Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

PostHeaderIcon Συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης με... 30 καλλονές!

Από το Λιμεναρχείο συνελήφθη ο δήμαρχος Ιθάκης τη Δευτέρα (4/7), όταν απέπλευσε από το λιμάνι με το πολυτελές σκάφος του, με σκοπό να πάει να παραλάβει 30 αιθέριες υπάρξεις από το Κατάκολο με σκοπό... τη φωτογράφιση.


Ο δήμαρχος δεν διέθετε τα απαραίτητηα έγγραφα απόπλου, ενώ το κότερο του όπως αποκαλύφθηκε είχε δεσμευτεί από το ΣΔΟΕ!

Ο δήμαρχος σκόπευε να πάει στο Κατάκολο για παραλάβει καλλονές από 30 χώρες, οι οποίες θα φωτογραφίζονταν στην Ιθάκη για την συμμετοχή τους εκπρόσωπους στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Τουρισμός».

Όταν, όμως, διαπιστώθηκε ότι απέπλευσε χωρίς άδεια, οι λιμενικοί τον προσήγαγαν στο Λιμεναρχείο, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο.

Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρανομιών που καταλογίζονται στον δήμαρχο, ο οποίος κατέβηκε στις πρόσφατες εκλογές παρά το γεγονός ότι υπήρχε κώλυμα εκλογιμότητας λόγω του ποινικού μητρώου του.

Το 1995 είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Αθήνας ενώ περίμενε μια Βραζιλιάνα συνεργάτιδά του, που όμως συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού με κοκαΐνη στα... τακούνια των παπουτσιών της!

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε καταδικαστεί και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε από την αποφυλάκισή του ως την εκλογή του, είχε καταδικαστεί αρκετές φορές για υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο.


πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin