Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Κρήτη: Συνέλαβαν... 80χρονη για λάθος δικαστική κλήση!


Mια 80χρονη ήθελαν να συλλάβουν αστυνομικοί στο Ηράκλειο Κρήτης, γιατί δεν υπέγραφε μια δικαστική κλήση για τον γιο της! Χειροπέδες δεν πρόλαβαν να της περάσουν γιατί κλονίστηκε η υγεία της και την πήγαν στο Κέντρο Υγείας, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχαν πάει σε...λάθος χωριό και πως δεν ήταν η μητέρα του...ανθρώπου που αναζητούσαν!
Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Χάρακας του Ηρακλείου και τώρα η ηλικιωμένη γυναίκα σκέφτεται μέχρι και να υποβάλει μηνύσεις κατά των αστυνομικών του τμήματος Μοιρών.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Εκεί που η 80χρονη καθόταν αμέριμνη στο πεζούλι του σπιτιού της βλέπει να σταματά ένα περιπολικό.

Οι αστυνομικοί που είχαν πάει από τις Μοίρες της ζήτησαν το γιο της, εκείνη απάντησε ότι δεν ζει εκεί και χωρίς δεύτερη κουβέντα, της είπαν να υπογράψει και να παραλάβει ένα χαρτί που ‘είναι για το γιο σου’...

"Δεν ξέρω γράμματα παιδιά μου, ουτε να διαβασω μπορώ, ουτε να το υπογράψω, ο γιος μου δεν είναι εδώ", τους απάντησε η γριούλα για να προκαλέσει την αντίδραση των αστυνομικών οργάνων που της είπαν ‘να υπογράψει με ένα...σταυρό’!

Η 80χρονη αρνήθηκε και τότε οι αστυνομικοί της είπαν ότι θα τη συλλάβουν και θα την πάνε στο τμήμα, μέχρι να εμφανιστεί ο γιος της που αναζητείται από δικαστήριο για να καταθέσει ως μάρτυρας σε δίκη!

Κάνοντας την κίνηση να την πιάσουν η 80χρονη έβαλε τις φωνές καλώντας τους γειτονες σε βοήθεια, οι οποίοι νόμιζαν ότι κάτι κακό συνέβαινε.

Φτάνοντας στην σκηνή του περιστατικού οι χωριανοί είδαν τη γυναίκα λιπόθυμη και σε κατάσταση σοκ, ενώ οι αστυνομικοί επέμεναν να την πάρουν μαζί τους!

Και ενώ η γριούλα πλέον έχρηζε ιατρικής βοήθειας (και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας) οι γείτονες επέμεναν ότι ‘δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε, θα την πεθάνετε’ ενας είχε την φαεινή ιδέα να ζητήσει την επίμαχη κλήση για να τη δει...

Και τότε αποκαλύφθηκε η γκάφα των αστυνομικών που αναζητούσαν ένα πρόσωπο στο Χάρακα ενώ στην πραγματικότητα έπρεπε να πάνε στους... Αγίους Δέκα! Έκαναν ακόμη και το χωριό λάθος....

Τελικά εντοπίστηκε το πρόσωπο (ήταν απλή συνωνυμία) για το οποίο προοριζόταν η κλήση, ενώ η 80χρονη πέρασε ένα σοκ και οι συγγενείς της είναι οργισμένοι. Αλλά και η ίδια αισθάνθηκε τόσο άσχημα για την συμπεριφορά των αστυνομικών, που είναι αποφασισμένη ακόμη και μήνυση να υποβάλει!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin