Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ανταρκτική: Ακυρώθηκαν πτήσεις, λόγω ζέστης


Όταν στην Ανταρκτική οι θερμοκρασίες κυμαίνονται από -7 έως -2 βαθμούς Κελσίου μιλάμε για πραγματικό καλοκαίρι, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι θερμοκρασίες που λογικά θα έπρεπε να επικρατούν εκεί αυτήν την εποχή ποικίλλουν μεταξύ των -10 και -35 βαθμών Κελσίου.

PostHeaderIcon H Κομισιόν “ψάχνει” την Google: Καταγγελίες για πιθανά “σικέ” αποτελέσματα αναζήτησης



Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται πως εμβαθύνει σε έρευνα των πραγματικών προθέσεων της Google η οποία θέλει να μελετήσει την κατάταξή της στις λειτουργίες search του διαδικτύου, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Κομισιόν, Amelia Torres.

PostHeaderIcon Ο άστεγος με την βελούδινη φωνή!



Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ο Ted Williams ήταν άλλος ένας άστεγος αμερικανός που κυκλοφορούσε ρακένδυτος στους δρόμους του Οχάιο.

Σήμερα όμως, σχεδόν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί τρέχουν πίσω από τον πρώην αλκοολικό, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κλείσουν ένα συμβόλαιο μαζί του.

PostHeaderIcon Πρεμιέρα για το νέο Kia Picanto


Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Kia Picanto, το οποίο επισήμως θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης σε δύο μήνες από σήμερα.

PostHeaderIcon Η πρώτη πρόταση γάμου μέσω... Groupοn!


Η σούπερ-επιτυχημένη σελίδα Groupοn που έχει κάνει αίσθηση τον τελευταίο καιρό με την κερδοφορία της, ανακοίνωσε την Τετάρτη (5/1) πως πραγματοποίησε την πρώτη πρόταση γάμου, που είχε ευτυχή – τουλάχιστον – κατάληξη.

PostHeaderIcon Δεκάχρονη ανακάλυψε supernova


Τα μικρά ματάκια μιας 10χρονης από τον Καναδά, είναι ικανά να δουν πολύ μακριά… Πέρα από ένα κοινό μάτι… Και το απέδειξε, καθώς η μικρή ως ερασιτέχνης αστρονόμος ανακάλυψε έναν υπερκαινοφανή αστέρα (σουπερνόβα)!

PostHeaderIcon Ένας καφές προκάλεσε… αεροπειρατεία


Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Καναδά έκανε αμερικανικό αεροσκάφος ύστερα από σήμα που εξέπεμψε για αεροπειρατεία όμως στην πραγματικότητα ένας… καφές αναστάτωσε ένα ολόκληρο αεροδρόμιο.

PostHeaderIcon ΗΠΑ και Ισραήλ οι νέοι «εχθροί» για τους Τούρκους


Μόλις 2% των Τούρκων δηλώνουν ότι βλέπουν σήμερα την Ελλάδα ως απειλή, σύμφωνα με δημοσκόπηση για την εξωτερική πολιτική. Αντιθέτως οι γείτονες αναγνωρίζουν ως νέους «εχθρούς» τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

PostHeaderIcon 30+1 πράγματα που θέλουν να πουν οι άντρες στις γυναίκες



Αλλά δεν τολμάνε οπότε κάνουν share στο facebook αυτό το κείμενο

PostHeaderIcon All-In-One PCs χωρίς τροφοδοσία ρεύματος



Η εταιρεία SkinnyBytes παρουσίασε ένα All-In-One PC το οποίο λειτουργεί χωρίς τροφοδοτικό. Τις ενεργειακές του ανάγκες τις καλύπτει μέσω του Ethernet. Αυτή η ιδέα δεν είναι καινούργια καθώς ήδη τη χρησιμοποιούν web cams και Wireless Access Points.

PostHeaderIcon Το Google Apps δίνει στα σχολεία «ηλεκτρονικό προαύλιο» για τα e-mail των μαθητών



Ένας βασικός λόγος για τον οποίο αρκετά σχολεία και επιχειρήσεις αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν Google Apps έχει να κάνει με θέματα ασφαλείας, αφού η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση στο e-mail για όλους τους χρήστες. 

PostHeaderIcon Rankin: Το πορτρέτο ενός φωτογράφου


Rankin. Ακούγοντας αυτό το όνομα, σκέφτεσαι τη λέξη «κατάταξη» στα αγγλικά. Και πράγματι, αν κάναμε μια κατάταξη των μεγαλύτερων εν ζωή ξένων φωτογράφων μόδας, ο Rankin θα βρισκόταν σίγουρα ανάμεσα στους κορυφαίους.

PostHeaderIcon Πρακτικές συμβουλές σε περιόδους κακοκαιρίας

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί



Εκτός από τον προγραμματισμένο, τακτικό έλεγχο, που υποδεικνύει ο κατασκευαστής κάθε αυτοκινήτου προκειμένου αυτό να διατηρείται αξιόπιστο και ασφαλές, σε περιόδους κακοκαιρίας είναι απαραίτητος πρόσθετος έλεγχος στα παρακάτω σημεία, προκειμένου οι χειμερινές διαδρομές να γίνονται με ασφάλεια και αξιοπιστία χωρίς να επηρεάζεται η κατάσταση του αυτοκινήτου ή/και του οδηγού, αποφεύγοντας κάθε είδους ταλαιπωρία στην καρδιά του χειμώνα...

PostHeaderIcon Χάρτες νησιών με χαμένους θησαυρούς!


O εικαστικός Nicholas Liber (Nίκος Λυμπερόπουλος) έχει διανύσει ήδη από τη δεκαετία του ’70 μια μακρά πορεία. Σήμερα ως έμπειρος αλχημιστής ζωγραφίζει χάρτες, που αν διαβαστούν με τα μάτια της φαντασίας φανερώνουν από μέσα τους αληθινό χρυσάφι.

PostHeaderIcon E-mail τέλος, ζήτω το texting!






Αν αισθάνεστε «µέσα στα πράγµατα» επειδή έχετε εξοικειωθεί µε το ηλεκτρονικό ταχυδροµείο και τσεκάρετε πλέον καθηµερινά το inbox σας, τότε µάλλον θαπρέπει να τοξανασκεφτείτε. Η νέα τάση που επικρατεί παγκοσµίως θέλει το e-mail να µπαίνει – οριστικά; – στην άκρη και τη θέση του ναπαίρνει το λεγόµενο texting, δηλαδή η αποστολή µηνυµάτων µέσω κινητών, υπηρεσιών instant messaging, όπως το MSN και το Skype, αλλάκαι µέσω του facebook. 



PostHeaderIcon BBC: Οι κίνδυνοι του στοματικού σεξ σε νέο ντοκιμαντέρ


«Μιλήστε για το στοματικό σεξ και σώστε ζωές...» Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τη νέα σειρά του BBC με την Τζέιμι Γουίνστοουν, νεαρή σταρ με καριέρα σε ερωτικές ταινίες.

PostHeaderIcon Πως το Κρεμλίνο δαμάζει το Ιντερνετ


Ωρες προτού ανακοινωθεί άλλη μία καταδικαστική απόφαση σε βάρος του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι, την περασμένη εβδομάδα, ο πιο επιφανής πολιτικός κρατούμενος στη Ρωσία γινόταν ήδη στόχος επίθεσης στον κυβερνοχώρο.

PostHeaderIcon Android 3.0 ειδικά κατασκευασμένο για Tablets


Αν και ήδη παρουσιάζονται tablets που θα το υποστηρίζουν, εντούτοις η Google δεν είχε κάνει οτιδήποτε γνωστό σχετικά με την επόμενη έκδοση της πλατφόρμας Android εκτός του ότι θα είναι βελτιστοποιημένη για tablets.

PostHeaderIcon Πάμε μια βόλτα στο... φεγγάρι;


Η φωτογραφία που βλέπετε σίγουρα δεν χρειάζεται σχόλια, αφού τα λόγια είναι "φτωχά" για να την περιγράψουν! Ανήκει στον φωτογράφο Christopher Tomas, ο οποίος κατάφερε μετά από μήνες αναμονής και παρατήρησης, να φωτογραφίσει ένα επιβατικό αεροσκάφος την στιγμή που περνούσε μπροστά από το φεγγάρι!

Η ιδιαίτερα υψηλής δυσκολίας λήψη, έγινε από το Queensland της Αυστραλίας, όπου ζει ο Tomas, στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 και δημοσιεύτηκε από τους Christopher Tomas/Rex Features.

Πηγή: newsbomb.gr

PostHeaderIcon Θα πληρώνουμε διόδια μέσω βενζίνης


Το πρόβλημα με τα διόδια που έχουν κατακλύσει όλη τη χώρα το βιώνουν όλοι. Εδώ και μήνες οι κοινοπραξίες που έχουν αναλάβει την κατασκευή των νέων αυτοκινητόδρομων της χώρας, θέλουν να αλλάξουν οι συμβάσεις παραχώρησης. Στο πλαίσιο αυτό έχουν καταθέσει σειρά προτάσεων στο υπουργείο Υποδομών, επιδιώκοντας και πιέζοντας προς μια ρύθμιση ακόμα πιο ευνοϊκή.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 06/01/2011


Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο και λίγα χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς με σταδιακή βελτίωση περιμένουμε τα Θεοφάνεια 6 Ιανουαρίου 2011. Βροχές θα εκδηλωθούν επίσης και στην Κρήτη ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά του νησιού.

PostHeaderIcon Βασικά.... καλησπέρα σας!


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin