Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ποιούς άνδρες θέλουν τελικά οι γυναίκες; Νέα στοιχεία...

 

Είναι κοινή διαπίστωση μεταξύ των ερευνητών ότι όσο πιο αρρενωποί οι άνδρες, τόσο πιο ελκυστικοί φαίνονται στο ασθενές φύλο.

 

Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι τόσο απλή σύμφωνα με νέες έρευνες. Δεν φτάνει μόνο το γωνιώδες πρόσωπο, το θεληματικό πηγούνι και τα καλοσχηματισμένα “βαριά” φρύδια. Παίζουν ρόλο όπως δείχνουν αυτές και οι κοινωνικές συνθήκες αλλά και το υποσυνείδητο.

Για την ακρίβεια, έρευνα που έγινε μέσα στο 2010 δείχνει ότι γυναίκες που ζουν σε φτωχότερες χώρες προτιμούν τους πιο αρρενωπούς άνδρες, πράγμα που δεν συμβαίνει στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες, όπου και οι πιο λεπτεπίλεπτοι άνδρες έχουν επιτυχία. Για παράδειγμα, άλλο είναι το πρότυπο του άνδρα στο Μεξικό και άλλο στην Ολλανδία.

Αυτό ειναι λογικό γιατί σε περιβάλλοντα πιο φτωχά, η σωματική δύναμη – τόσο για τη δουλειά, όσο και για να υπερασπιστούν τον εαυτό και τους αγαπημένους τους – παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Σε πιο πλούσια περιβάλλοντα πάλι οι άνδρες ανταγωνίζονται σε άλλο πεδίο, πιο “εγκεφαλικό” και έτσι οι γραμωμένοι μύες δεν παίζουν και τόσο μεγάλο ρόλο. 


πηγή : newsit 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin