Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ιδρυμα «Τζένη Καρέζη» ...Διάσημοι τραγουδούν για καλό σκοπό...

 
Οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι ψυχολόγοι της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που λειτουργεί στο Αρεταίειο Νοσοκομείο πριν από 18 χρόνια ονειρεύτηκαν πως οι χρόνιοι πάσχοντες ασθενείς μπορούν να κρατήσουν την ποιότητα ζωής τους και την αξιοπρέπειά τους ανεξάρτητα από την πρόοδο της ασθένειάς τους.

Αφιέρωσαν, λοιπόν τη ζωή τους σε έναν σκοπό: την αντιμετώπιση του πόνου που προκαλούν στους ασθενείς πολλές σοβαρές παθήσεις, όπως ο καρκίνος, το AIDS, η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η αρθρίτιδα, η οστεοπόρωση κλπ.

Παράλληλα, με τις θεραπείες ανακούφισης, οι ειδικοί της Μονάδας στηρίζουν και τις οικογένειες των ασθενών, με ειδική ψυχολογική υποστήριξη, ενώ πλέον προτεραιότητα δίνεται και στην κατ' οίκον ανακουφιστική φροντίδα, γιατί συχνά η ασθένεια δεν επιτρέπει στον πάσχοντα τη μεταφορά του στη μονάδα.

Για την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας μια ομάδα αγαπημένων ηθοποιών και τραγουδιστών ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, στις 19:45 στο θέατρο Badminton, σε μια εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών στους ασθενείς.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η ηθοποιός Αντιγόνη Δρακουλάκη, ενώ θα τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, οι Αλχημιστές, ο M/ CYINKA και η Κασσιανή Λειψάκη. Μαζί τους τραγουδούν και οι ηθοποιοί της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς “Τα Μυστικά της Εδέμ”, Παναγιώτης Πετράκης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Στέλιος Καλαθάς, Μάντυ Λάμπου και Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Ένα εισιτήριο μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο…

Εισιτήρια: Καταστήματα Public,
Ίδρυμα Τζένη Καρέζη (Κορινθίας 27, Αμπελόκηποι)
Θέατρο Τζένη Καρέζη
Θέατρο Badminton- Άλσος Στρατού Γουδή- Τηλ: 211 10 10000 & 210 88 40 600
www.ticketnet.gr
Τιμές εισιτηρίων: 20, 30 και 50 ευρώ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin