Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

PostHeaderIcon Η γυµνή αλήθεια της Ελίζαµπεθ Τέιλορ

Ηταν ένα προσωπικό, ιδιωτικό δώρο. Παραλήπτης του, ο σύζυγος µιας σταρ του Χόλιγουντ. Οµως η γυµνή φωτογραφία της Ελίζαµπεθ Τέιλορ δεν ήταν γραφτό να παραµείνει ιδιωτική υπόθεση. Ο σηµερινός της κάτοχος, ένας συλλέκτης ενθυµίων διάσηµων ονοµάτων, έδωσε στη δηµοσιότητα το καλλιτεχνικό γυµνό πορτρέτο της 24χρονης Λιζ.

Ηταν µια φωτογραφία που τράβηξε ο φωτογράφος και ηθοποιός Ρόντι ΜΑΚΝΤΆΟΥΕΛ. Ηταν φίλος της νεαρής ηθοποιού και την έπεισε ότι η φωτογραφία της θα ήταν κολακευτική. Η Τέιλορ τη χάρισε στον παραγωγό Μάικλ Τοντ, ο οποίος το 1956 µόλις της είχε κάνει πρόταση γάµου και είχαν αρραβωνιαστεί.

Ο γάµος τους ακολούθησε έπειτα από λίγους µήνες. Οµως είχε άτυχο τέλος, καθώς 13 µήνες αργότερα ο Τοντ σκοτώθηκε όταν το ιδιωτικό του αεροπλάνο έπεσε σε καταιγίδα και συνετρίβη πάνω από το Νέο Μεξικό. Η νεαρή ηθοποιός συντετριµµένη έδωσε τη γυµνή της φωτογραφία στη βοηθό και µακιγιέζ της Πένι Τέιλορ. Από εκείνη την αγόρασε το 1980 ο συλλέκτης Τζιµ Σάουντις κι έκτοτε η φωτογραφία θεωρείτο χαµένη. Οµως ο πρόσφατος θάνατος της Ελίζαµπεθ Τέιλορ τον παρακίνησε να τη φέρει στη δηµοσιότητα για χάρη των θαυµαστών της σταρ. Το γυµνό πορτρέτο της ηθοποιού προστίθεται στο κύµα των αποκαλύψεων για το παρελθόν της, που ξεκίνησε µετά τον θάνατό της στις 23 Μαρτίου. Λέγεται ότι γεννήθηκε σε ένα πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων στο Τσέσιρ και όχι στο Λονδίνο, όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό γέννησής της. Ο πατέρας της, έµπορος τέχνης Φράνσις Τέιλορ και η σύζυγός του, ηθοποιός Σάρα, συµµετείχαν συχνά σε τέτοιες συγκεντρώσεις. Επίσης οι φήµες λένε ότι ο πραγµατικός πατέρας της ήταν ο εκατοµµυριούχος και µέλος του κόµµατος των Συντηρητικών Βίκτορ Καζαλέ, ο οποίος έγινε νονός της.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin