Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Όμορφη τις γιορτές

Χρειάζεται λίγη ευρηματικότητα, ελάχιστα χρήματα και λίγος παραπάνω χρόνος για μερικές πινελιές ομορφιάς ώστε να λάμπεις πραγματικά τις γιορτές.

 
Νύχια
 
Τί κι αν δεν πρόλαβες να τα μακρύνεις ή σου ‘σπασε το μεσαίο τελευταία στιγμή, τα ψεύτικα να είναι καλά. Πάρε μια σειρά νύχια, λίγη λόγκο στιγμής και ένα ωραίο βερνίκι και στρώσου. Λιμάρισε καλά όλη την επιφάνεια των νυχιών σου, κόλλα επάνω στην άγρια επιφάνεια πια, τα ψεύτικα και δώσε τους το σχήμα και το χρώμα που σου αρέσει. Η κόλλα στιγμής θα στα κρατήσει για πάνω από μία εβδομάδα άσχετα πόση σκληρή χρήση θα τους κάνεις. Άμα τα βαρεθείς, βούτα τα στο ασετόν και ξεκολούν αμέσως.

Μαλλιά
 
Αν το πρόβλημα είναι το χρώμα τους και θα τα ‘θελες με μερικές φυσικές ανταύγειες ή λίγους τόνους πιο ανοιχτά ξεκίνα να τα ανοίγεις. Αν πάλι είναι ταλαιπωρημένα, λίγο ελαιόλαδο κάθε βράδι μέχρι τις γιορτές χωρίς απαραίτητα να το ξεβγάζεις κάθε μέρα θα στα συνεφέρει. Αν έχεις κολλήσει στο χτένισμα, ό,τι μήκος μαλλί κι αν έχεις στόλισέ τα με μια πολύ φαρδιά μαύρη κορδέλα και κρεπάρισέ τα πίσω. Είναι το κλασσικό 60’s look που με ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια κι ένα ωραίο μακιγιάζ θα σε κάνει να αστράφτεις.

Μακιγιάζ
 
Ο κανόνας είναι ένας: είτε έντονα μάτια – είτε έντονα χείλη. Ποτέ και τα δύο. Συνήθως δε, είναι προτιμότερο να ποντάρεις στα μάτια, με ένα καλό smoky eyes μακιγιάζ και τη σωστή τοποθέτηση μάσκαρα. Πρόσθεσε λιπ γκλος στα χείλη και λίγη σκουρότερη πούδρα στα σημεία που θες να κρύψεις (μεγάλη μύτη, προγούλι, μεγάλο μέτωπο) και όταν θα δεις τις φωτογραφίες δεν θα το πιστεύεις.

Ρούχα
 
Η ειδικός τα λέει καλύτερα. Άκουσέ την. Δεν έχει σημασία τί θα φορέσεις αλλά με τί διάθεση


πηγή : sheblogs  .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin