Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon ΔΙΑΒΑΣΤΕ... τα 9 καλύτερα επαγγέλματα του κόσμου

 

Oλοι έχουμε βαθιά στη ψυχή μας απωθημένο το επάγγελμα των ονείρων μας. Πολλοί θα ήθελαν το χόμπι τους να είναι και το επάγγελμά τους καθώς το ασκείς με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και δεν το βαριέσαι. Άσε που συνήθως είσαι πάρα πολύ καλός σε αυτό που κάνεις γιατί πολύ απλά το «γουστάρεις!». 

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα δέκα καλύτερα επαγγέλματα (αφορά κυρίως τον ανδρικό πληθυσμό!) : 
 
1. Video Game Tester
Η κοπέλα σου γκρινιάζει που κάθεσαι με τις ώρες στον καναπέ μ? ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι; Αν όμως έβγαζες λεφτά παράλληλα; Ναι, κι όμως γίνεται. Αν κάνεις μια έρευνα στο διαδίκτυο θα βρεις αρκετές εταιρίες που κυκλοφορούν βιντεοπαιχνίδια και ψάχνουν δοκιμαστές. Μάλιστα πληρώνουν αρκετά καλά, μέχρι και 100.000 δολάρια για όσο χρόνο βέβαια σου πάρει να τερματίσεις το παιχνίδι.
2. Επαγγελματίας τουρίστας
Πως αλλιώς νόμιζες ότι βγαίνουν όλοι αυτοί οι ταξιδιωτικοί οδηγοί με τόσες λεπτομέρειες. Το καλύτερο είναι ότι έχεις το μισθό σου κανονικά, ασφάλεια και φυσικά όλα τα έξοδα για το ταξίδι πληρωμένα. Όποτε γυρνάς από τις διακοπές σου, δεν έχεις χαλάσει μια, και έχεις και λεφτά να περάσεις άνετα τους δύο επόμενους μήνες-όπως κατάλαβες πληρώνουν καλά.
3. Blogger
Ειδικά μετά την επιτυχία του Sex and the City και της blogger της σειράς Carrie Bradshaw, έχουν αρχίσει και ξεπροβάλουν bloggers παντού. Και τις περισσότερες φορές η θεματολογία τους είναι το σεξ. Βέβαια μην φανταστείς ότι θα έχεις λεφτά ν? αγοράζεις Manolo Blahnik όπως η Carrie. Άλλα και μόνο που θα μπορείς να δουλεύεις από το κρεβάτι σου και να πληρώνεσαι, δεν ακούγεται άσχημο.

4. Δοκιμαστής προφυλακτικών
Σίγουρα δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα τους σε μηχανήματα. Τις αλλεργικές αντιδράσεις όμως; Υπάρχει περίπτωση βέβαια να φύγεις από την δουλειά και να σe έχουν πρήξει αλλά αυτή είναι και η δουλειά σου. Δοκιμάζεις, ξαναδοκιμάζεις και αν έχει καμία παρενέργεια το λες. Σκέψου ότι εκτός από καλά λεφτά θα έχεις και τσάμπα προφυλακτικά.
5. Δοκιμαστής μπύρας
Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα νεφρά σου και παρελθόν στους ΑΑ, τότε μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου σε κάποια εταιρία παραγωγής μπύρας. Τώρα αν θα αποκτήσεις κάτι από τα δύο, δεν μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς. Απ' ότι λένε επαγγελματίες δοκιμαστές υπάρχουν μέρες που μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσουν και 40 μπύρες! Ασφάλεια και καλά λεφτά θα έχεις, τσάμπα μπύρες κάθε μέρα θα έχεις, σκέψου το.
6. Επαγγελματίας συνοδός
Προς θεού μην πάει το μυαλό σου σε πονηρές δουλειές. Εδώ μιλάμε για τίμια λεφτά, καθαρό κούτελο κτλ. Σε μεγάλες πολυεθνικές συνήθως υπάρχει ένας υπάλληλος που είναι υπεύθυνος για την διασκέδαση των επισκεπτών της εταιρίας. Τους βγάζεις για φαγητό, τους πας κάνα μπουζούκι και καζίνο, μια βολτούλα από το μουσείο της Ακρόπολης και αυτό ήταν. Εννοείτε πως κερνάει η εταιρία και φυσικά έχεις κι έναν παχυλό μισθό.
7. Κριτικός μαριχουάνας
Αν νομίζεις πως υπάρχουν κριτικοί μόνο για ταινίες, τραγούδια και βιβλία είσαι γελασμένος. Η χρήση της μαριχουάνας για θεραπευτικούς σκοπούς γίνεται όλο και περισσότερο γνωστή. Σε αρκετές χώρες μάλιστα υπάρχουν εργαστήρια παραγωγής και επεξεργασίας που λειτουργούν νόμιμα με άδεια από το κράτος. Μπορείς λοιπόν να τους στείλεις το βιογραφικό σου, να έχεις απαραίτητα χαρτί ότι χρειάζεσαι την μαριχουάνα για ιατρικούς λόγους και να αρχίσεις να καπνίζεις αφού είναι για την επιστήμη, κάποιος πρέπει να θυσιαστεί.
8. Δοκιμαστής φαγητών
Και το βάλαμε λίγο γενικά γιατί δεν ξέρουμε τις προτιμήσεις σου. Όλες οι εταιρίες που παράγουν φαγώσιμα έχουν και τους δοκιμαστές τους. Σοκολάτες, παγωτά, μπισκότα, είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Όπως θα έχεις καταλάβει πας στη δουλειά, τρως τσάμπα και φεύγεις. Έχει βέβαια και τα ρίσκα της η δουλεία και το συνηθέστερο πρόβλημα είναι οι τροφικές δηλητηριάσεις. Αν έχεις γερό στομάχι, τότε αυτή η δουλεία είναι για σένα.
Εμείς από πλευρά μας θα προσθέσουμε το υπέρτατο επάγγελμα το οποίο δυστυχώς δεν το συναντήσαμε στην παραπάνω λίστα!
+1. Εισοδηματία..
...φυσικά σε μία χώρα όπου η φορολογία δεν μας αγγίζει και το μόνο μέλημα μας είναι όχι πως θα γεμίσουμε το χρόνο μας αλλά με τι καθώς θα διαθέτουμε άνετα τα μέσα!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin