Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Everloop το facebook των μικρών παιδιών


ο Everloop, είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Η ανάγκη για την ύπαρξη ενός τέτοιου δικτύου αλλά και η διαφαινόμενη άνοδός του ώθησαν πολλούς επενδυτές στο να χρηματοδοτήσουν το Everloop.  
Η vFormation, η Band of Angels, η Richard Chino, η Wayne Goodrich και άλλες εταιρείες επένδυσαν συνολικά το ποσό των $3,1 εκατομμυρίων δολαρίων στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 13 ετών.
 
Μέσω του Everloop, οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις καθημερινές δραστηριότητες των παιδιών τους στο διαδίκτυο, ενώ στους ανήλικους χρήστες προσφέρεται ψηφιακή ψυχαγωγία: μουσική, κοινωνικά παιχνίδια, βίντεο, φωτογραφίες, κινούμενα σχέδια και άλλες εμπειρίες που θα χαρίσουν αρκετά χαμόγελα.
Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βάση στην ασφάλεια και στη φύλαξη προσωπικών δεδομένων μέσα στο κοινωνικό δίκτυο. Οι γονείς λειτουργούν σαν διαιτητές και ελέγχουν συνεχώς τις αλληλεπιδράσεις του παιδιού τους στον ιστότοπο για να αποφευχθούν περιπτώσεις χρήσης χυδαίας γλώσσα, εκφοβισμού και ακατάλληλου περιεχομένου.

Το Everloop, ως νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανηλίκων, σίγουρα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Togetherville, το οποίο πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη Disney. Το γεγονός όμως ότι έχει εντάξει στο δυναμικό του σημαντικά στελέχη όπως τον Tobin Trevarthen από την AOL και την Sandy Barger από τη Disney, σε συνδυασμό με τη χρηματοδότηση των $3,1 εκατομμυρίων που δέχθηκε το μετατρέπουν αυτόματα σε πολύ δυνατό χαρτί στο χώρο της παιδικής κοινωνικής δικτύωσης.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin