Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Δίδυμες στην εμφάνιση και στην ανορεξία

 

Η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή

Μια απλή διαπίστωση του μπαμπά και της μαμάς των 33χρονων σήμερα δίδυμων Maria και Kate ήταν αρκετή για να κάνει τη ζωή τους πολύ δύσκολη. «Κοίτα αποκτούν καμπύλες» είχε πει ο μπαμπάς τους κατά τη διάρκεια της εφηβείας τους και οι δίδυμες αδερφές έκαναν σκοπό της ζωής τους να μην τις αποκτήσουν ποτέ, αφού τις θεωρούσαν ισοδύναμες με την παχυσαρκία.


Έτσι σήμερα οι Maria και η Kate, γιατροί στο επάγγελμα, παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή αφού πάσχουν από νευρική ανορεξία εδώ και 20 χρόνια. «Θέλαμε να τιμωρήσουμε τη μαμά και τον μπαμπά που έλεγαν ότι γινόμαστε γυναίκες» λένε οι δίδυμες στην Daily Mail, που αισθάνονται ότι έχουν μια θηλιά στο λαιμό από την οποία δεν μπορούν να απαλλαγούν.

Οι δίδυμες κάνουν λόγο για ψύχωση που τις έκανε καθημερινά να μετρούν τις θερμίδες που έπαιρναν και τις θερμίδες που έκαιγαν, να χάσουν τα μαλλιά τους και να αποκτήσουν πολλά προβλήματα υγείας, εξαιτίας των οποίων πέρναγαν αρκετό καιρό μέσα στα νοσοκομεία.

Τώρα, όμως, θέλουν πλέον να απαλλαγούν από τη νευρική ανορεξία και δηλώνουν αποφασισμένες να την καταπολεμήσουν. «Δεν μπορώ πλέον να περπατήσω. Με πονάει η πλάτη μου, οι καρδιακοί μου παλμοί δεν είναι κανονικοί, έχω οστεοπόρωση και παγκρεατίτιδα» λέει η Kate. Οι δύο αδερφές θέλουν τώρα να κάνουν οικογένεια, αλλά οι γιατροί δεν είναι, πλέον, σίγουροι, αν θα τα καταφέρουν.

«Θέλω τα κόκαλα και τα μαλλιά μου πίσω. Ξέρω ανθρώπους που έχουν φτάσει στην ηλικία των 50 και έχουν ακόμα νευρική ανορεξία. Είμαι αποφασισμένη να μην καταλήξω έτσι» λέει η Maria.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin