Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 25/07/2011


Καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας, με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 31 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 22 ως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 ως 30 στη Δυτική Ελλάδα, 24 ως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς ανεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν αρχικά στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, ισχυροί δυτικοί στα νοτιότερα πελάγη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα στραφούν από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς, τοπικά ισχυρούς. Τοπικά ισχυροί δυτικοί-βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και ισχυροί δυτικοί στον Κορινθιακό.

Καλό καιρό περιμένουμε την Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 ως 34 βαθμούς. Ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και μέτριοι νοτιοδυτικοί στο Νότιο Ευβοϊκό, με τάση ενίσχυσης μετά το μεσημέρι.

Καλό καιρό αρχικά, με πιθανότητα καταιγίδων μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 28 ως 29 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin