Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Βραζιλία: Ένα σπίτι με ξεχωριστή αρχιτεκτονική!

 

Αποτελείται από 6 γιγάντια «φύλλα» - στέγες και ένα τεράστιο ανοιχτό χώρο στο κέντρο του σπιτιού.

PostHeaderIcon ώρα για καρπούζι!

 

Το καρπούζι είναι αδιαμφισβήτητα το φρούτο του καλοκαιριού! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην απολαμβάνει τη ζουμερή και γλυκιά σάρκα αυτού του φρούτου. Όμως, πώς θα ξεχωρίσετε το γινωμένο καρπούζι από το άγουρο;

PostHeaderIcon Παγκόσμια Ημέρα του Εθελόντη Αιμοδότη

 

Η 14η Ιουνίου καθορίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Γερμανού ιατρού Κάρλ Λαντστάινερ, ο οποίος ανακάλυψε τις ομάδες αίματος το 1900 και αργότερα τα Ρέζους και ο οποίος τιμήθηκε με το Νόμπελ Ιατρικής το 1930 για τη σημαντική αυτή ανακάλυψη.
Την ημέρα αυτή τιμάται ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης. 

PostHeaderIcon Πότε φέρνει ευτυχία το χρήμα;

 

Τα λεφτά φέρνουν την ευτυχία; Μάλλον ναι, απαντούν οι επιστήμονες αλλά μόνο αν έχουμε περισσότερα από τους φίλους μας.

Η λαϊκή ρήση είναι κατηγορηματική: τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Όμως, στο πέρασμα του χρόνου, οι περισσότεροι από εμάς συνειδητοποιούμε, πως τα χρήματα μπορεί να φέρουν την ευτυχία αν είναι πολλά…

PostHeaderIcon Στο σφυρί τα γράμματα της Dianna

 

Οι επιστολές της πριγκίπισσας Dianna στην στενή της φίλη Margaret Hodge δημοπρατούνται στις 21 Ιουνίου.

Στις επιστολές αυτές η Dianna διηγηται στην φίλη της τους προβληματισμούς της και στιγμες από την ζωή της και την καθημερινότητα της στο παλάτι.

PostHeaderIcon Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο μάχονται για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014

 
Τρεις πόλεις πέρασαν σήμερα στην επόμενη φάση της διαδικασίας επιλογής της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας, μεταξύ των οποίων 2 ελληνικές.

PostHeaderIcon Τα επόμενα γραφεία της Apple θα είναι σαν «διαστημόπλοιο που προσγειώνεται»

 
Ένα φουτουριστικό γυάλινο κτίριο που θα θυμίζει «διαστημόπλοιο που προσγειώνεται» θέλει να χτίσει ο Στιβ Τζομπς προκειμένου να στεγάσει την εταιρεία του, που όλο μεγαλώνει.
Το αφεντικό της μεγαλύτερης εταιρείας υπολογιστών παρουσίασε τα εντυπωσιακά σχέδια του κτιρίου στο δημοτικό συμβούλιο του Κουπερτίνο της Καλιφόρνια, και περιμένει την έγκρισή του προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής τον επόμενο χρόνο.


PostHeaderIcon Μια ηρωίδα της ολλανδικής αντίστασης εναντίον των Ναζί αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει κατά λάθος

 

Σόκαρε την ολλανδική κοινή γνώμη η αποκάλυψη μιας 96χρονης ηρωίδας της αντίστασης εναντίον της ναζιστικής κατοχής της Ολλανδίας, η οποία παραδέχτηκε ότι από λάθος σκότωσε έναν άνδρα που υπέθεσε ότι ήταν συνεργάτης των Ναζί.

PostHeaderIcon Λέσχη Bilderberg: Μυστικότητα και σενάρια συνωμοσίας

32798A22B38265003B0F96ADDD02ED82 Λέσχη Bilderberg: Μυστικότητα και σενάρια συνωμοσίαςΗ επικείμενη συνεδρίαση της περίφημης Λέσχης Bilderberg στην Ελβετία, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως και τις 12 Ιουνίου στο πολυτελές ξενοδοχείο «Grand Hotel Kempinski» στο St Moritz, θα δώσει τροφή σε όλους εκείνους που αρέσκονται στα σενάρια συνωμοσίας. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Νταβός, εδώ όπου κάθε χρόνο γίνεται η συνάντηση τραπεζιτών, επιχειρηματιών, πολιτικών ηγετών και γενικότερα στελεχών της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ.


PostHeaderIcon Ο Πειραιάς ήταν νησί και ενώθηκε με την Αττική

Ο Πειραιάς ήταν νησί και ενώθηκε με την Αττική 
Τον πρώτο αιώνα προ Χριστού, ο Στράβων διατύπωσε την υποψία ότι ο Πειραιάς ήταν κάποτε νησί, πριν συνδεθεί τελικά με την υπόλοιπη Αττική. Φαίνεται ότι ο αρχαίος ιστορικός και γεωγράφος είχε δίκιο, όπως επιβεβαιώνουν τώρα Έλληνες και Γάλλοι γεωλόγοι και αρχαιολόγοι.


PostHeaderIcon Η Χίλαρι Κλίντον στην προεδρία της Παγκόσμιας Τράπεζας;

 
Οι Ηνωμένες Πολιτείες διέψευσαν κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία της Παγκόσμιας Τράπεζας, αντίθετα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters.
«Αυτή η ιστορία είναι απολύτως ψεύτικη» τόνισε ο Φίλιπ Ρέινς, σύμβουλος της Κλίντον. Η υπουργός «δεν είχε καμιά συζήτηση με τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Λευκό Οίκο ή με κάποιον άλλο για ενδεχόμενη υποψηφιότητά της για την Παγκόσμια Τράπεζα» επισήμανε ο ίδιος σε ανακοίνωσή προς τους δημοσιογράφους.


PostHeaderIcon Δασκάλα φίμωσε μαθητές με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν!

 
Τα δυο παιδάκια – θύματα της εκπαιδευτικού, μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και η δασκάλα, δεν έμεινε μόνο στις παρατηρήσεις... Πήρε το σελοτέιπ και τους έκλεισε τα στόματα για να σταματήσουν να μιλούν. Μετά τις καταγελίες γονέων, παραδέχτηκε την πράξη της και απομακρύνθηκε από το δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Το περιστατικό κατήγγειλαν γονείς των μαθητών στον διευθυντή του σχολείου, μετά από τις περιγραφές των παιδιών, σύμφωνα με τις οποίες, η δασκάλα έκλεισε τα στόματά τους με κολλητική ταινία επειδή μιλούσαν την ώρα του μαθήματος και δεν συμμορφώνονταν στις υποδείξεις της.


PostHeaderIcon Στην Κύπρο σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics

Στην Κύπρο σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα των Special Olympics
Η Κύπρος υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τη Φλόγα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, ΑΘΗΝΑ 2011, που θα διεξαχθούν από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία άναψε χθες Πέμπτη στον Ιερό Λόφο της Πνύκας, στην Αθήνα, θα αφιχθεί στις 15:55, στον Αερολιμένα Λάρνακας, όπου στις 16:40 θα πραγματοποιηθεί η τελετή άφιξης της. Στην Κύπρο θα παραμείνει μέχρι τις 12 Ιουνίου.

PostHeaderIcon Γονείς πρότειναν την οκτάχρονη κόρη τους, για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο

 

Οι γονείς ενός οκτάχρονου κοριτσιού συνελήφθησαν επειδή διαπραγματεύθηκαν μ' έναν 32χρονο, ο οποίος συνελήφθη επίσης, να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το παιδί τους για να μπορέσουν να ξεπληρώσουν ένα δάνειο, ανακοίνωσε η εισαγγελία του Ρότερνταμ (δυτική Ολλανδία).

PostHeaderIcon Υποτιθέμενη η γενοκτονία των Ποντίων!

Απίστευτη πρόκληση δια χειρός της εκλεκτής του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή κυρίας Σιμπελ Μουσταφάογλου η οποία σε επιστολή της μιλά για «υποτιθέμενη» γενοκτονία των Ποντίων. 46CE1BCCBDF828A01ECC5D9B96F022CF Υποτιθέμενη η γενοκτονία των Ποντίων! 

Η υποψήφια με το κυβερνών κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές υιοθετώντας πλήρως την εγκάθετη πολιτική της Άγκυρας προτείνει μάλιστα στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής να καταργηθεί η 19η  Μαϊου ως ημέρα εθνικής μνήμης γιατί «στοχοποιούνται οι πολιτικοί και αξιωματούχοι της μειονότητας».

PostHeaderIcon Επιχείρηση - σκούπα στην Ηγουμενίτσα για τους λαθρομετανάστες

Επιχείρηση - σκούπα στην Ηγουμενίτσα για τους λαθρομετανάστες 
 
Την εφαρµογή των µέτρων για τη µεταναστευτική πολιτική που εξαγγέλθηκαν προκειµένου να αντιµετωπιστεί το πρόβληµα των λαθροµεταναστών στην περιοχή του ζητά ο δήµαρχος Ηγουµενίτσας Γιώργος Κάτσινος. Χαρακτηρίζει τη χθεσινή επιχείρηση-σκούπα ως αναγκαία καθώς τα προβλήµατα που έχουν προκληθεί είναι µεγάλα. «Ηταν απαίτηση της κοινωνίας» η αποµάκρυνση των λαθροµεταναστών, λέει.

PostHeaderIcon Ξεχάστε τα ταξί που ξέρατε

 
 
Στη μεταρρύθμιση της αγοράς των ταξί, στα πρότυπα των δυτικών χωρών, προχωρά το υπουργείο Υποδομών. Με σχέδιο απόφασης, το οποίο σύντομα θα οδηγήσει σε Προεδρικό Διάταγμα και σχέδιο νόμου, καταργούνται οι περισσότεροι περιορισμοί που υφίστανται στα ταξί.
Οι προωθούμενες ρυθμίσεις αφορούν στα επιβατικά αυτοκίνητα δημόσιας χρήσης (ΤΑΧΙ, ΑΓΟΡΑΙΑ) σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό κ. Ρέππα έχουν ως στόχο τον εκσυγχρονισμό και την οργάνωση της αγοράς κατά τα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.


PostHeaderIcon Λαμία: Συνελήφθη 18χρονος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων

 

Ο νεαρός φέρεται ο δράστης του βιασμού 15χρονης στη περιοχή του Ρέντη.

Ο 18χρονος Αλβανός, που αναζητούσε εδώ και καιρό η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής, εντοπίστηκε στην Αταλάντη, όπου εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε επιχείρηση εγκατάστασης κουφωμάτων αλουμινίου.


PostHeaderIcon Προτείνουν «πράσινη» Συγγρού

Στο νέο Ρυθµιστικό Σχέδιο της Αθήνας, οι αστικοί αυτοκινητόδροµοι δεν έχουν προτεραιότητα, γι’ αυτό και οι ερευνητές τριών αρχιτεκτονικών σχολών προτείνουν µία διαφορετική Λεωφόρο.


PostHeaderIcon Στρατιώτες καθάρισαν 7 παραλίες της Σάμου


Σε μία συντονισμένη προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος στρατιώτες της 79 ΑΔΤΕ προχώρησαν στον καθαρισμό 7 παραλιών της Σάμου.

PostHeaderIcon Γενικό ξεπούλημα της Ελλάδας για “μια χούφτα” ευρώ - ‘Ολη η λίστα από το Reuters

image 
Aκολουθεί κατάλογος με τις σχεδιαζόμενες αποκρατικοποιήσεις της κυβέρνησης για την περίοδο 2011-2015, σύμφωνα με προσωρινό πίνακα που επισυνάπτεται στο κείμενο έκθεσης της τρόικας, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του Reuters αργά την Τετάρτη.




PostHeaderIcon Δεκτοί μόνο όσοι μιλάνε αγγλικά

 
 
Η μετανάστευση στην Αυστραλία για όσους δεν μιλούν την αγγλική γλώσσα θα καταστεί σχεδόν αδύνατη, σύμφωνα με νέα μέτρα που θα λάβει το υπουργείο Μετανάστευσης.

Από τα υπάρχοντα στοιχεία, προκύπτει πως λιγότερο από το 20% των ειδικευμένων μεταναστών που φτάνουν στην Αυστραλία, προέρχονται από χώρες όπως η Βρετανία, οι ΗΠΑ, η Νότιος Αφρική και ο Καναδάς.

PostHeaderIcon Τουρκία: Πόλεμος στον κυβερνοχώρο

Γεγονός είναι από τις έξι το απόγευμα η επίθεση που είχε προαναγγείλει η οργάνωση "Anonymous" εναντίον σημαντικών κρατικών ιστοσελίδων στην Τουρκία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που θα τεθούν σε εφαρμογή στις 22 Αυγούστου και προβλέπουν τον περιορισμό της πρόσβασης.
Αρχικά δέχθηκε "επίθεση" η ιστοσελίδα της "Διεύθυνσης Τηλεπικοινωνιών Τουρκίας" που είναι αρμόδια για τον έλεγχο επί του διαδικτύου.

PostHeaderIcon Μαζική έξοδος Σύρων προσφύγων στην Τουρκία

A-Syrian-refugee-walks-be-008 

Τουλάχιστον 2.500 Σύροι έχουν καταφύγει στην Τουρκία τα τελευταία εικοσιτετράωρα για να ξεφύγουν από την βία στη χώρα τους.

Η Τουρκία στήνει πρόχειρους καταυλισμούς για να αντιμετωπίσει το κύμα των προσφύγων.

PostHeaderIcon Πώς θα επιλέξετε το πιο φρέσκο ψάρι;

 

Ο ήλιος, η θάλασσα και η... αλμύρα, μας ανοίγει την όρεξη για φρέσκο ψάρι, ειδικά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που μπορούμε να το βρούμε σε αφθονία. Τι πρέπει, όμως, να έχουμε υπόψη μας, έτσι ώστε να επιλέξουμε το καλύτερο ψάρι για το τραπέζι μας; 

Λίγο ψάρι με σαλάτα και λευκό κρασί για πολλούς αποτελεί το ιδανικό γεύμα τώρα το καλοκαίρι και... πολύ καλά κάνει, αφού τα οφέλη του ψαριού είναι πολλά για την υγεία, λόγω των καλών λιπαρών οξέων - γι’ αυτό άλλωστε και οι διατροφολόγοι συνιστούν την κατανάλωση ψαριού τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. 

PostHeaderIcon Χωρίς ζωντανά προγράμματα και σήμερα η ιδιωτική τηλεόραση

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών με αποτέλεσμα και σήμερα τα ιδιωτικά κανάλια να απέχουν από την ενημέρωση και τις ζωντανές εκπομπές. 
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ οι τεχνικοί διεκδικούν την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την απόσυρση όλων των μηνύσεων και αγωγών κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

PostHeaderIcon «Δεν είμαι κράκερ. Η Amazon μού έστελνε εμβάσματα»

«Δεν είμαι κράκερ. Η Amazon μού έστελνε εμβάσματα» 
«Ποτέ δεν προχώρησα σε υφαρπαγή χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς, αλλά είχε κέρδη από την ενασχόλησή μου με το marketing στο Ιντερνετ. Τα χρήματα που είχα προέρχονται από εμβάσματα που μου έχουν στείλει η Amazon και η Google για διαφημίσεις σε ιστοσελίδες πελατών μου. Οσον αφορα αυτές τις 130 λευκές κάρτες που βρέθηκαν στην κατοχή μου, πολλές από αυτές είναι μαγνητικά κλειδιά ξενοδοχείων ή ακόμη και άγραφες κάρτες που προορίζονταν για συναλλαγές καταναλωτών με εταιρείες-πελάτες μου».


PostHeaderIcon Καβάλα: Έψαχναν διαμάντια σε εκκλησία με την βοήθεια μέντιουμ!

 

Με οδηγό έναν παλιό χάρτη και στόχο να βρουν το θυσαυρό, έσκαβαν επί τρία χρόνια τούνελ 12 μέτρων σε γρανιτένιο βράχο στο όρος Σύμβολο.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν έξι ώρες μέσα από δύσβατη και βραχώδη περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες που αναζητούσαν το θυσαυρό μετά από υπόδειξη ενός μέντιουμ!


PostHeaderIcon Θεραπεία της παχυσαρκίας με... νικοτίνη

Μια ομάδα νευρόνων στον εγκέφαλο είναι υπεύθυνα για την απουσία όρεξης για φαγητό στους καπνιστές, αποκάλυψε έρευνα του πανεπιστημίου του Γέιλ, η οποία και εισάγει την θεραπεία με νικοτίνη σε παχύσαρκους ασθενείς.

Σε άρθρο στο επιστημονικό περιοδικό Science, οι ερευνητές περιγράφουν πειράματα σε ποντίκια, όπου ανακάλυψαν ότι η νικοτίνη ενεργοποιοεί τους νευρώνες αυτούς που δίνουν το σήμα στον οργανισμό ότι έχει χορτάσει από φαγητό.

PostHeaderIcon Μια στις έξι φοιτήτριες δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού

 

Μια στις έξι φοιτήτριες στην Αυστραλία δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα βιασμού και μια στις δύο σεξουαλικής παρενόχλησης, σύμφωνα με έρευνα που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα μέσω Διαδικτύου.


Η έρευνα έγινε από την Εθνική Φοιτητική Ένωση σε δείγμα 1.500 φοιτητριών και δείχνει ότι το 17% έχουν πέσει θύματα βιασμού και το 12% απόπειρας βιασμού. Οι πράξεις αυτές σημειώθηκαν ακόμη και πριν από τη φοίτησή τους στο πανεπιστήμιο.



PostHeaderIcon Χάκερς χτύπησαν και τη Citigroup

 
 
Υπέκλεψαν στοιχεία από πιστωτικές κάρτες 200.000 πελατών της τράπεζας Νέο κρούσμα διαρροής στοιχείων πιστωτικών καρτών έπειτα από επίθεση χάκερ. Θύμα τη φορά αυτή είναι ο αμερικανικός τραπεζικός όμιλος Citigroup που, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, χάκερ απέκτησαν πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα περίπου 200.000 πελατών της στη Βόρεια Αμερική. Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι επιθέσεις χάκερ εναντίον μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων.


PostHeaderIcon ΓΕΡΜΑΝΙΑ : Κρατούσαν αιχμάλωτη 20χρονη ως ..σκλάβα

Την κακοποιούσαν και σεξουαλικά. Συνελήφθησαν πατέρα, μητέρα και γιος. Για ένα χρόνο την κρατούσαν αιχμάλωτη μέσα στο σπίτι τους χωρίς κανείς να καταλάβει κάτι.
Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε χθες τρεις υπόπτους για σεξουαλική κακοποίηση μιας 20χρονης γυναίκας, την οποία κρατούσαν αιχμάλωτη κατά τη διάρκεια του έτους σε ένα σπίτι όπου τη χρησιμοποιούσαν ως σκλάβα, ανακοίνωσε η εισαγγελία της πόλης Μόσμπαχ.

Η γυναίκα κρατείτο από έναν άνδρα, τη σύζυγό του και το γιο τους αιχμάλωτη μέσα σε σπίτι στη νοτιοδυτική πόλη Χασμερσέιμ, αναφέρουν οι εισαγγελείς σε ανακοίνωσή τους.

Αυτοί την εξανάγκαζαν να κάνει τις δουλειές του σπιτιού και ο άνδρας την κακοποιούσε σεξουαλικά, διευκρινίζουν.

PostHeaderIcon Wikileaks: Ηθελαν να μπλοκάρουν το δάνειο ΔΝΤ στην Ουκρανία


PostHeaderIcon Τι κόβεται σε συντάξεις, επιδόματα - Νέες εισφορές

Τι κόβεται σε συντάξεις, επιδόματα - Νέες εισφορές 
 
Καταιγίδα μέτρων που προκαλούν μειώσεις στις συντάξεις, στα εφάπαξ βοηθήματα, στα κοινωνικά επιδόματα, στο ΕΚΑΣ, αλλά και στα επιδόματα ανεργίας, περιλαμβάνει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας, που αφορά το υπουργείο Εργασίας.

Οι περικοπές δαπανών από περικοπές στους φορείς κοινωνικής πολιτικής (ασφαλιστικά ταμεία, Εργατική Κατοικία, Εστία και ΟΑΕΔ) θα φθάσουν έως το 2015 τα 4,483 δισ. ευρώ και η αύξηση των εσόδων θα αγγίξουν τα 3,065 δισ. ευρώ.

PostHeaderIcon Ινδία: δέκα αστυνομικοί νεκροί, τρεις τραυματίες σε επίθεση μαοϊστών

Ινδία: δέκα αστυνομικοί νεκροί, τρεις τραυματίες σε επίθεση μαοϊστών 
Δέκα αστυνομικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση μαοϊστών στο κρατίδιο Σατισγκάρ της κεντρικής Ινδίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Χθες Πέμπτη, άλλοι πέντε αστυνομικοί σκοτώθηκαν όταν μαοϊστές επιτέθηκαν σε αστυνομικό καταυλισμό.


PostHeaderIcon Απάτη ύψους 1 εκατ. ευρώ στο ΙΚΑ Λιβαδειάς

Τουλάχιστον σε 1 εκατομμύριο ευρώ ανέρχονται οι ζημιές που υπέστη το ταμείο του ΙΚΑ από απάτη που αποκαλύφθηκε με την αξιοποίηση των δεδομένων του πληροφοριακού συστήματος, σε συνδυασμό με τακτικούς και στοχευμένους ελέγχους. Κύκλωμα, στο οποίο μετείχαν και υπάλληλοι του ΙΚΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος, χρέωναν υπέρογκα ποσά για δήθεν έξοδα μετακινήσεις νεφροπαθών στο Νομό Βοιωτίας, προκειμένου να υποβληθούν σε θεραπεία αιμοκάθαρσης.

 
Όπως αναφέρει η διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, διαπιστώθηκε ότι στο υποκατάστημα Λιβαδειάς οι δαπάνες για μετακινήσεις νεφροπαθών, τα τελευταία χρόνια, είχαν αυξηθεί υπέρογκα. 

PostHeaderIcon Καταστρεπτική Καλημέρα... :P


PostHeaderIcon μαμά σήμερα να μαγειρέψεις : Πέρκα φιλέτο με πατάτες στο φούρνο

  • 1 kg φιλέτο πέρκας
  • 1 kg πατάτες κομμένες σε ροδέλες
  • 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
  • 4-5 μέτριες τομάτες ψιλοκομμένες
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένο στο γουδί
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 1/2 ποτήρι νερό ζεστό
  • λίγο θυμάρι
  • αλάτι , πιπέρι

PostHeaderIcon Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου


Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου
Δίδυµοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Η Σελήνη σήµερα σε ευνοϊκή όψη µε τον Hλιο στο ζώδιό σας, φορτίζει έντονα τις δραστηριότητές σας, τόσο στον επαγγελµατικό όσο και στον οικονοµικό τοµέα µέσα από συναντήσεις και θετικές επαφές. Σε συναισθηµατικό επίπεδο, η σηµερινή µέρα σάς καλεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, φροντίζοντας να αναπληρώσετε κενά στη σχέση σας.

PostHeaderIcon Σαν σήμερα...

1805: Ο Γιουσίφ Καραμανλής υπογράφει συνθήκη ειρήνης με τις ΗΠΑ. (Α' Βερβερικός Πόλεμος)

1877: Ιδρύεται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, με πρωτοβουλία της βασίλισσας Όλγας και πρώτο πρόεδρο τον Μάρκο Ρενιέρη.

1915: Ιδρύεται το Σώμα Ελληνίδων Προσκόπων, το οποίο αργότερα θα μετονομαστεί σε Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.

1944: Οι Ναζί κατακτητές καταστρέφουν το Δίστομο και σκοτώνουν 218 κατοίκους του.

1947: Η SAAB παράγει το πρώτο της αυτοκίνητο.

1967: Τελειώνει ο Πόλεμος των Έξι Ημερών, με θρίαμβο των Ισραηλινών επί των Αράβων.


PostHeaderIcon Καλημέρα λέμεεεεεε


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin