Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon To Ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου


Λέων 
(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Συναντήσεις και επαφές με στόχο οργανωτικά ζητήματα τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα φέρνουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, όπου καλό είναι να μην κρυφτείτε πίσω από ρόλους και να εκφράζετε με γλυκύτητα και διαύγεια αυτό που αισθάνεστε. 

Παρθένος 
(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Εντονες διενέξεις για πρακτικά και συναισθηματικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν σάς δείχνουν σήμερα πως ανάμεσα σε εσάς και τα άλλα πρόσωπα υπάρχουν σημαντικές διαφορές «αρχών» αλλά και του τρόπου λειτουργίας. Το αν θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους κοπιάζοντας και εξαντλώντας την ενέργειά σας, αυτό εξαρτάται φυσικά από εσάς. 

Ζυγός 
(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Εντονα συναισθήματα που βρίσκονται κρυμμένα βαθιά στον εαυτό σας από το παρελθόν σήμερα κινητοποιούνται, με αφορμή την επαναφορά σχέσεων και γεγονότων. Αποφύγετε, με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σε όψη με τη Σελήνη, τις βιαστικές αξιολογήσεις και τις παρορμητικές κινήσεις και δώστε χρόνο στον εαυτό σας και στους άλλους για μια πιο ουσιαστική και βαθύτερη αξιολόγηση. 

Σκορπιός 
(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τη Σελήνη σάς εφιστά σήμερα την προσοχή σε θέματα που αφορούν την οργάνωση αλλά και παγίδες και υπονομεύσεις, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ανταγωνιστικές σχέσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας, αλλά και σε σχέσεις του παρελθόντος που έχουν φορτιστεί μυστικά και έχουν μείνει αξεκαθάριστες. 

Τοξότης 
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ενδεχομένως σήμερα να παρουσιαστούν ανατροπές στην οργάνωση μετακινήσεων και ταξιδιών. Αποφύγετε συγκρούσεις και διαμάχες και παραμείνετε εστιασμένοι στο να περάσετε καλά παραμερίζοντας τις παραξενιές των άλλων. Επαγγελματικές και οικονομικές προτάσεις που στηρίζονται σε αλλαγές και δρομολογούνται αυτή την περίοδο, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με επιφύλαξη. 

Αιγόκερως 
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Αποφύγετε σήμερα με την όψη Σελήνης - Ουρανού - Πλούτωνα υπονομεύσεις, παρασκήνια, παγίδες αλλά και ανταγωνισμούς. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν κεφάλαια, αγορές και συμβόλαια και οργανώστε προσεκτικά μετακινήσεις. Θέματα που αφορούν οικογενειακές σχέσεις, εύκολα μπορούν να περάσουν σε συγκρούσεις αν δεν κρατηθούν οι ισορροπίες. 

Υδροχόος 
(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σημαντικές αποκαλύψεις περιέχει η σημερινή μέρα, που σας βοηθούν να κατανοήσετε γεγονότα, καταστάσεις και συμπεριφορές που σας ήταν δύσκολο μέχρι τώρα να εξηγήσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας ρίσκο αλλά και παγίδες. Η όψη της Σελήνης με τον Ουρανό σάς εφιστά την προσοχή σε συγκρούσεις στον οικογενειακό τομέα αλλά και σε αυτόν των σχέσεων. 

Ιχθύες 
(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον Χείρωνα και τον Ποσειδώνα σάς βοηθά να διευθετήσετε με ευκολία και παραμένοντας εστιασμένοι οικογενειακά και συναισθηματικά ζητήματα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε πρακτικά θέματα. Για την καλή οργάνωση των αλλαγών που στοχεύετε να κάνετε στο άμεσο μέλλον, χρειάζεστε ξεκούραση και αποστασιοποίηση. Καλύψτε λοιπόν αυτές τις ανάγκες σας. 

Κριός 
(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Η δύσκολη όψη του Ουρανού με τη Σελήνη είναι πολύ πιθανό να σας φέρει σήμερα αντιμέτωπους με έντονες ρήξεις που αφορούν τον οικογενειακό αλλά και τον προσωπικό τομέα. Με την όψη Σελήνης - Κρόνου - Πλούτωνα, μην ξεχνάτε πως η προσοχή σας σε θέματα αλλαγής δομών και όχι επιφανειακών καβγάδων είναι σημαντικό να παραμείνει ενεργή, έστω και αν είναι περίοδος διακοπών. 

Ταύρος 
(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η όψη του Κρόνου και της Σελήνης αλλά και η δύσκολη όψη του Ηλιου και τις Αφροδίτης, είναι πιθανό να σας φέρουν αντιμέτωπους με συγκρούσεις σε θέματα αρχών στον οικογενειακό και τον προσωπικό τομέα. Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα και πάψτε να βάζετε περιορισμούς στην απόλαυση, τη χαρά και την άνεσή σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της κάλυψης των αναγκών σας αυτοδύναμα. 

Δίδυμοι 
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η σημερινή μέρα σάς φέρνει αντιμέτωπους με την επίγνωση πως ό,τι τελειώνει με ένταση, αντιδικία, και θυμό, στην ουσία δεν τέλειωσε ποτέ. Λειτουργήστε αυτόφωτα και με διάθεση ενδυνάμωσης του εαυτού σας, τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Το μόνο εμπόδιο να υλοποιηθούν οι επιθυμίες σας αυτή την περίοδο είναι οι φόβοι και τα απαγορευτικά που αυτοί θέτουν. 

Καρκίνος 
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Με την όψη Σελήνης - Ουρανού – Πλούτωνα, δώστε προσοχή σήμερα σε παρασκηνιακές κινήσεις, κρυμμένες παγίδες, ανταγωνιστικές σχέσεις αλλά και αποκαλύψεις που θα σας ξαφνιάσουν. Κλείστε τους φαύλους κύκλους με ζητήματα του παρελθόντος πριν αποφασίσετε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά ρίσκα αλλά και συγκρούσεις με πρόσωπα εξουσίας.


Περισσότερα στην Πηγή της γυναικείας ενημέρωσης!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin