Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon LG T10: η τεχνολογία αφής στα καλύτερά τηςH LG Electronics ανακοίνωσε την καινοτόμο σειρά οθονών Η/Υ Τ10 touch screen, οι οποίες διαθέτουν πάνελ με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αφής, λιτό και κομψό σχεδιασμό και προσφέρουν πιο άμεσο και εύκολο έλεγχο στους χρήστες, με ένα απλό άγγιγμα.

Το πάνελ αφής της σειράς T10 ενσωματώνει τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της LG στον τομέα των οθονών, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόκριση, μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια κινήσεων με υψηλότερη απόδοση. 

Οι νέες touch screen οθόνες αποτελούν ευέλικτο «εργαλείο» για κάθε επιχειρηματία και βρίσκουν ευρεία εφαρμογή σε πολλούς τομείς, λειτουργώντας ως πλατφόρμα εργασίας, πληροφοριακός πίνακας, διαδραστικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και επιφάνεια σχεδίασης, αποτελώντας πολύτιμο «συνεργάτη» σε κάθε δραστηριότητα.

Ειδικότερα, ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 20.000:1 και η ανάλυση 1280 x 1024 pixels με αναλογία εικόνας 5:4, προσφέρουν κορυφαία ευκρίνεια και ποιότητα απεικόνισης. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις καινοτόμες δυνατότητες της τεχνολογίας αφής με ένα άγγιγμα, εκτελώντας εντολές στην οθόνη με το δάκτυλο είτε με γραφίδα. Παράλληλα, οι εργονομικές λειτουργίες και το απλοποιημένο μενού της LG T10, διευκολύνουν και κάνουν πιο ευχάριστο το περιβάλλον εργασίας για τους χρήστες.

Επιπλέον, οι νέες οθόνες ενσωματώνουν την πρωτοποριακή Flatron F-engine, η οποία αξιοποιεί την τεχνολογία Real Color Management (RCM) για την προβολή πιο ζωντανών χρωμάτων και τη λειτουργία Adaptive Color & Contrast Enhancement (ACE), για τη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας και της αντίθεσης. 

Η LG T10 αποδίδει ομαλότερα τις σκοτεινές υφές και τις διαβαθμίσεις των αποχρώσεων στην παλέτα των 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα χωρίς φαινόμενα τεχνουργημάτων ή αλλοίωσης, ακόμα και σε εικόνες υψηλής φωτεινότητας,.

Τέλος, η LG T10 διαθέτει tilt βάση και έναν «έξυπνο» μοχλό προσαρμογής της κλίσης, με τη δυνατότητα ρύθμισης σε μια πληθώρα θέσεων θέασης, που αυξάνει τη σταθερότητα της οθόνης, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πιο άνετη χρήση χωρίς ανεπιθύμητους κραδασμούς.

Ανακαλύψτε τη μαγεία και την απλότητα της τεχνολογίας αφής, με τη νέα σειρά οθονών Η/Υ LG T10 και πραγματοποιήστε περισσότερα με ένα απλό άγγιγμα, γιατί Life’s Good!

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικάΧαρακτηριστικά T1710BT191
Χαρακτηριστικά 
T1710BT1910B
Διαγώνιος17”19”
Τεχνολογία  ΟθόνηςTouch resistive screenTouch resistive screen
Πλήθος  χρωμάτων16,7 εκ.16,7 εκ.
Αναλογία  Εικόνας5:45:4
Ανάλυση1280 x 10241280 x 1024
Φωτεινότητα200 cd/m2200 cd/m2
Λόγος
Αντίθεσης
20.000:120.000:1
Γωνία Θέασης170/160170/160
Χρόνος
Απόκρισης
5ms5ms
Συνδεσιμότητα15 Pin D-Sub15 Pin D-Sub
ΒάσηTiltTilt
Πρόσθετες
λειτουργίες
USB Up / f-Engine / sRGB /
Plug & Play / Auto Resolution
USB Up / f-Engine / sRGB /
Plug & Play / Auto Resolution
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin