Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ο Γκάι Ρίτσι σκηνοθετεί τον Ξέρξη;



Λυπηθείτε μας. Ο Γκάι Ρίτσι να σκηνοθετήσει το σίκουελ των 300; Ο Γκάι Ρίτσι;
Όχι ότι δεν είναι καλός σκηνοθέτης, εξάλλου “Οι δύο καπνισμένες κάννες” είναι από τις αγαπημένες ταινίες, αλλά είναι τελείως άλλης αισθητικής και τεχνοτροπίας με αυτό που θα κληθεί να κάνει. 

PostHeaderIcon Zombies: Μύθος ή αλήθεια;

 
 Όλα άρχισαν το 1968 με την, θρυλική πια, ταινία «Night of the living dead» («Η νύχτα των ζωντανών νεκρών»). Ήταν η πρώτη γνωριμία των ανθρώπων με το φαινόμενο των Zombies (Ζόμπι). Την φοβερή περιέργεια που νιώθουμε οι περισσότεροι από μας για το άγνωστο και ασυνήθιστο, εκμεταλλεύτηκε το Hollywood για να προσελκύσει πλήθος κόσμου στις αίθουσες των κινηματογράφων. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέες ταινίες που έχουν ως θέμα τα Zombies («Dawn of the dead», «Resident evil 2») και έκαναν χιλιάδες πωλήσεις εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο. 

PostHeaderIcon Τι σημαίνει το επώνυμο Καρατζαφέρης;

 
Η γλωσσική ιστορία του επωνύμου Καρατζαφέρης, ίσως καθησυχάσει όσους αγωνιούν για την τύχη της Ελληνικής γλώσσας ανάμεσα σε τόσες ξένες λέξεις. Ίσως τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι τα ονόματα Χασάν, Αμπντούλ και άλλα μπορούν να μπουν στη ζωή μας δίχως να αλλοιωθεί η ταυτότητα του πολιτισμού μας.
 

PostHeaderIcon Μπίρες μόνο για Gay!

Μια μικρή Μεξικάνικη ζυθοποιία εν ονόματι Minerva, κυκλοφόρησε δυο νέες μπίρες, τη Salamandra και την Purple Hand, οι οποίες απευθύνονται σε λεσβίες, γκέι, Bisexual και Transexual!


PostHeaderIcon "Βabis restaurant" στην Αλάσκα!

Σε μία από τις πιο σκληρές πόλεις της Αλάσκας, εκεί όπου η θερμοκρασία πέφτει το χειμώνα στους -38 βαθμούς Κελσίου, ένας ομογενής έχει δημιουργήσει τη δική του ελληνική γωνιά. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Νικολαΐδη, ο οποίος είναι και ο μοναδικός Έλληνας στην πόλη Φαίρμπανκς (Fairbanks).

PostHeaderIcon όταν το μέγεθος ...κάνει την διαφορά

 
Τελικά, καθετί μεγάλο είναι πάντα και καλύτερο; Πρόκειται για ένα πολύ παλιό ερώτηματραβάει την προσοχή και κλέβει τις εντυπώσεις! Για του λόγου το αληθές, ρίξτε μια ματιά στις όμορφες φωτογραφίες που ακολουθούν. και η απάντηση δεν είναι ίδια για κάθε περίπτωση, αφού σε μερικά πράγματα το μέγεθος μετράει και σε άλλα όχι, ενώ κάποιες φορές κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και άλλες πάλι δυσκολότερη. Χωρίς αμφιβολία, ωστόσο, τις περισσότερες φορές το μεγαλύτερο


PostHeaderIcon Δημιουργείται το πρώτο "παγκόσμιο χρηματιστήριο"

frankfurt_stock_exchange 
Το χρηματιστήριο στη Φρανκφούρτης πρόκειται να συγχωνευθεί με τη διεύθυνση Euronext της Wall Street, ανακοινώθηκε από το αμερικανικό χρηματιστήριο σήμερα. Δημιουργείται, έτσι, το πρώτο χρηματιστήριο παγκοσμίως. Η οριστική επωνυμία για το νέο χρηματιστήριο προς το παρόν δεν έχει επιλεγεί. Απλά, η αμερικανική πλευρά ζητεί να υπάρχει μέσα το «Νέα Υόρκη», επειδή πρόκειται για τη διεθνή μητρόπολη του καπιταλισμού. Φυσικά τη συμφωνία μέλλει να επικυρώσουν οι μέτοχοι των δύο μεγάλων χρηματιστηρίων, στη διάρκεια γενικών τους συνελεύσεων.


PostHeaderIcon 40 χρόνια χωρίς τον Jim Morrison

http://www.faretra.gr/images/1_am0vi.jpg 
1971 - 2011 - 40 χρόνια χωρίς τον Jim Morrison.
Τι σημαίνει όταν μία μπάντα που παίζει μουσική των DOORS οργανώνοντας το επετειακό της αφιέρωμα, είναι και η μοναδική που το ίδιο το θρυλικό συγκρότημα τους παραχώρησε αυτό το δικαίωμα; 


PostHeaderIcon TEDxThessaloniki στις 2/4 – Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι ομιλητές και το θέμα!

Μη κλείσεις κάτι για το Σάββατο 2 Απριλίου, έχει TEDxThessaloniki! Πριν λίγη ώρα το TEDxThessaloniki ανακοίνωσε επίσημα τους πρώτους τέσσερις ομιλητές του για τη φετινή, δεύτερη, εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο “Ολύμπιον” στη Πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για τους Paul Lewis (Special Projects Editor του Guardian), τον Rob Thompson (Principal Designer στην Nokia και βραβευμένος product designer), την Eileen Botsford Velissaropoulos (New Media Public Artist) και τον Onic V. Paladjian (Επενδυτής και ιδρυτής της Capital Connect Venture Capital). Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι το “Why Not?”, με την οργανωτική ομάδα να θέλει να δώσει έμφαση στη καινοτομία και τις διαφορετικές ιδέες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει!


PostHeaderIcon Παιδικά βήματα 2.000 ετών

 
Αποτυπώματα παιδικών ποδιών ηλικίας 2000 ετών αποκάλυψαν αρχαιολόγοι στη βρετανική επαρχία Γιορκσάιρ. Πρόκειται για ένα αποτύπωμα δεξιού και δύο αριστερού ποδιού, ένδειξη, κατά τους αρχαιολόγους, ότι το παιδί στο οποίο ανήκαν χοροπηδούσε…

PostHeaderIcon Ο καφές "θολώνει" το ανδρικό μυαλό

http://www.faretra.gr/images/1_5ntt2.jpg 
Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα σημαντικό μήτινγκ στη δουλειά, προσέξτε τι θα πιείτε. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι παρότι ο καφές βελτιώνει τις νοητικές επιδόσεις των γυναικών στις στρεσογόνες καταστάσεις, καταρρακώνει τις ανδρικές.
Και αυτό, διότι διαταράσσει τη μνήμη τους και επιβραδύνει την ικανότητά τους να λαμβάνουν αποφάσεις.


PostHeaderIcon Τα ενεργειακά ποτά κρύβουν κινδύνους!

 
Με τους Αμερικανούς να καταναλώνουν όλο και περισσότερα ενεργειακά ποτά, αυξάνονται οι φωνές στις ΗΠΑ εκείνων που συνιστούν προσοχή στην κατανάλωσή τους. Τα ποτά αυτά περιέχουν μεγάλη δόση καφεϊνης, ζάχαρη και διαιτητικά συμπληρώματα, όπως βιταμίνες και αποστάγματα βοτάνων, των οποίων η δράση δεν είναι σαφής.

PostHeaderIcon Τα μυστικά του ημερολογίου των Μάγια

 
Η νέα θεωρία διατυπώνεται στο βιβλίο με τίτλο “Ημερολόγια και Χρόνια ΙΙ: Αστρονομία και Χρόνος στον αρχαίο και μεσαιωνικό κόσμο” (Oxbow Books, 2010) και σύμφωνα με αυτήν είναι σαφές ότι η μετατροπή των ημερομηνιών του... ημερολογίου των Μάγιας, σε σύγχρονα ημερολόγια, έχει μία απόκλιση εως και 50 χρόνων.
Αυτό σημαίνει ότι – ακόμη κι αν δεχτούμε τα περί προφητειών για το τέλος του κόσμου- αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί στις 31 Δεκεμβρίου. Το ερώτημα που προκύπτει είναι “πότε θα συμβει;”.

PostHeaderIcon Βίασε τη γυναίκα του το '63 και θα δικασθεί το 2011!

http://www.faretra.gr/images/1_ohz5b.jpg 
Ένας Αυστραλός στα 79 του χρόνια είναι πιθανόν να καταδικαστεί με την κατηγορία ότι βίαζε τη συζύγου του πριν από περίπου 50 χρόνια, καθώς εφετείο έκρινε ότι οι νόμοι περί συζυγικής συναίνεσης που ίσχυαν εκείνη την εποχή δεν τον προστατεύουν από την ποινική δίωξη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Τετάρτης.


PostHeaderIcon Συνελήφθη ύποπτος χάκερ κατά του Nintendo

 
Για κακόβουλες ενέργειες με στόχο την παιχνιδομηχανή Nintendo συνελήφθη από την ισπανική αστυνομία άνδρας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο συλληφθείς φέρεται να ευθύνεται για τη διαρροή δεδομένων περισσοτέρων από τεσσάρων χιλιάδων χρηστών της συγκεκριμένης συσκευής, σύμφωνα με το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συλληφθείς απείλησε την εταιρεία ότι θα καταφύγει στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων για να καταγγείλει ελλιπή προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών από πλευράς της. Στη συνέχεια, και ενώ η εταιρεία αρνήθηκε να απαντήσει στις απειλές του, ο ίδιος άρχισε να διαρρέει σκόπιμα δεδομένα χρηστών στο διαδίκτυο.
Ο φερόμενος ως χάκερ συνελήφθη στην επαρχία της Μάλαγα, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι πολύ σύντομα θα προχωρούσε σε διαρροή όλων των δεδομένων που είχε στην κατοχή του παρανόμως.


PostHeaderIcon Η ζωή μιας Ελληνίδας με τους Beatles

Τις άγνωστες στιγμές της γνωστής ηθοποιού Σαντάλ Κοντούρη δίπλα στους Μπιτλς περιγράφονται στο βιβλίο που έγραψαν ο ομογενής Michael Savvas και η Olivia Savvas-Koopmans με τίτλο One Dream Ago: The Beatle's South Australian Connections".

PostHeaderIcon Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο Άγιο Όρος

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στο Άγιο Όρος 
Στο Άγιο Όρος, στην κοίτη ενός ποταμού που βρίσκεται σε μια δασική περιοχή κοντά στην Ι.Μ. Ζωγράφου, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι ανθρώπινα οστά καθώς και προσωπικά είδη και έγγραφα, από τα οποία προκύπτει ότι πρόκειται για ηλικιωμένο αλλοδαπό, υπήκοο Ουγγαρίας, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 29 Οκτωβρίου 2008 και έκτοτε οι Αρχές τον αναζητούσαν. Τα οστά θα μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Ενώ για το συμβάν ενεργείται προανάκριση.


PostHeaderIcon Ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου Μίεζας

 
Ανοίγει ο δρόμος για τη συντήρηση και την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της Μίεζας στην Ημαθία, καθώς εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση 700.000 ευρώ μέσω ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο των εργασιών θα πραγματοποιηθούν επεμβάσεις, συντηρήσεις και αποκαταστάσεις σε αρχαίους λίθους του θεάτρου με παράλληλη διαμόρφωση χώρων του μνημείου και του περιβάλλοντός του.

PostHeaderIcon Μαθήματα ομοφυλοφιλίας στο νηπιαγωγείο

Τα παιδιά από 4 χρονών θα διδάσκονται για την ομοφυλοφιλία, μέσα από τα σχολικά βιβλία των Μαθηματικών, της Γεωγραφίας, της Φυσικής και της Αγγλικής Γλώσσας. Το σχέδιο υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας, μέσα στα πλαίσια της κίνησης «γιορτάστε με την κοινότητα των gay», και θα προβάλει τα προβλήματα των Μαθηματικών με gay χαρακτήρες.

PostHeaderIcon Mini Cooper – CoverEFX

Mini Cooper CoverEFX 
Η γερμανική Υπηρεσία CoverEFX παρήγαγε τη δική της εκδοχή του Mini John Cooper Works. Αμάξωμα σε μαύρο βινύλιο, διακοσμημένες εικόνες από κρανία, οστά, σημαίες και γυαλισμένο φύλλο χρυσού. Δεν καλύπτονται με τμήματα βινύλιου,  η οροφή, οι καθρέφτες, οι χειρολαβές θυρών, οι αψίδες και οι ζάντες. Οι Γερμανοί έβαψαν το Mini Cooper,  σε θαμπό χρώμα χρυσού για να ταιριάζει με το ντεκόρ του χρυσού σώματος.
Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η CoverEFX  κατόπιν αιτήματος του αγοραστή μπορεί να αλλάξει και τον κινητήρα της δύναμής του,  από το πρότυπο 211 hp έως 236 ή 252 ίππους.


PostHeaderIcon Η Αυστραλία διεκδικεί από τη Βρετανία το πιστοποιητικό… γέννησής της και επικαλείται τα Γλυπτά του Παρθενώνα!

Συγκεκριμένα η Αυστραλία διεκδικεί έναν χάρτη 207 χρόνων. Τον χάρτη αυτό, της Αυστραλίας, ολοκλήρωσε το 1804 ο Κάπτεν Μάθιους Φλίντερς, ευρισκόμενος στις φυλακές του Αγίου Μαυρικίου, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

PostHeaderIcon Συνδυασμοί κρασιών-εδεσμάτων

 
Οι γεύσεις αναδεικνύονται καλύτερα μέσα από τους κατάλληλους συνδυασμούς. Το κρασί απελευθερώνει τα αρώματα του πιο εύκολα όταν έχει ως συνοδεία έναν κατάλληλο παρτενέρ. Δείτε ποιο είδος κρασιού συνδυάζεται καλύτερα με κάθε φαγητό… 
 

PostHeaderIcon Ήπιε λίγο παραπάνω και ανέβηκε γυμνός σε στύλο πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου!

 
Μπροστά σε μια πρωτοφανή διαμαρτυρία βρέθηκαν οι αστυνομικοί επαρχίας της Νότιας Κίνας, καθώς ένας 43χρονος αποφάσισε να ανέβει ολόγυμνος σε στύλο φωτισμού πολυσύχναστου εμπορικού δρόμου. Κάποιος ονόματι Μίρ Γίου ήπιες προφανώς λίγο παραπάνω και αποφάσισε να κάνει τον ακροβάτη και να... διαμαρτυρηθεί, ατενίζοντας τον κόσμο από ψηλά.

PostHeaderIcon Ο Μάικλ Μουρ σε δικαστικές περιπέτειες

Ο γνωστός σκηνοθέτης Michael Moore κατέθεσε μήνυση κατά των παραγωγών Weinstein, για κατάχρηση κερδών από την ταινία του «Fahrenheit 9/11»
Ο σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι οι αδελφοί Weinstein χρησιμοποίησαν «λογιστικά κόλπα του Hollywood» με στόχο να μην εισπράξει 2,7 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την αγωγή του, μετά από οικονομικό έλεγχο αποκαλύφθηκαν πολλές παρατυπίες.


PostHeaderIcon Wall Street Journal: Οι Έλληνες οι πλέον σκληρά εργαζόμενοι Ευρωπαίοι

Oι πιο σκληρά εργαζόμενοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οι Έλληνες πολίτες, καθώς εργάζονται κατά μέσο όρο 42 ώρες την εβδομάδα, την ώρα που οι εταίροι Γερμανοί εργάζονται κατά μέσο όρο 36 ώρες την εβδομάδα, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Wall Street Journal. Η απόκλιση Βορρά και Νότου σε επίπεδο παραγωγικότητας, τονίζει το δημοσίευμα, οφείλεται στην καλύτερη τεχνολογία των χωρών του Βορρά και προτείνει στις χώρες του Νότου να κάνουν άνοιγμα στις πολυεθνικές εταιρείες, ώστε να έλθει η τεχνολογία στα εδάφη τους.


PostHeaderIcon Patrick Hole.. ο τυφλός μαραθωνοδρόμος

20071104134538 
Στον μεγάλο μαραθώνιο της Κύπρου που διεξάγεται στις 20 Φεβρουαρίου στην Λεμεσό λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά ο, με απώλεια όρασης, 44χρονος άγγλος δρομέας Patrick Hole. Δεν πρόκειται περί συμμετοχής για την συμμετοχή. Ο Patrick Hole– τρέχοντας μαζί με την συνοδό του – έχει στα πόδια του χρόνους που πλησιάζουν τις 2 ώρες και τριάντα λεπτά!

Η συμμετοχή του τυφλού άγγλου μαραθωνοδρόμου δεν είναι απλή υπόθεση. Καταρχάς ,δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά και την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών (ΠΟΤ) που στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί την συμμετοχή του. Δρομέας – συνοδός του Hole (έχει ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι και μειωμένη όραση στο άλλο) θα είναι η αγγλοκύπρια Sharon Charalambous που ζει μόνιμα στην Λεμεσό. Σπόνσορες του Patrick Hole είναι πέραν του εαυτού του και της ΠΟΤ, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συνδράμει έμπρακτα στην αγωνιστική αυτή προσπάθεια.

Η παρουσία στον λεμεσιανό μαραθώνιο του έμπειρου άγγλου δρομέα, έχει ήδη κινητοποιήσει τον χώρο των τυφλών στην Κύπρο, είναι ήδη κάμποσοι οι έχοντες εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον δρόμο των 42 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή συνεπάγεται έξοδα, γι’ αυτό και η ΠΟΤ απευθύνει κάλεσμα “προς κάθε ενδιαφερόμενο” να συνδάμει (αποστέλλοντας επιταγή οποιουδήποτε ποσού προς την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών, Τ.Θ. 23511, 1684 Λευκωσία.)


PostHeaderIcon Πρίνος: Αύξηση παραγωγής πετρελαίου στα 3.000 βαρέλια

Κατά 50% (από 2.000 σε 3.000 βαρέλια την ημέρα) αυξήθηκε η παραγωγή του κοιτάσματος πετρελαίου του Πρίνου, με την επιτυχή ολοκλήρωση της γεώτρησης «PA-35», από την οποία υπολογίζεται ότι θα παραχθούν αποθέματα της τάξεως των 1,8 εκατομμυρίων βαρελιών στην επόμενη τετραετία.

PostHeaderIcon Η Boeing παρουσίασε το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο του κόσμου.

Την τελευταία έκδοση του τζάμπο τζετ της 747-8 Intercontinental παρουσίασε η αμερικάνικη Boeing. Το 747-8 Intercontinental θα μεταφέρει 467 επιβάτες – 51 πάνω από τα σημερινά 747 – θα καταναλώνει λιγότερα καύσιμα, ενώ με τα 76.3 μέτρα μήκους του, θα είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο.
 

PostHeaderIcon Ο νέος δίσκος των Radiohead στο διαδίκτυο

Ο νέος δίσκος των Radiohead στο διαδίκτυο  
Αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου θα πωλείται από τις 19 Φεβρουαρίου ο νέος, όγδοος, δίσκος των Radiohead. Θα έχει τίτλο «The king of Limbs».

Το 2007, το βρετανικό συγκρότημα έγραψε ιστορία, όταν αποφάσισε όχι μόνο να διαθέσει μέσω της ιστοσελίδας του το έβδομο άλμπουμ του, αλλά να μην ορίσει και τιμή. Οι αγοραστές μπορούσαν να δώσουν όσα πίστευαν ότι άξιζε η μουσική τους.

Φέτος, κάνει ένα βήμα πίσω και ορίζει τιμή, ωστόσο αυτή είναι χαμηλότερη από εκείνη που έχουν επιλέξει οι δισκογραφικές για την ψηφιακή διάθεση των νέων άλμπουμ.
Το King of limbs θα διατίθεται έναντι 7 ευρώ σε μορφή mp3 και 11 ευρώ σε wav με ποιότητα CD, ενώ για εκείνους που επιθυμούν κάτι πιο... χειροπιαστό θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο και μία έκδοση "εφημερίδας" , που θα περιλαμβάνει CD και διπλό βινύλιο και θα στοιχίζει 36 ευρώ.


PostHeaderIcon Η “μυστική” συνταγή της Coca-Cola

 
Μια Ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την μυστική συνταγή της Coca-Cola! Τα συστατικά του διάσημου ποτού παρέμενανν πάντα ένα μυστήριο από το 1886 όταν και ο John Pemberton το ανακάλυψε.
Ωστόσο, σήμερα το thisamericanlife.org ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μια λίστα, σε μια φωτογραφία από άρθρο εφημερίδας, που δίνει τα συστατικά και τις ακριβείς ποσότητες της coca cola!

Στις 8 Φεβρουαρίου 1979 η έκδοση της Atlanta Journal είχε μια φωτογραφία με κάποιον που είχε ανοίξει το βιβλίο με την ακριβή συνταγή του Pemberton.
Η επίσημη συνταγή λέγεται ότι είναι 24 ώρες το 24ωρο φυλασσόμενη σε θησαυροφυλάκιο στην Atlanta των ΗΠΑ

H μυστική συνταγή
  • Fluid extract of Coca 3 drams USP
  • Citric acid 3 oz
  • Caffeine 1oz
  • Sugar 30 (it is unclear from the markings what quantity is required)
  • Water 2.5 gal
  • Lime juice 2 pints 1 qrt
  • Vanilla 1oz
  • Caramel 1.5oz or more to colour
  • 7X flavour (use 2oz of flavour to 5 gals syrup):
  • Alcohol 8oz
  • Orange oil 20 drops
  • Lemon oil 30 drops
  • Nutmeg oil 10 drops
  • Coriander 5 drops
  • Neroli 10 drops
  • Cinnamon 10 drops

 


PostHeaderIcon Αλλεργικός ακόμα και στη… μυρωδιά της πίτσας!

 
Ενα 2χρονο αγόρι από το Colchester στο Essex της Αγγλίας πάσχει από τόσο σοβαρές αλλεργίες στο φαγητό, που ακόμα και η μυρωδιά της πίτσας μπορεί να του προκαλέσει και θανατηφόρο αλλεργικό σοκ! 

PostHeaderIcon Καλημέρα... ;;; Οψόμεθα... :P



Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin