Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Βανδαλισμοί σε αγώνα χόκεϊ

 
 
Οι οπαδοί των Κάνακς προέβησαν σε απίστευτους βανδαλισμούς στο Βανκούβερ επειδή ηττήθηκε η ομάδα τους στον τελικό του Stanley Cup στο χόκεϊ.Χιλιάδες υποστηρικτές των Κάνακς παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνες στο Βανκούβερ τον έβδομο τελικό του Stanley Cup με αντιπάλους τους Μπόστον Μπρούινς. 

 
Η αναμέτρηση πήρε αρνητική τροπή για την ομάδα χόκεϊ από τον Καναδά που ηττήθηκε με 4-0. Μη μπορώντας να πιστέψουν οι φίλοι των Κάνακς την κακή εμφάνιση της ομάδας αποφάσισαν να ξεσπάσουν σε ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Ένα καπνογόνο στάθηκε αρκετό για να επιδοθούν εν συνεχεία σε μπαράζ επεισοδίων. Αυτοκίνητο πυρπολήθηκε ενώ σημειώθηκαν φθορές σε παρακείμενα καταστήματα.
Η αστυνομία παρενέβη γλιτώνοντας τα χειρότερα, ενώ προχώρησε άμεσα σε συλλήψεις. Μέσα στο πανδαιμόνιο που προκλήθηκε τουλάχιστον δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.
Αξίζει να σημειωθεί πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 1994, όταν οι Κάνακς είχαν πάρει μέρος στους τελικούς του NHL αλλά έχασαν τον τίτλο στον έβδομο τελικό από τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς.
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin