Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon ΗΠΑ-Η Ελλάδα πρωτοσέλιδο σε αφιέρωμα του ταξιδιωτικού περιοδικού "Conde Nast Traveler", αλλά και στους New York Times.

 
Καρπούς εμφανίζεται να αποδίδει η νέα στρατηγική του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στον άξονα της προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις αγορές του εξωτερικού.

Με δεδομένη την οικονομική στενότητα στα κονδύλια για δαπάνες μάρκετινγκ, το αρμόδιο υπουργείο υποδέχθηκε με ικανοποίηση το εξώφυλλο του διάσημου τουριστικού περιοδικού "Conde Nast Traveler" που είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και συνοδεύεται με 15 σέλιδο εκτενές αφιέρωμα.

Το τεύχος του Ιανουαρίου ήδη κυκλοφόρησε στην Αμερική με τον τίτλο: "Pure Bliss, 4 Perfect Little Isles In Greece" (Καθαρή Ευδαιμονία: 4 τέλεια μικρά νησιά στην Ελλάδα) σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις στην Αμερική και αυτές τις ημέρες αναμένεται και στη χώρα μας. Το αφιέρωμα του περιοδικού εστιάζει στις μικρές Κυκλάδες και το κείμενο εμπλουτίζεται με φράσεις από τον Καζαντζάκη και τον Ομηρικό Οδυσσέα. Η διαφημιστική προβολή της Ελλάδας μέσω δημοσιογραφικών οργανισμών δεν σταματά στο ταξιδιωτικό περιοδικό, αντίθετα τη σκυτάλη για αυτό το Σαββατοκύριακό πήραν οι New York Times, όπου στο ταξιδιωτικό τους έντυπο "παίζουν Ελλάδα".

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εκφράζει την ικανοποίηση του για το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς αυτό δεν αποτελεί κάποια διαφημιστική καταχώρηση από μέρος του υπουργείου αλλά έρχεται ως αποτέλεσμα των επαφών με τους παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας. Η επικοινωνία με τους εκδότες του περιοδικού είχε καλλιεργηθεί από την πρόσφατη τουριστική έκθεση στη Νέα Υόρκη, όπως επίσης και σε αυτή του Βερολίνου.

Την ίδια στιγμή το υπουργείο σύντομα θα δημοσιοποιήσει και τα αποτελέσματα στην επισκεψιμότητα του "Visit Greece", που σύμφωνα με πληροφορίες κινούνται σε ανοδικά επίπεδα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin