Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πώς θα πετύχεις το πιο εκθαμβωτικό μακιγιάζ...!

 

Η πιο κρίσιμη στιγμή του χρόνου έχει φτάσει και εσύ δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις όλη σου την τέχνη για να πετύχεις το πιο εκθαμβωτικό μακιγιάζ του ρεβεγιόν. Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να αποφύγεις, τι να προσέξεις και τι θα σου χαρίσει το λουκ των ονείρων σου και άφησε τους όλους με το στόμα ανοιχτό την πιο λαμπερή μέρα του χρόνου...


 
Προσοχή στο γκλίτερ: το γκλίτερ τώρα έχει την τιμητική του αυτές τις μέρες όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να υπερβάλεις. Αν επιλέξεις να απλώσεις μια σκιά στα ματάκια σου με γκλίτερ , "χαλάρωσε" λιγάκι το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου επιλέγοντας ένα ματ κραγιόν αφού η λάμψη από τα μάτια σου θα είναι ήδη αρκετή. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να λάμψεις στην πλάτη, το λαιμό, τα μάγουλα, τα μάτια και ολόκληρο το πρόσωπο απλά να μην προτιμήσεις να λάμψεις σε όλα τα σημεία μαζί!

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα: τώρα ήρθε η ώρα να απλώσεις σωστά το μέικ-απ σου και να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα με την πουδρίτσα σου! Κάλυψε τυχόν κοκκινίλες και σημάδια με ένα μεικ-απ που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σου. Εξάλλου αυτή είναι η βάση για ένα τέλειο μακιγιάζ.

 
Μάτια μου, αχ μάτια μου: το ασημί και το χρυσό είναι χρώματα που τώρα είναι η ώρα να φορέσεις! Το πρώτο είναι ζεστό, αστραφτερό και σου ταιριάζει τέλεια ειδικά αν είσαι κοκκινομάλλα ή ξανθιά με ζεστές αποχρώσεις ξανθού. Επίλεξε το και σαν βάση σκιάς και συνδύασε το τέλεια με καφέ ή πράσινο για εντυπωσιακά λουκ. Για τις ξανθές με πιο ψυχρές αποχρώσεις ξανθού ιδανική είναι η ασημί σκιά που θα σου χαρίσει απίστευτη ομορφιά, όπως επίσης ταιριάζει και σε εσένα που είσαι καστανομάλλα.

Χώρος για σμοκιστές: το σμόκι είναι το ιδανικό μακιγιάζ ματιών για αυτή τη μέρα. Το τρεντ που δε φεύγει σχεδόν ποτέ από τη μόδα ειδικά αυτή τη μέρα, τονίζει το βλέμμα σου και το κάνει ακόμη πιο σαγηνευτικό. Τόλμησε το και επίλεξε ένα παλ κραγιόν για τα χείλη για να μην κλέψεις ούτε στιγμή ούτε στιγμή την αίγλη των ματιών σου. Παίξε με το σμόκι σου χρησιμοποιώντας διάφορα χρώμτα από σκιές και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τιπ: για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα επίλεξε να τονίσεις το ματάκι σου με τη βοήθεια του αι-λάινερ χωρίς να χρειαστεί να περάσεις ώρες ατελείωτες μπροστά στον καθρέφτη σου για να πετύχεις το τέλειο σμόκι!

Διαχρονική μαγεία: γίνε η μις φλόγα! Το κόκκινο είναι εκτός από το απόλυτα σέξι χρώμα της χρωματικής παλέτας και το πιο γιορτινό χρώμα που έχεις στα χέρια σου! Επίλεξε το κόκκινο κραγιόν σου για αυτή την ειδική περίσταση και φόρεσε το όσο έντονο και αν είναι. Απλά φρόντισε το υπόλοιπο χρώμα να κινείται σε απαλούς τόνους( ιδανικό είναι εδώ το total natural look) και κέρδισε τα βλέμματα! Μην ξεχνάς να ανανεώνεις συχνά για να μη χάνεις ούτε λεπτό τα υπέροχα κόκκινα χείλη σου. 

Νυχάκια έξω λοιπόν: δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με τα νύχια σου; Πολύ κακώς! Τα νύχια όπως και τα χεράκια σου θέλουν αυτή τη μέρα την προσοχή σου. Επιβάλλεται λοιπόν να τα φροντίσεις και να τα βάψεις σε ένα γιορτινό χρώμα. Το σέξι κόκκινο ή το μυστηριώδες μοβ είναι δύο πολύ καλές επιλογές ανάλογα με τους χρωματικούς συνδυασμούς που έχεις κάνει. Ταίριαξε άψογα το χρώμα του πάθους με όποιο outfit και να επιλέξεις και κέρδισε τα βλέμματα όταν θα σηκώνεις το ποτήρι ια να ευχηθείς.

 πηγή : womenonly

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin