Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Τα πρωτοσέλιδα της Δευτέρας

 
 
Τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου, οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια, η άρση του τραπεζικού απορρήτου και οι τυχόν διαρροές βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στην ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, είναι τα θέματα που απασχολούν σήμερατ τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.
* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Καταργείται και το τραπεζικό απόρρητο για τους φορολογουμένους":
Η εφημερίδα γράφει ότι "την άρση του τραπεζικού απορρήτου για όλους τους φορολογούμενος προβλέπει ο Εφαρμοστικός Νόμος. Η Εφορία θα μπορεί να ελέγχει όλες τις τραπεζικές συναλλαγές και τα περιουσιακά στοιχεία, χωρίς, μάλιστα, την ενημέρωση και τη συγκατάθεση του φυσικού προσώπου αλλά και την άδεια της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων".
 
* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Εκβιάζουν τους βουλευτές τρομοκρατούν τον κόσμο": Η εφημερίδα τονίζει ότι "γιγαντιαία επιχείρηση εκβιασμού και εκφοβισμού βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που διαφωνούν με το Μνημόνιο και είναι αποφασισμένοι να καταψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη".

* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Δειλός μέχρι το τέλος": Η εφημερίδα γράφει "ο πρωθυπουργός φοβήθηκε τις αποδοκιμασίες στην πρόβα και δεν πήγε στα Special Olympics".
* ΕΘΝΟΣ: "Μεσοπρόθεσμη εξόντωση για 4μελή οικογένεια": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στον αέρα τινάζει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς το Μεσοπρόθεσμο προκαλώντας... νευρική κρίση στα νοικοκυριά".
* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Μητροπολίτης Κονιτσης Ανδρέας: Οχι στη σατανική Κάρτα του Πολίτη": Σύμφωνα με την εφημερίδα "για πρώτη φορά ένας Μητροπολίτης συμμετέχει αυτοπροσώπως και μιλά σε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο τυραννικό και αντίχριστο σύστημα της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης» και της κατ΄ευφημισμόν «Κάρτας του Πολίτη»".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Θαυμάστε κυβέρνηση: ο ένας «καρφώνει» τον άλλο": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "την ίδια ώρα παρακολουθούν βουλευτές που μπορεί να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο και αρχίζουν οι απειλές για να μην χαθεί η δεδηλωμένη και πέσει η κυβέρνηση".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Τα 22 επιπλέον χαράτσια": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στα 22 φορολογικά μέτρα καήκαμε. Η κυβέρνηση υφαρπάζει για άλλη μια φορά (σ.σ. τη δεύτερη μέσα σε ένα χρόνο) τα εισοδήματα των εργαζομένων επιβάλλοντάς τους από σήμερα αυξημένους φόρους σε εισόδημα, πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο, υγραέριο κίνησης, εστίαση, αναψυκτικά, χυμούς, ανθρακούχα νερά, τέλη κυκλοφορίας και έκτακτες εισφορές".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Στήνουν παγίδες για απολύσεις στο Δημόσιο": Η εφημερίδα γράφει ότι "καθιέρωση της μερικής απασχόλησης στο Δημόσιο. «Εργασιακή εφεδρεία» για όσους απασχολούνται σε φορείς του Δημοσίου, που οδεύουν προς κατάργηση ή συγχώνευση. Αναλογία «μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις» στο μόνιμο προσωπικό για την τρέχουσα χρονιά".
* ΕΣΤΙΑ: "Μεσοπρόθεσμο με φόρους": Η εφημερίδα τονίζει ότι "το μείγμα της πολιτικής που περιείχε το Μνημόνιο δεν αποφασίσθηκε από τους ξένους, αλλά από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ Εκείνη επέλεξε μία πολιτική με κυρίαρχο στοιχείο τους φόρους. Το ίδιο επαναλαμβάνεται και τώρα με το Μεσοπρόθεσμο. Και πάλι κυρίαρχο στοιχείο είναι οι υπέρμετροι φόροι".
* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Τα πλασματικά χρόνια όσων συνταξιοδοτούνται από 1.1.2011": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "η ισχύς των διατάξεων για τα πλασματικά χρόνια μετά την 1/1/2011 αφορά τους ασφαλισμένους που συγκεντρώνουν αθροιστικά τις εξής προϋποθέσεις: α) θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα κατ΄αποκλειστικότητα από 1/1/2011 και εφεξής και β) έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 3.600 ημέρες ή 12 έτη ασφάλισης".
* ΤΑ ΝΕΑ: "Εστηναν ακόμη και ματς της Εθνικής!": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ακόμη και παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας λέγεται πως υπάρχουν στη λίστα με τους ύποπτους αγώνες που ερευνούν οι διωκτικές αρχές. Κι όλα αυτά ενώ νέες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των πρωταγωνιστών έρχονται στη δημοσιότητα και μια νέα δικογραφία, με πρωταγωνιστές από τη Β. Ελλάδα, αναμένεται νά αποκαλυφθεί το αμέσως προσεχές διάστημα".
Θεσσαλονίκη
* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Στην τσιμπίδα για τα έργα-μαϊμού".

 πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin