Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Υπογραφές για τη σύγκληση της Κ.Ο.

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Υπογραφές για τη σύγκληση της Κ.Ο. 

Μετά το Φλωρίδη, παραιτείται και ο Ε. Νασιώκας - Τη σύγκληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ζητάει η Βάσω Παπανδρέου - Άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο ζητά η Α. Διαμαντοπούλου - Ομάδα κυβερνητικών βουλευτών στρέφεται εναντίον του Πρωθυπουργού




"Ζητώ την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ"
- είπε η Βάσω Παπανδρέου, προσερχόμενη στη Βουλή. Όταν ερωτήθηκε για τα θέματα που θα τεθούν στη Κ.Ο. και το αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας του κόμματος, εκείνη απάντησε "να συζητήσουμε για τα πάντα". Η κ. Παπανδρέου συνέλεξε 35 υπογραφές και κατέθεσε το σχετικό αίτημα στο προεδρείο της Κ.Ο. του Κινήματος, προκειμένου, άμεσα, εντός μίας ώρας, να συγκληθεί η Ομάδα. "Ζητούμε άμεσα την έκτακτη σύγκληση της Κ.Ο." είναι το λιτό και σύντομο περιεχόμενο του κειμένου.

Άτυπο υπουργικό συμβούλιο ζητάει η Α. Διαμαντοπούλου



Συνάντηση των υπουργών της κυβέρνησης, προκειμένου να προκύψει, ενδεχομένως, κάποιος τρόπος για να υπάρξει εκτόνωση ζητάει η Άννα Διαμαντοπούλου.

Την ίδια στιγμή ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ φέρονται να υπογράφουν κείμενο, στο οποίο αμφισβητείται η πολιτική που ασκεί ο Πρωθυπουργός. Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Β' Πειραιά, Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε: "Ενώ η χώρα παραδίδεται στο χάος οι πολιτικές ηγεσίες αποδεικνύονται ανάξιες των περιστάσεων". Ο ίδιος είπε ότι τα χθεσινά γεγονότα έπληξαν ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελλάδας, έκανε λόγο για κενό στη διακυβέρνηση και κάλεσε τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να πάρουν πρωτοβουλίες.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin