Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Ηλικιωμένες θύματα ληστών και ελαφροχέρηδων

 
 Δεν σταματούν πουθενά οι αδίστακτοι κακοποιοί που βάζουν στόχο τα ανυπεράσπιστα γεροντάκια σε όλη τη χώρα, εισβάλλοντας στα σπίτια τους για να τα ληστέψουν. Ειδικά τις μέρες αυτές, που ξέρουν ότι πληρώθηκαν τις συντάξεις τους εν όψει του Πάσχα, οι επιθέσεις έχουν κλιμακωθεί.
   
Τελευταίος στόχος δύο άγνωστων κακοποιών ήταν μια 81χρονη γυναίκα που κατοικεί μόνη σε μονοκατοικία στο Βόλο. Οι κουκουλοφόροι δράστες κατάφεραν να διαρρήξουν το σπίτι και να ακινητοποιήσουν την γυναίκα στο κρεβάτι της. Την απείλησαν με μαχαίρι και την ανάγκασαν να τους υποδείξει πού έκρυβε το κομπόδεμά της. Της άρπαξαν 7.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ήταν το δεύτερο κρούσμα με θύμα ηλικιωμένο στον Βόλο μέσα σε 24 ώρες. Το προηγούμενο ήταν μια 83χρονη γυναίκα την οποία έδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν μέσα στο σπίτι της, παίρνοντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο Αργοστόλι, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν δύο γυναίκες ηλικίας 31 και 29 χρόνων που, σε κεντρική οδό, είχαν αρπάξει με την μέθοδο της απασχόλησης 100 ευρώ από την τσάντα μιας ανυποψίαστης γυναίκας. Όμως, το θύμα έδωσε την περιγραφή τους και εντοπίστηκαν πριν απομακρυνθούν. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω τους και αποδόθηκαν στην γυναίκα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin