Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη 31 Μαΐου 2011

PostHeaderIcon Στην Κρήτη έρχονται για διακοπές οι 33 μεταλλωρύχοι της Χιλής!

 

Στην Ελλάδα και την Κρήτη θα βρίσκονται από σήμερα οι 33 μεταλλωρύχοι της Χιλής που πριν μερικούς μήνες είχαν εγκλωβιστεί στο ορυχείο του Σαν Χοσέ.

Ο ιδιοκτήτης της μεταλλευτικής εταιρείας ΕΛΜΙΝ Α.Ε, κ. Βαρδινογιάννης, γνώριμος της πρέσβειρας της Χιλής στην Ελλάδα, κ. Κάρμεν Ιμπάνιες , υποσχέθηκε ότι αν τελικά βγουν ζωντανοί θα τους καλέσει στην Ελλάδα και μάλιστα στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Κρήτη, για να γνωρίσουν από κοντά τις ελληνικές ομορφιές και να
περάσουν ξέγνοιαστα μερικές μέρες μακριά από τον εφιάλτη που έζησαν.

Οι 33 μεταλλωρύχοι έρχονται το πρωί στην Αθήνα προσκεκλημένοι της ελληνικής εταιρείας. Μαζί τους φέρνει ο καθένας και ένα μέλος της οικογένειας του, άλλος τη σύζυγο του, άλλος τη μητέρα ή τον πατέρα του και άλλοι ένα τους παιδί. Έτσι η ομάδα θα αριθμεί 66 άτομα.

Οι 33 μεταλλωρύχοι θα επισκεφθούν μαζί με την κ. Ιμπάνιες το προεδρικό Μέγαρο και αν το πρόγραμμα του κ. Κάρολου Παπούλια του το επιτρέπει θα τον συναντήσουν. Στη συνέχεια με τη συνοδεία πάντα της πρέσβειρας κ. Ιμπάνιες θα επισκεφθούν το Μουσείο της Ακρόπολης και θα δουν αξιοθέατα της ελληνικής πρωτεύουσας.

Στυ συνέχεια θα αναχωρήσουν για τα Χανιά όπου θα φιλοξενηθούν σε 5άστερο ξενοδοχείο και θα έχουν πέντε διανυκτερεύσεις. Μετά την έκτη και τελευταία μέρα της παραμονής τους στην Κρήτη θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Την τελευταία τους μέρα στην Ελλάδα θα παραστούν σε αποχαιρετιστήριο πάρτι και γεύμα που θα παρατεθεί στο πολύ γνωστό Enzzo de Cuba.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin