Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon «Αόρατα» τα αεροπλάνα του μέλλοντος

 
Το αεροπλάνο του μέλλοντος θα είναι... "αόρατο", όπως υποστηρίζει η airbus, η οποία παρουσίασε την Τρίτη στο Λονδίνο το "φουτουριστικό" της σχέδιο για τα αεροσκάφη νέας γενιάς. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας, τα νέα αυτά μοντέλα θα αντικαταστήσουν τα σημερινά αεροπλάνα έως το 2050.

 
Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία αρνείται να δώσει λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργεί ο "έξυπνος" -όπως χαρακτηρίζεται- σκελετός του αεροπλάνου, το κύριο χαρακτηριστικό του θα είναι πώς θα μπορεί να γίνεται "διάφανο" εν ώρα πτήσης, ώστε να προσφέρει στους ταξιδιώτες, μεταξύ άλλων, και μια απίστευτη πανοραμική θέα.
Αυτό βέβαια αναμένεται να προκαλέσει κάποιες επιπλέον "δυσκολίες" σε όσους φοβούνται τα αεροπλάνα, ωστόσο η εταιρεία επιμένει πως σε 40 χρόνια από τώρα όλοι θα ταξιδεύουν με αυτού του είδους τα αεροσκάφη.
Καινοτομίες
Σύμφωνα με τους ειδικούς που σχεδίασαν το νέο φουτουριστικό μοντέλο, η διάφανη μεμβράνη που θα αντικαταστήσει τον σημερινό σκελετό, εκτός από τη θέα που θα προσφέρει, θα χρησιμοποιείται για κάθε τύπου "διαδραστική" ενέργεια, όπως για παράδειγμα για απευθείας συνεδριάσεις με το γραφείο, για επικοινωνία με την οικογένειά μας ή για να παίζουν οι ταξιδιώτες μια σειρά από ψηφιακά παιχνίδια.

 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin