Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Αυτό είναι το Avatar Kinect!


H Microsoft κυκλοφόρησε τη νέα υπηρεσία Avatar Kinect, που έρχεται να δώσει μία νέα διάσταση στον τρόπο που επικοινωνούν οι χρήστες μεταξύ τους.

Ο χρήστης μέσα από το Xbox Live μπορεί πλέον να κατεβάσει δωρεάν το Avatar Kinect και θα μπορεί να επικοινωνήσει με τους φίλους του με τη βοήθεια του Avatar του.


Μετά από λίγη αναμονή μέχρι να κατέβει και να εγκατασταθεί το αρχείο μεγέθους 695MB, ο χρήστης αποκτά πλήρως τον έλεγχο του Avatar του αφού πλέον το Kinect ανιχνεύει τις εκφράσεις του και τις μεταφέρει στο παιχνίδι με τη μορφή γκριμάτσας στο Ανatar.

To σύστημα γενικότερα αποκρίνεται πολύ καλά αφού οτι κάνει με το πρόσωπό του ο χρήστης, το κάνει real time και το Avatar αφήνοντας στο χρήστη μία πολύ καλή εντύπωση.



Με τη νέα αυτή υπηρεσία της Microsoft, ο χρήστης αρχικά μπορεί να γράψει το δικό του βίντεο, βάζοντας το Αvatar του να κάνει οτι θέλει μέσα στα διάφορα σκηνικά που προσφέρει η υπηρεσία και στη συνέχεια να το μοιραστεί με τους φίλους του μέσα από το Facebook, ή να το κατεβάσει στον υπολογιστή του από το kinectshare.com,

Επίσης το Avatar Kinect είναι μία πολύ καλή λύση για να μαζέψει κάποιος τους φίλους στο Xbox LIVE, να επιλέξει το σκηνικό και να αρχίσουν να μιλάνε σαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Σίγουρα το Avatar Kinect έχει αρκετή πλάκα αλλά προσφέρει για την ώρα λίγα πράγματα όμως σίγουρα η Microsoft με αυτό θα δώσει νέα διάσταση στην επικοινωνία μεταξύ των χρηστών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin