Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Χωρίς σεξ λόγω χαμηλού IQ

 
Μια πρωτοφανή απόφαση έλαβε δικαστήριο της Βρετανίας, απαγορεύοντας σε έναν 41χρονο άνδρα να κάνει σεξ, λόγω χαμηλής νοημοσύνης!
Ο Άλαν (μόνο το μικρό του όνομα δόθηκε στη δημοσιότητα), είχε δεσμό με έναν άνδρα, με τον οποίο συγκατοικεί και σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν "μηχανή του σεξ", κάτι που ενοχλούσε τη γειτονιά.

Ωστόσο, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης όπου έμενε, εκτιμώντας ότι δεν ήταν σε θέση να έχει ερωτικές σχέσεις, κίνησε νομικές διαδικασίες.
Η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια, όπου ο δικαστής έκρινε ότι με IQ 48, όταν το μέσο όρο είναι στα 100, ουσιαστικά ο άνθρωπος αυτός "δεν καταλάβαινε τι έκανε".
Έτσι, παρά τις ενστάσεις για παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας, εκδόθηκε διαταγή απαγόρευσης για τον Άλαν, οποίος όμως δήλωσε ικανοποιημένος από τον τρόπο ζωής του και ευτυχισμένος για τη σχέση του.
Τώρα το δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο ανήκει και το σπίτι του Άλαν, θα τον παρακολουθεί ώστε να μην παραβιάσει το νόμο.
"Ο Άλαν, είναι σωματικά ικανός, αλλά δεν έχει την πνευματική διαύγεια για να έχει ερωτικές σχέσεις. Η απόφαση του δικαστηρίου είναι για το δικό του καλό" δήλωσε μέλος του συμβουλίου.
Ο Άλαν ο οποίος ζούσε με έναν άλλον άνδρα, ονόματι Κίερον, δεν θα μπορεί πλέον να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί του.
Σύμφωνα με την απόφαση, είναι σωματικά ικανός, αλλά όχι ψυχικά. Το ερώτημα είναι αν παραβιάσει την εντολή, με τι κατηγορία θα παραπεμφθεί;

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin