Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Αποπειράθηκε να κάψει τη γυναίκα του και κάηκε και ο ίδιος

 

Άγριες κραυγές πόνου αναστάτωσαν  την περιοχή Ελίκα του δήμου Μονεμβασιάς και πυκνός καπνός άρχισε να βγαίνει από μια αποθήκη στο εσωτερικό ενός αντλιοστασίου, όπου κατοικούσε ένα ζευγάρι αλλοδαπών! Και οι δυο βγήκαν με πολύ δυσκολία έξω, έχοντας υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα.

Όπως αποδείχθηκε, ο Ρουμάνος σύζυγος και ενοικιαστής του χώρου είχε αποπειραθεί για άγνωστο λόγο να κάψει ζωντανή την Μολδαβή γυναίκα του! Για να τα καταφέρει, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά! Όμως, οι φλόγες πήραν μεγάλες διαστάσεις και επεκτάθηκαν γρήγορα στο εσωτερικό του χώρου, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατάλυμα με αποτέλεσμα να υποστεί και ο ίδιος σοβαρά εγκαύματα!

Δράστης και θύμα μεταφέρθηκαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής τους στην Αθήνα και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο νοσοκομείο.
Η Πυροσβεστική έσβησε την φωτιά που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο, την κεραμοσκεπή και τα έπιπλα του ζευγαριού, ενώ η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα αίτια που έσπρωξαν τον αλλοδαπό στην απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin