Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Έχεις 500 δολάρια; Αγόρασε μια hacked ιστοσελίδα του στρατού των ΗΠΑ!

 hacked Έχεις 500 δολάρια; Αγόρασε μια hacked ιστοσελίδα του στρατού των ΗΠΑ!
Σε περίπτωση που είσαι εγκληματίας και θέλεις να αποκτήσεις τον πλήρη έλεγχο μιας ιστοσελίδας που χρησιμοποιείται από το στρατό των ΗΠΑ; Μπορείτε να το αγοράσετε για 500 δολάρια!

Τουλάχιστον, αυτή την προσφορά δίνει ένας hacker στα «υπόγεια» forum. Η εταιρεία πώλησης ειδών ασφάλειας δεδομένων, Imperva, ανακάλυψε την κορύφωση της μαύρης αγοράς την περασμένη εβδομάδα και δημοσίευσε λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο  hacker δηλώνει ότι έχει τον έλεγχο πολλών ιστοσελίδων, στις οποίες περιλαμβάνονται στρατιωτικές, κυβερνητικές και πανεπιστημιακές. Οι τιμές κυμαίνονται από 33 μέχρι 499 δολάρια, ανάλογα με τη σημαντικότητα και με το πόσο χρησιμοποιείται παγκοσμίως η συγκεκριμένη σελίδα. Συγκεκριμένα, μπορείς να εξαγοράσεις το δικαίωμα να είσαι διαχειριστής της ιστοσελίδας, διευκρίνισε η Noa Bar-Yosef, της εταιρείας Imperva.

Σύμφωνα με τη Noa Bar-Yosef, o συγκεκριμένος hacker πουλάει και βάσεις δεδομένων με προσωπικά στοιχεία που έχει κλέψει, στην τιμή των 20 δολαρίων ανά 1000 εγγραφές. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν από spammers ή από απατεώνες για να υποκλέψουν ηλεκτρονικούς λογαριασμούς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin