Είχαμε οίστρο...
Χρονοντούλαπο:
-
►
2013
(
5
)
- ► Ιανουαρίου ( 1 )
-
▼
2011
(
4948
)
-
▼
Μαρτίου
(
217
)
-
▼
Μαρ 15
(
20
)
- Τοξοπλάσμωση: Απαντήσεις στα ερωτήματα σας
- Τι ακριβώς έγινε στον πλανήτη γη μετά τον σεισμό τ...
- Μωρό ζωντανό κάτω από συντρίμμια
- Αριστοτέλης Ωνάσης: Ο περιπετειώδης βίος του Έλλην...
- Καταδικάστηκε ο παππούς δύο ανηλίκων που εμπλέκοντ...
- Ο Πάπας κάνει chat στο... Facebook!
- Σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης αναγ...
- Tα σοβαρότερα πυρηνικά δυστυχήματα στην Ιστορία
- Τούρκοι φοιτητές γράφουν ένα ασυνήθιστο βιβλίο για...
- «The stolen scream»: η εκμετάλλευση μιας φωτογραφί...
- ''Google Me'': Η απάντηση της Google στο Facebook
- 8 ερωτήσεις & απαντήσεις για την πυρηνική κρίση
- Χάραξε στο σώμα της συντρόφου του με πυρωμένο σίδε...
- CNN: Το πρόβλημα του πυρηνικού αντιδραστήρα (video)
- Τρίτη έκρηξη σε πυρηνικό αντιδραστήρα
- Καταστρεπτική καλημέρα... :P
- Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Κανελόνια
- Σαν σήμερα...
- Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 15/03/2011
- Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
▼
Μαρ 15
(
20
)
- ► Φεβρουαρίου ( 568 )
- ► Ιανουαρίου ( 1371 )
-
▼
Μαρτίου
(
217
)
-
►
2010
(
804
)
- ► Δεκεμβρίου ( 804 )
Contact via email
m@il at:
Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 15 Μαρτίου 2011
Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Κανελόνια
9:45 π.μ.
|
Αναρτήθηκε από
Geo
|
Επεξεργασία ανάρτησης
Υλικά:
- 1/2 φλιτζάνι κρασί
- αλάτι και πιπέρι
- 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- ρίγανη
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 φλυτζάνια κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- 1/2 κιλό κιμά
- 2 κουταλιές πελτέ
- 1 πακέτο κανελόνια
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 2 κονσέρβες τοματάκι
Εκτέλεση
-Σε μία κατσαρόλα βάζετε το μισό λάδι να κάψει
-Προσθέτετε το 1 κρεμμύδι και το τσιγαρίζετε
-Προσθέτετε την 1 κονσέρβα τοματάκι και την 1 κουταλιά πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε τη ρίγανη και τις 2 σκελίδες σκόρδο
-Αφήνετε να σιγοβράσει για 15 λεπτά
-Σε μία άλλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζετε το υπόλοιπο κρεμμύδι
-Προσθέτετε τον κιμά και τσιγαρίζετε ανακατεύοντας με πηρούνι για να μην σβολιάσει
-Προσθέτετε τις άλλες 2 σκελίδες σκόρδο και την κανέλλα
-Αλατοπιπερώνετε
-Σβήνετε με κρασί
-Προσθέτετε τον μαϊντανό
-Ρίχνετε την υπόλοιπη τομάτα και τον πελτέ και ανακατεύετε
-Ψήνετε μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και να μέινει με τη σάλτσα του
-Αφαιρείτε την κανέλλα
-Γεμίζετε ένα ένα κανελόνι με τον κιμά προσεκτικά και τα τοποθετείτε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί
-Τα περιχύνετε με την σάλτσα που φτιάξατε
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο
Ετικέτες
συνταγές
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου