Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Αποκεφάλισαν υπηρέτρια στη Σαουδική Αραβία


Είχε σκοτώσει τον εργοδότη της

Να αποθαρρύνει τους πολίτες της να φεύγουν στη Σαουδική Αραβία για δουλειά αποφάσισε η Ινδονησία μετά τη θανάτωση μιας εργαζόμενης με αποκεφαλισμό, επειδή είχε σκοτώσει τον εργοδότη της.

Ο αποκεφαλισμός της γυναίκας από την Ινδονησία αναζωπύρωσε τα παράπονα προς τον πρόεδρο της χώρας για έλλειψη προστασίας στους Ινδονήσιους πολίτες που δουλεύουν στο εξωτερικό, κυρίως ως υπηρέτριες και εργάτες στον κλάδο των κατασκευών.

«Αποφάσισα να εφαρμόσω ένα μορατόριουμ στην αποστολή Ινδονήσιων εργαζομένων στη Σαουδική Αραβία, επισήμως θα τεθεί σε ισχύ την 1η Αυγούστου αλλά εφαρμόζεται από σήμερα», δήλωσε ο Ινδονήσιος πρόεδρος, εξηγώντας πως αυτό θα ισχύει έως ότου Σαουδική Αραβία και Ινδονησία καταλήξουν σε μία συμφωνία για τα δικαιώματα των Ινδονήσιων εργαζομένων.

Περίπου 1,2 εκατομμύρια Ινδονήσιοι εργάζονται στη Σαουδική Αραβία.

Ο ΥΠΕΞ της χώρας τόνισε πως η Ινδονησία δεν μπορεί να αναμειχθεί στις νομικές διαδικασίες άλλης χώρας καθώς και η ίδια δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, όπως π.χ στην Αυστραλία, πολίτες της οποίας αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή στη χώρα.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin