Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

PostHeaderIcon Μπλόκο στην ψήφο εμπιστοσύνης

 

Ραντεβού για την Τρίτη, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δίνουν οι «Αγανακτισμένοι», με σύνθημα «εμείς δίνουμε την ψήφο μη εμπιστοσύνης».

Παράλληλα, οι «Αγανακτισμένοι» που συγκεντρώθηκαν και τη Δευτέρα, για 27η ημέρα, μπροστά από τη Βουλή, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζικά το «παρών» από το πρωί, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στις επιλογές της κυβέρνησης και τα σκληρά οικονομικά μέτρα. Μάλιστα, οι πολίτες θα στήσουν τη δική τους κάλπη, ενώ σχεδιάζουν τον αποκλεισμό της Βουλής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Την Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την ‘νέα’ του κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι ‘φυλλοροούμε’, αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι. Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο ΜΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ. Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν, όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν. Όσες καρέκλες και αν αλλάξουν, δεν μας αφορά.Το μεσοπρόθεσμο δεν θα περάσει.

Καλούμε όλους τους φίλους και συναγωνιστές να γεμίσουν τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία να βρεθούν μαζί μας στο Σύνταγμα.

Καλούμε τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, Έλληνες ή μετανάστες, μανάδες και παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες. Στη βία τους απαντάμε: το όπλο μας είναι η αλληλεγγύη μας και η ψυχή μας και τους λέμε ότι σιμά στις μπαλωθιές τους υπάρχει και ο λυράρης. Όλοι και όλες στο Σύνταγμα την Τρίτη 21-6 από τις 19:00 να φωνάξουμε δυνατά:δεν φεύγουμε αν δεν φύγουν κυβέρνηση – τρόικα – χρέος».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin