Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Κυνηγός φωτογράφησε “στοιχειό” σε δάσος!


Τι θα κάνατε αν περπατούσατε στο δάσος νύχτα και βλέπατε μπροστά σας αυτό το πλάσμα; Δεν ξέρω αν είχατε το θάρρος να το βγάλετε φωτογραφία, πάντως αυτό έκανε ένας κυνηγός στις ΗΠΑ, στο δάσος του Berwick στην Λουιζιάνα.
Ο άνδρας είχε βγει για να κυνηγήσει ελάφια και καθώς περίμενε στο σκοτάδι, ένα ανατριχιαστικό στοιχειό παγίδευσε το βλέμμα του. Τα μάτια του πλάσματος έλαμπαν στο φως του φακού. Πριν εξαφανιστεί ξανά ανάμεσα στους θάμνους από όπου είχε πεταχτεί, ο κυνηγός πρόλαβε να αποτυπώσει το θέαμα στην φωτογραφική του μηχανή.

Από την ταραχή του, του έπεσε η φωτογραφική μηχανή και έσπασε, όμως έμεινε ανέπαφη η κάρτα μνήμης και έτσι το σπάνιο ντοκουμέντο σώθηκε.

Ο κυνηγός, που θέλησε να μείνει ανώνυμος, ανέβασε τη φωτογραφία στην ιστοσελίδα μιας εταιρείας ειδών κυνηγιού. Οι περισσότεροι χρήστες του Internet που είδαν τη φωτογραφία υποστηρίζουν ότι πρόκειται για απάτη. Για παράδειγμα, ένα από τα σχόλια ανέφερε ότι η φιγούρα του πλάσματος έχει «κλαπεί» από ένα video game. Ο κυνηγός από την άλλη, επιμένει ότι δεν είναι φάρσα και ότι η ιστορία του είναι πέρα για πέρα αληθινή. Άλλοι, εντοπίζοντας την ομοιότητα της στάσης του πλάσματος με αυτή του …Spider-Man, πιστεύουν ότι πρόκειται για διαφημιστικό τρικ – προπομπού της νέας ταινίας του σούπερ ήρωα, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2012, ενώ τα γυρίσματά της μόλις ξεκίνησαν. 


Πάντως, το «μυστήριο» εξακολουθεί να υφίσταται για το στοιχειό που μοιάζει σαν ο Spider-Man να πρωταγωνιστεί σε σίκουελ του Blair Witch Project!


Πηγή: newsbomb.gr - Daily Mail

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin