Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ο Καντάφι... δεν πάει στους Ολυμπιακούς

Σάλο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκάλεσε η αποκάλυψη της "Daily Telegraph" ότι το καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012. Η βρετανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι κανένα μέλος της οικογένειας Καντάφι δεν θα μπει στη χώρα


Tο καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012, μέσω του γιου του Λίβυου δικτάτορα, Μοχάμεντ Καντάφι, επικεφαλής της Λιβυκής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων
Tο καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012, μέσω του γιου του Λίβυου δικτάτορα, Μοχάμεντ Καντάφι, επικεφαλής της Λιβυκής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων

Σάλο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκάλεσε η αποκάλυψη της "Daily Telegraph" ότι το καθεστώς Καντάφι αγόρασε 1.000 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου του 2012, μέσω του γιου του Λίβυου δικτάτορα, Μοχάμεντ Καντάφι, επικεφαλής της Λιβυκής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων.

Η βρετανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε ότι κανένα μέλος του καθεστώτος ή της οικογένειας Καντάφι δεν θα μπει στη χώρα και οι διοργανωτές συμπλήρωσαν πως η αποστολή των εισιτηρίων στη Λιβυκή Ολυμπιακή Επιτροπή θα γίνει λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων.
Στο μεταξύ, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον κάλεσε και "κατσάδιασε" στην Ντάουνινγκ Στριτ τον αρχηγό του βρετανικού ναυτικού, ναύαρχο Μαρκ Στάνχοουπ, για τη δήλωσή του ότι "ο βρετανικός στρατός δεν έχει τα μέσα να συνεχίσει τον πόλεμο στη Λιβύη μετά το καλοκαίρι". "Θα μείνουμε στη Λιβύη όσο χρειαστεί. Εχουμε μαζί μας το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ και τον Αραβικό Σύνδεσμο. Οι μέρες του Καντάφι τελειώνουν", τόνισε ο Κάμερον.
Στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού επιστολή-τελεσίγραφο στον Μπαράκ Ομπάμα να ξεκαθαρίσει ως αύριο Παρασκευή στο Κογκρέσο το κόστος του πολέμου στη Λιβύη, τη νομική του βάση και τον αντικειμενικό του σκοπό, έστειλε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπόνερ!

Διαφορετικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ μπορεί να κατηγορηθεί για παραβίαση του Νόμου περί Πολεμικών Αρμοδιοτήτων του 1973, που του δίνει περιθώριο να διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις μόνο για 90 μέρες ερήμην του Κογκρέσου. Στην περίπτωση της Λιβύης η προθεσμία αυτή λήγει την Κυριακή.
"Θα απαντήσουμε σε όλα με μια ''μεγάλη αναφορά'' 40 σελίδων" απάντησε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τόμι Βάιετορ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin