Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Εκδήλωση για τη Πόλη στις ΒρυξέλλεςΤην Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες εκδήλωση-συζήτηση που συνδιοργανώνουν οι ευρωβουλευτές κ. Γιώργος Κουμουτσάκος (EPP/ΝΔ) και κ. Μαριλένα Κοππά (S&D/ΠΑΣΟΚ) με θέμα:

"Οι Έλληνες της Πόλης: Χθες-Σήμερα-Αύριο"

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν τα προβλήματα και οι προοπτικές της ελληνικής μειονότητας στην Πόλη καθώς και ειδικότερα ζητήματα που την απασχολούν, όπως το περιουσιακό, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός.

Θα συμμετάσχουν οι Καθηγητές κ.κ. Ν. Αλιβιζάτος, Γ. Κτιστάκης, η εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης κ. Μ. Αναστασιάδου, ο Καθηγητής κ. Ν. Ουζούνογλου εκ μέρους της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών ενώ το Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών θα εκπροσωπήσουν οι κ.κ. Θ. Παχόπουλος και Α. Λαμπίδης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει επίσης ο γνωστός συγγραφέας κ. Πέτρος Μάρκαρης.

Τέλος, η Ολλανδή ευρωβουλευτής κα. Ria Οomen-Ruijten, εισηγήτρια εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του σχεδίου της φετινής έκθεσής της για την πρόοδο της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας.


πηγή : http://www.onalert.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow by Email

Follow my blog with bloglovin