Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Η φαντασία αναστάτωσε μία ολόκληρη χώρα

 


«Έγκυος στον ένατο μήνα και ενώ έκανε βόλτα με μία φίλη της, σε ένα πάρκο της Αλβανικής πρωτεύουσας, τη στιγμή που έμπαινε σε ένα ταξί να την οδηγήσει στο σπίτι της μητέρας της, την ίδια στιγμή μπήκαν και τρεις οπλισμένοι άνδρες που ανάγκασαν τον οδηγό να τους οδηγήσει σε μία ιδιωτική κλινική. Οι απαγωγείς προκάλεσαν τοκετό και μετά από κάποιες ώρες, στις τέσσερεις τα ξημερώματα την παράτησαν σε ένα κανάλι, κοντά στο σπίτι της στην Καβάγια, 50 χλμ. έξω από τα Τίρανα.


Την ίδια στιγμή ο κ. Ρόσι που ήταν στην Ιταλία, έλαβε μήνυμα στο κινητό του και ειδοποίησε την αλβανική αστυνομία που βρήκαν τη λεχώνα χωρίς το μωρό, στην πόρτα του σπιτιού τους να σέρνετε αιμόφυρτη. Η άτυχη γυναίκα, ήταν σοκαρισμένη και το μόνο που θυμόταν και κατέθεσε ήταν ότι κάποιοι άνδρες την χτυπούσαν και της είχαν βάλει ορό. Η αλβανική αστυνομία εντόπισε την κλινική, τους αριθμούς τηλεφώνων των δραστών και τον ταξιτζή που είναι ο μάρτυρας κλειδί. Μέχρι στιγμής συνελήφθηκαν και ανακρίνονται 25 άτομα.»
Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι για δύο εικοσιτετράωρα, με αποτέλεσμα να έχει αναστατωθεί η κοινή γνώμη της Αλβανίας και το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Η αποκατάσταση της αλήθειας όμως δεν άργησε πολύ. Η νεαρή γυναίκα, μη αντέχοντας προφανώς την πίεση που προκλήθηκε και την ένταση που δημιουργήθηκε από το ευφάνταστο σενάριο που κατασκεύασε, υποχρεώθηκε να αποκαλύψει την αλήθεια.
Όλα αυτά συνέβησαν μόνο στην φαντασία της.... Όπως μετέδωσαν, απόψε τα δελτία ειδήσεων των αλβανικών τηλεοπτικών σταθμών η γυναίκα αποκάλυψε στις αρχές ότι επρόκειτο για ευφάνταστο σενάριο της ίδιας, το οποίο επικαλέστηκε προκειμένου να κερδίσει την προσοχή του άντρα με τον οποίο συζούσε, ενώ ο νέος δήμαρχος της Καβάγια με δημόσια επιστολή του ζητά συγνώμη από την κοινή γνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin