αβεβαιότητα δείχνουν τα στοιχεία. Ένας στους τρεις σκέπτεται σοβαρά να εγκαταλείψει την Ελλάδα
Απογοητευμένοι από την κατάσταση στην Ελλάδα είναι οι νέοι, οι οποίοι μάλιστα δηλώνουν έτοιμοι να την εγκαταλείψουν.
Σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα σχετικά με τους νέους 18-30 ετών, την εκπαίδευση και την οικονομία, που παρουσιάστηκε στα πλαίσια διεθνούς τριημερίδας στην Αθήνα, ένας στους τρεις νέους σκέπτεται να φύγει από τη χώρα και να εργαστεί στο εξωτερικό.

Η έρευνα που διενεργήθηκε από την ALCO, διαπιστώνει ότι το ποσοστό αυτό στους άνεργους νέους εκτοξεύεται στο 50%.
Την ίδια στιγμή, πάνω από τους μισούς νέους που συμμετείχαν στις έρευνες εργάζονται προκειμένου να συνεχίσουν τις σπουδές τους.
Οι νέοι θεωρούν ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η μεταλυκειακή εκπαίδευση και κατάρτιση είναι μονόδρομος για να μην καταλήξουν άνεργοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταλήξουν τελικά.
Η έρευνα διαπιστώνει ακόμα ότι οι νέοι της Ελλάδας ζούνε φοβισμένοι. Ένας στους τρεις δηλώνει ότι φοβάται ότι θα χρειαστεί να σταματήσει τις σπουδές του, ενώ το 68% φοβάται ότι θα χάσει τη δουλειά του.
Ανάγκη ριζικών αλλαγών στην εκπαίδευση
Ηχηρές ήταν και οι τοποθετήσεις των ομιλητών σε στρογγυλή τράπεζα που  ακολούθησε παρουσία σπουδαστών και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου  αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας από την Ελλάδα, την Ιρλανδία,  την Πολωνία και την Ολλανδία.
Όλοι επισήμαναν την την αξία της μεταλυκειακής εκπαίδευσης και  κατάρτισης ως εργαλείου ανάπτυξης απέναντι στην οικονομική κρίση, ενώ  από την έρευνα φαίνεται ότι οι νέοι που σπουδάζουν εργάζονται πλέον  προκειμένου να μην σταματήσουν τις σπουδές τους.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πρωτόπαπας είπε ότι “ήρθε η ώρα να αλλάξει το άρθρο 16 του Συντάγματος” και τόνισε ότι “η αντιμετώπιση της ανεργίας δεν μπορεί να βασίζεται στο παλιό μοντέλο απασχόλησης 1,1 εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων.”
Επίσης εκτίμησε ότι “η εκπαίδευση μπορεί να είναι σημαντικό εργαλείο απέναντι στην κρίση” και επισήμανε ότι “η κυβέρνηση κατάφερε να μην προβεί σε περικοπή των δαπανών για τη παιδεία". Επίσης κάλεσε “τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου σε συναίνεση”.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κ. Χατζηδάκης, τόνισε την ανάγκη αλλαγών στην εκπαίδευση και την υιοθέτηση οργανωμένης δια βίου μάθησης. Υποστήριξε ότι σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η εξειδικευμένη μεταλυκειακή κατάρτιση και ότι ένας απόφοιτος ΙΕΚ και γενικότερα μεταλυκειακής και τεχνικής εκπαίδευσης, βρίσκει πιο εύκολα δουλειά από κάποιον απόφοιτο γενικής εκπαίδευσης.
Σχολιάζοντας την έρευνα γύρω από τη μετανάστευση των νέων, υποστήριξε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου να μη στεγνώσει η Ελλάδα από τα δυνατά μυαλά της.
Αίσθηση προκάλεσε και η παρέμβαση του Δρ. Harry McCarry, ο οποίος τόνισε ότι η εκπαίδευση δεν είναι πλέον σκοπός  αλλά εργαλείο επίτευξης του σκοπού για την ανθρώπινη ανάπτυξη. Επίσης  δήλωσε ότι στην Ιρλανδία προσπαθούν να αντιμετωπίζουν την κρίση με  χιούμορ, αλλά αυτό έχει αρχίζει να στερεύει.




PostHeaderIcon 'Εφαγε... 25.000 μπέργκερ και συνεχίζει!

 

Έχουν περάσει 39 χρόνια από το πρώτο του χάμπουργκερ. Ο αμερικανός Ντον Γκόρσκ, ο πιο πιστός πελάτης πασίγνωστου φαστφουντάδικου έφτασε τα... 25.000 μπέρκερ. Μάλλον τίποτα δεν του “κόβει την όρεξη”...

Ο 59χρονος συνταξιούχος, είχε τιμηθεί με το βραβείο Γκίνες τρία χρόνια πριν όταν είχε φτάσει τα 22.000 μπέργκερ. Τα επόμενα χρόνια που ακολούθησαν όμως έφαγε 3.000 ακόμα, (δηλαδή περίπου 1000 το χρόνο!), φτάνοντας έτσι στις 25.000.

PostHeaderIcon Το iPad απειλεί τις πωλήσεις των PC’s

 

 Το iPad φαίνεται πως έχει προκαλέσει πρόβλημα στην αγορά προσωπικών υπολογιστών.

Τα νούμερα λένε πως οι αγορές των προσωπικών υπολογιστών της Hewlett-Packard έπεσαν κατά 23% το τελευταίο τρίμηνο, και η εν λόγω εταιρεία έκοψε 1 δισεκατομμύριο από τις προβλεπόμενες τελικές τιμές των πωλήσεών της.

PostHeaderIcon Έρευνα: Είναι ρατσιστές οι Έλληνες και πόσο;

Rash-Racism 

Οι ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις είναι αρκετά διαδεδομένες στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, ενώ παράλληλα οι Έλληνες είναι λιγότερο ανεκτικοί στη διαφορετικότητα από όσο θέλουν να πιστεύουν. Αυτό είναι το ανησυχητικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε έρευνα που πραγματοποίησε η TNS ICAP σε αντιπροσωπευτικό πανελλαδικό δείγμα 500 ανδρών και γυναικών, 18 ετών και άνω στις 13-16 Μαΐου 2011.
Ειδικότερα: 

PostHeaderIcon Αεροπορικό δυστύχημα στην Αργεντινή


Τραγικό θάνατο βρήκαν εικοσιδύο άτομα όταν το αεροπλάνο των τοπικών αερογραμμών SOL στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στην περιοχή Ρίο Νέγκρο, κοντά στην πόλη Πραχουανίγιε, στα νότια της Παταγονίας στην Αργεντινή, ανακοίνωσαν οι Αρχές της Αργεντινής.

PostHeaderIcon Αυτοκτόνησε μέλος της Αλ Κάιντα στο Γκουαντάναμο

Ένας Αφγανός κρατούμενος στις στρατιωτικές φυλακές των ΗΠΑ, στο Γκουαντάναμο της Κούβας, έχασε τη ζωή του, πιθανότατα αυτοκτόνησε, σύμφωνα με ανακοίνωση των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων.

PostHeaderIcon Στην Ελλάδα ακόμη θάβουμε σκουπίδια


Πάψτε να θάβετε τα απορρίμματά σας. Είναι μια σημαντική πηγή παραγωγής ενέργειας». Με την προτροπή αυτή έκανε τον επίλογο στη χθεσινή ημερίδα για την ανακύκλωση του υπουργείου Περιβάλλοντος ο κ. Χούλιο Γκαρσία, επικεφαλής του τμήματος περιβάλλοντος της Ε.Ε.
Εκείνο μάλιστα που κατέστησε σαφές είναι ότι η χώρα μας εμφανίζει τα χειρότερα ποσοστά ανακύκλωσης, καθώς βρίσκεται έως 5 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερα από τον μέσο όρο της Ευρώπης. Στην Ελλάδα ακόμη θάβεται το 82% των απορριμμάτων μας, όταν στην Ολλανδία το αντίστοιχο νούμερο δεν υπερβαίνει το 4%. 


PostHeaderIcon Σπάνε τη συμφωνία οι ακτοπλόοι για μείωση ναύλων 10%

 

 Δριμύ «κατηγορώ», κατά του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γ. Διαμαντίδη εξαπέλυσε χθες, μέσω μιας «σκληρής» ανακοίνωσής της, η Ενωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ), η οποία εκπροσωπεί την πλειονότητα των ακτοπλοϊκών εταιρειών στον κλάδο.


PostHeaderIcon Δώρισε το νεφρό της σε άγνωστο!

 

 Η Melissa Arlio είναι μια όμορφη και υγιέστατη ιταλο-αμερικανίδα από το Νιου Τζέρσι.

Τον Μάρτιο που πέρασε, όμως η νεαρή κοπέλα, αποφάσισε να κάνει κάτι που εξέπληξε τους φίλους της και δεν ευχαρίστησε καθόλου την οικογένειά της.

Χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα υγείας, η Melissa αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση για να βγάλει το ένα της νεφρό και να το δώσει σε έναν εντελώς άγνωστο άνθρωπο που το είχε ανάγκη.

PostHeaderIcon Σε μερικό κώμα η Zsa Zsa Gabor


Η Zsa Zsa Gabor έπεσε σε μερικό κώμα χθες το πρωί, δήλωσε ο άνδρας της, τονίζοντας ότι αυτό είναι το πιο πρόσφατο επεισόδιο στα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια.

PostHeaderIcon 4,9 εκ. ο αριθμός των άνεργων Ισπανών

spanrev 

4,9 εκατομμύρια είναι ο αριθμός των ανέργων Ισπανών σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εθνικής Στατιστικής της Ισπανίας. Το ποσοστό ανεργίας της Ισπανίας (21,3% επίσημα) είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη αλλά η κυβέρνηση της Μαδρίτης δεν έχει πεισθεί πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά άνεργοι...
Έτσι, την Παρασκευή ξεκίνησε μια σκληρή καταστολή της παραοικονομίας, με αύξηση των προστίμων για τις επιχειρήσεις που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι κάτω από το μετρητή για να διαφεύγουν των φόρων και  της κοινωνικής ασφάλισης. οι εκτιμήσεις  του κράτους για τα αδήλωτα ποσά αποδοχών υπολογίζονται σε 82 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι οι λιανικές πωλήσεις στην Ισπανία υποχώρησαν 8,6% από έτος σε έτος τον Μάρτιο και ο πληθωρισμός έφθασε το 3,5% τον Απρίλιο. Η κυβέρνηση, που αγωνίζεται έχοντας το τρίτο μεγαλύτερο έλλειμμα της ευρωζώνης, έχει ως ελπίδα την καταστολή της παραοικονομίας, με μεγαλύτερα πρόστιμα και την ενίσχυση των ελέγχων (τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει).
Δεν είναι να απορεί κανείς με την επιθυμία του Θαπατέρο να μη διεκδικήσει τρίτη θητεία υπό αυτές τις συνθήκες.



PostHeaderIcon Παραιτήθηκε από το ΔΝΤ ο Στρος Καν

 

Στις 07:10 το πρωί έστειλε επιστολή με την οποία παραιτείται από την θέση του στο ΔΝΤ. Όλη η ανακοίνωση του Ντομινικ Στρος Καν. Πληροφορίες λένε πως σήμερα θα αφεθεί ελεύθερος με εγγυήσεις.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και της απόπειρας βιασμού, παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του που εστάλει στο ΔΝΤ σήμερα το πρωί.

PostHeaderIcon 62% κατά του Μνημονίου - 64% χρεοκοπούμε

"Όχι" στο Μνημόνιο είπε το 62% των Ελλήνων σε έρευνα της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΙ ενώ ακριβώς το ίδιο ποσοστό ισχυρίστηκε πως τελικά έβλαψε παρά ωφέλησε. Παράλληλα, το 64% απάντησε πως η χώρα θα χρεοκοπήσει.


Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα και στο ερώτημα αν είναι υπέρ ή κατά του μνημονίου, το 62% τάχθηκε κατά, το 15% υπέρ, το 19% υποστήριξε πως ούτε ωφέλησε αλλά ούτε και έβλαψε, ενώ το 3% δεν εξέφρασε άποψη.

PostHeaderIcon Υπάλληλος του Sofitel άνοιξε στην καμαριέρα

 

Υπάλληλος του Sofitel της Νέας Υόρκης βρισκόταν μέσα στη σουίτα του Ντομινίκ Στρος Καν, όταν μπήκε η καμαριέρα που κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ανακοίνωσε η αστυνομία και πηγή προσκείμενη στον ξενοδοχειακό όμιλο.

PostHeaderIcon Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 6 το απόγευμα έρχεται το... τέλος του κόσμου

ierokirikas_kamping 

Κακά...μαντάτα μας φέρνει ο ιεροκύρηκας Χάρολντ Κάμπινγκ: «Το Σάββατο 21 Μαΐου περίπου στις 6 το απόγευμα (ώρα δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα) το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού θα «ρουφηχτεί» από τον Παράδεισο και οι υπόλοιποι θα πάνε κατευθείαν στην Κόλαση. Και μετά θα επέλθει η συντέλεια του κόσμου».

PostHeaderIcon Μονόδρομος οι απολύσεις στο Δημόσιο - Από που θα αρχίσουν

 

Από 2 υπουργεία θα ξεκινήσει το πογκρόμ
- Συγχωνεύονται οργανισμοί καταργούνται θέσεις
- Στόχος λένε να μείνει το Δημόσιο στο μισό!

Από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα θα πρέπει ν' αρχίσουν ν' ανησυχούν εργαζόμενοι στον Δημόσιο Τομέα.
'Ηδη, σε 2 υπουργεία θα ανακοινωθούν συγχωνεύσεις οργανισμών οι οποίες αναπόφευκτα θα οδηγήσουν σε απολύσεις!

PostHeaderIcon Ένας αλλιώτικος «ροζ πάνθηρας»

 
Τέσσερα εγκαταλελειμμένα και φοβισμένα γατάκια βρέθηκαν σε ένα εργοστάσιο παρασκευής σκυροδέματος στη Κορνουάλη από φιλοζωική οργάνωση. Με τη διαφορά πως τα γατάκια είχαν ένα ασυνήθιστο χρώμα πάνω τους.

Και τα τέσσερα γατάκια είχαν ροζ χρώμα και αυτό όχι γιατί ο μπαμπάς τους ήταν ο ροζ πάνθηρας αλλά μια βουτιά στο τσιμέντο ήταν αρκετή για να πάρουν ροζ χρώμα.

PostHeaderIcon Ελλάδα - Τουρκία κατασκευάζουν όπλα διασποράς

Απόλυτη ταύτιση με τις θέσεις των ΗΠΑ για μη κατάργηση των όπλων διασποράς επέδειξε η ελληνική κυβέρνηση, το 2007 – 2008, κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων, που οδήγησαν στην υπογραφή της Συνθήκης του Όσλο, για την... απαγόρευση παραγωγής, µεταφοράς και αποθήκευσης των πυροµαχικών διασποράς.


Σύμφωνα με απόρρητα τηλεγραφήματα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, που διέρρευσαν από το Wikileaks και δημοσίευσαν τα “Νέα”, ενάμιση χρόνο πριν την υπογραφή της Συνθήκης, Έλληνας διπλωµατικός υπάλληλος διεµήνυε στους Αµερικανούς, ότι η χώρα µας συµφωνούσε µε την αµερικανική θέση για τα όπλα διασποράς.

PostHeaderIcon Φωτογραφία της ημέρας...



Photo By Tasos Zoidis

PostHeaderIcon Καταστρεπτική ...καθυστερημένη Καλημέρα... :P


PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου

Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 19 Μαϊου 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης µε τον Αρη, τον Ερµή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σάς βοηθά σήµερα να δράσετε αποτελεσµατικά σε ζητήµατα που αφορούν τον επαγγελµατικό τοµέα και χρειάζονται έξυπνες λύσεις. Μία συζήτηση που αφορά ένα κοντινό σας πρόσωπο και τη διευθέτηση εκκρεµοτήτων που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστηµα οδηγείται σε φάση επίλυσης.

PostHeaderIcon Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Κολοκυθόπιτα µε ρύζι και µυρωδικά

kolokythopita-386 

Υλικά (για 12 άτοµα)
• 350 γρ. ρύζι Καρολίνα
• 4-5 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
• 4 µεγάλα κολοκύθια ψιλοτριµµένα
• 3 µεγάλα κρεµµύδια πολτοποιηµένα
• 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένες
• 3-4 φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
• 3 κ.τ.σ. γραβιέρα
• 3 κ.τ.σ. γάλα φρέσκο
• 1 µικρό µατσάκι δυόσµο ψιλοκοµµένο
• 1 µικρό µατσάκι βασιλικό ψιλοκοµµένο
• ελάχιστο αλάτι
• µοσχοκάρυδο
• 3 αβγά ελαφρώς χτυπηµένα
Για τη σάλτσα
• 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
• 20 ντοµατίνια
• 3-4 κ.τ.σ. λευκό κρασί
• 1 κ.τ.σ. χυµό ντοµάτας
• βασιλικό
• δυόσµο

Ετοιµασία
1. Βράζετε το ρύζι, το στραγγίζετε και το απλώνετε σε µια πετσέτα να στεγνώσει.
2. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε 4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, τα κολοκύθια και τα κρεµµύδια. Τα αφήνετε να σιγοβράσουν και να τραβήξουν τα υγρά τους.
3. Σε ένα µπολ ενώνετε το µείγµα των κολοκυθιών µε το ρύζι. Προσθέτετε το σκόρδο, τα κρεµµυδάκια, τη γραβιέρα, το γάλα, το δυόσµο και το βασιλικό. Αλατίζετε και προσθέτετε το µοσχοκάρυδο και στο τέλος τα αβγά. Ανακατεύετε καλά για να οµογενοποιηθούν τα υλικά.
4. Αδειάζετε το µείγµα σε ένα στρογγυλό λαδωµένο ταψί και ψήνετε στους 180 βαθµούς για 45 λεπτά και µέχρι η κρούστα να πάρει ένα ωραίο πυρόξανθο χρώµα.
5. Στο µεταξύ ετοιµάζετε τη σάλτσα. Σε ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο, τα ντοµατάκια, το λευκό κρασί, το χυµό της ντοµάτας και µπόλικο βασιλικό και δυόσµο. Την αφήνετε να σιγοβράσει και σερβίρετε κάθε κοµµάτι της πίτας µε λίγη σάλτσα.
Χρόνος προετοιμασίας 80'
308 θερµίδες



PostHeaderIcon Σαν σήμερα...

1919: Ο Κεμάλ Ατατούρκ αποβιβάζεται στη Σαμψούντα και αρχίζει τη δεύτερη και σκληρότερη φάση της Γενοκτονίας των Ποντίων.
1944: Λήγει η μάχη του Μόντε Κασίνο, με νίκη των Συμμάχων και έπαθλο τη Ρώμη.
1962: Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδάει αισθησιακά το «Happy Birthday» προς τιμήν του αμερικανού προέδρου Κένεντι στο πάρτι γενέθλιων του.
1978: Οι Dire Straits κυκλοφορούν το πρώτο τους σινγκλ «Sultans of swing», που ηχογραφήθηκε για 120 δολάρια και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.
1979: Ο Έρικ Κλάπτον παντρεύεται την πρώην σύζυγο του Τζορτζ Χάρισον, Πάτι Μπόιντ. Είναι η περίφημη «Λάιλα» του ομώνυμου τραγουδιού του Κλάπτον.
1996: Ο Ολυμπιακός ανακηρύσσεται πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ, καθώς νικά τον Παναθηναϊκό στον πέμπτο αγώνα των πλέι οφ με 73-38, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.


PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 19/05/2011

 

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις ανατολικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, περιμένουμε τη Πέμπτη 19 Μαΐου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 22 βαθμούς, ενώ στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και παροδικές καταιγίδες κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 ως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 ως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

PostHeaderIcon Καλημέρα...


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin