Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Μόνο το… σεξ θα μας σώσει!

 
 
Μπορεί πλέον λόγω της ρημάδας της οικονομικής κρίσης να έχουμε κόψει τα πάντα… ΟΧΙ όμως και το σέξ…


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, σε συνεργασία με την εταιρεία δημοσκοπήσεων ΚΑΠΑ Research, μπορεί το ΔΝΤ να κόβει μισθούς και συντάξεις όμως η λίμπιντο των Ελλήνων δεν πέφτει!!!!



Σε δείγμα 716 ανδρών και γυναικών ηλικίας 18 έως 34 ετών, το 76,1% αισθάνεται ικανοποιημένο από την σεξουαλικότητά του και το 65,4% από την ερωτική του ζωή. Μόνο το 10,1% των νέων που συμμετείχαν στην έρευνα δηλώνει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τον τελευταίο χρόνο.


Υψηλό όμως είναι και το ποσοστό εκείνων που χαρακτηρίζουν την σεξουαλικότητά τους από μέτρια έως πολύ άσχημη ή που απαντάει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή, δηλαδή το 22,8% και το 33,5% αντίστοιχα. «Αυτό συμβαίνει επειδή γιατί τέτοιες ερωτήσεις παραμένουν ταμπού με αποτέλεσμα πολλοί να είναι ατυοί που θα φοβόντουσαν να την χαρακτηρίσουν.» σημείωσε ο Θάνος Ασκητής.


Την ίδια ώρα, το 75,3% απαντάει ότι το ΔΝΤ δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας για την σεξουαλική επαφή. Παράλληλα το 92,1% πιστεύει πως ο ρόλος των δύο φύλων έχει αλλάξει στην εποχή μας ενώ το 44,3% χαρακτηρίζει τον τομέα των σχέσεων ως  το πλέον προβληματικό κομμάτι της ζωής.


Επιπλέον, το 58,8% των νέων μπορούν να διαθέσουν χρήματα για εξόδους αλλά δεν το κάνουν, είτε λόγω έλλειψης διάθεσης για κοινωνικές επαφές είτε λόγω αύξησης των συγκεντρώσεων στα σπίτια.


Εντυπωσιακό είναι ότι το 71,3% των ερωτηθέντων δηλώνουν επηρεασμένοι από την οικονομική κρίση, ενώ το 17,6% έχουν ήδη αποφασίσει να φύγουν από την Ελλάδα και το 58,3% σκέφτεται να τους ακολουθήσει στην έξοδο.


Ένα το συμπέρασμα λοιπόν…. Κόβεται το σέξ;;;
 
 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin