Χρονοντούλαπο:

Contact via email

Just the two of us........... Από το Blogger.
Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Δεν πληρώνω!


Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω τους φόρους μου. Δεν με ενδιαφέρει που θα στείλεις το παιδί σου σχολείο, σε τι σχολείο θα το στείλεις,  επειδή εγώ  στέλνω το δικό μου σε ιδιωτικό. Δεν με ενδιαφέρει σε ποιο νοσοκομείο θα πας, επειδή εγώ θα πάω σε ιδιωτικό. Δεν με ενδιαφέρει αν πέσει πυρηνική βόμβα και σε σκοτώσει σε αυτή τη χώρα, επειδή εγώ δεν θα είμαι εδώ. 

Ο αντίλογος: Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω το εισιτήριο στο λεωφορείο, επειδή δεν έχω λεφτά να το πληρώσω. Δεν πληρώνω τα διόδια, διότι τα λεφτά τα έχω ήδη ξοδέψει σε βενζίνη. Δεν πληρώνω για ένα κράτος που είναι στα μέτρα σου και ευνοεί μόνο εσένα, ενώ εμένα με αφήνει να πεθάνω στο πεζοδρόμιο. 

Ένας τρίτος: Μαζί τα φάγαμε! 

PostHeaderIcon Τέλος το AutoRun για τα USB, για λόγους ασφάλειας


Ένα ειδικό update κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου η Microsoft που αλλάζει τη συμπεριφορά του AutoRun σε όλες τις εκδόσεις των Windows εκτός των Windows 7 και Windows Server 2008 R2, που ήδη διαθέτουν αντίστοιχο χαρακτηριστικό ως νεότερα λειτουργικά. Με την εφαρμογή του update [KB971029], οι χρήστες δεν θα βλέπουν πια το μενού επιλογών για να εκτελέσουν προγράμματα όταν συνδέουν μια συσκευή USB στον υπολογιστή τους. Θα υπάρχουν μόνο οι συνηθισμένες επιλογές για προβολή αρχείων και αναπαραγωγή πολυμέσων.

PostHeaderIcon Εκνευρισμός για την τουρκική κορβέτα

Σε διαβήματα διαμαρτυρίας και ενημέρωση του ΝΑΤΟ αναμένεται να προχωρήσει η Αθήνα, έπειτα από τη νέα τουρκική επίδειξη θράσους με την κορβέτα «Mποντρούμ» να πλέει ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων. Υπενθυμίζεται ότι προχτές το απόγευμα η κορβέτα, που είχε ξεκινήσει από τη Σμύρνη, κινήθηκε βόρεια της Χίου και στη συνέχεια δυτικά των Ψαρών σε διεθνή ύδατα. Από εκεί, τήρησε νοτιοδυτική πορεία και εισήλθε εντός των εθνικών χωρικών υδάτων μεταξύ Τήνου – Μυκόνου, ενώ κινήθηκε επί αρκετές ώρες ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων.

PostHeaderIcon Το αγγούρι… του Αγίου Βαλεντίνου!


Αν νομίζεται ότι τα σοκολατάκια και οι φράουλες είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για να κάνετε δώρο σε κάποιον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε τα σούπερ μάρκετ Sainsbury’s του Λονδίνου έρχονται να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Ειδικά για τις 14 Φεβρουαρίου θα πουλάνε αγγούρια σε σχήμα… καρδιάς!

PostHeaderIcon "Επανάσταση" Καλαβρυτινών για το "1821"


Από το πρώτο ακόμα επεισόδιο του ιστορικού ντοκιμαντέρ "1821" έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, με τις αντιδράσεις να πληθαίνουν με την προβολή κάθε νέου επεισοδίου, καθώς θεωρείται ότι επιχειρείται παραποίηση της ιστορίας του έθνους.

PostHeaderIcon Η Κρήτη εμφανίζεται σαν κράτος στη Γαλλία


Πρωτοφανής προβοκάτσια διεθνώς σε βάρος της Ελλάδας από τη μεγάλη γαλλική εταιρεία Quinette που κατασκευάζει σε όλο τον κόσμο καθίσματα υψηλής αισθητικής για θέατρα, κινηματογράφους και χώρους αναψυχής.

PostHeaderIcon Η τυρόπιτα "αφορίζεται" από τα κυλικεία


Η τυρόπιτα, που αποτέλεσε παλιότερα ακόμα και αιτία κατάληψης για το σχήμα της, φαίνεται πως παίρνει… αποβολή από τα σχολικά κυλικεία.

PostHeaderIcon Αρχισε η παραγωγή του iPad2


Η νέα έκδοση του iPad έχει πλέον περάσει στο στάδιο της παραγωγής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε την Τετάρτη η Wall Street Journal.

PostHeaderIcon Εξομολόγηση μέσω iPhone


Η Καθολική εκκλησία είναι αιώνες μπροστά. Την Τετάρτη (9/2), το Βατικανό έδωσε και επίσημα την συγκατάθεση του προκειμένου να μπορούν οι πιστοί να εξομολογούνται με ένα application στο iPhone.

PostHeaderIcon e-κρηξη στις καταγγελίες πολιτών


Ραγδαία αύξηση παρουσίασαν το 2010 οι καταγγελίες που δέχτηκε στην ανοιχτή γραμμή SafeLine το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασαν χθες οι υπεύθυνοι του Κέντρου με αφορμή τον εορτασμό της 8ης ημέρας ασφαλούς διαδικτύου, ο συνολικός αριθμός των καταγγελιών την περασμένη χρονιά ανήλθε σε 4.204 σημειώνοντας αύξηση 136,44% συγκριτικά με το 2009, οπότε και είχαν φτάσει τις 1.778. 

Οι περισσότερες από αυτές αφορούσαν σε ρατσιστικό περιεχόμενο (25%), παραβίαση προσωπικών δεδομένων (21%), οικονομικές απάτες (14%) και εξύβριση (10%), ενώ ακολουθούν περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας, παραβίασης απορρήτου, απειλών και πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι από τα 1.693 αιτήματα, τα 572 σχετίζονταν με θέματα εξάρτησης από το Ιντερνετ, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι η χώρα μας διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη (66%) στη σύνδεση των παιδιών στο διαδίκτυο μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.



PostHeaderIcon Καταστρεπτική Καλημέρα... :P


PostHeaderIcon Μαμά σήμερα να μαγειρέψεις... : Λεμονάτο ψημένο κοτόπουλο


Συστατικά
ξυσμα και χυμο ενος λεμονιου
1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομμενη
μια πρεζα απο διαφορα μπαχαρικα
35ml ελαιολαδο
αλατι και φρεσκοτριμμενο μαυρο πιπερι
5 ολοκληρα μπουτακια κοτοπουλου


PostHeaderIcon Σαν σήμερα...


1634: Ο Γαλιλαίος απαρνείται μπροστά στους ιεροεξεταστές τη θεωρία του ως αιρετική και λαθεμένη και δέχεται ότι η Γη είναι επίπεδη και ακίνητη. Λέγεται ότι την ίδια στιγμή σιγομουρμούρισε: «Και όμως κινείται!»

1828: Ο Ιμπραήμ καταστρέφει την Τριπολιτσά, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης του '21.

1942: Απονέμεται ο πρώτος χρυσός δίσκος στην ιστορία της μουσικής, στον Γκλεν Μίλερ για την επιτυχία του «Chattanooga Choo Choo».

1947: Τα Δωδεκάνησα περιέρχονται στην Ελλάδα με τη Συνθήκη των Παρισίων.

1992: Συγκαλείται το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή για το Μακεδονικό. Ο υπουργός Εξωτερικών Αντώνης Σαμαράς εισηγείται να μη γίνει αποδεκτή από την Ελλάδα καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία ή τα παράγωγά της. Το Συμβούλιο επικυρώνει την εισήγηση Σαμαρά.

1996: Η πρώτη μονομαχία του υπερυπολογιστής της ΙΒΜ Deep Blue με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι Γκάρι Κασπάροφ λήγει με νίκη του υπολογιστή. Τελικά, ο άνθρωπος θα νικήσει τη μηχανή με 4-2.

PostHeaderIcon Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 10/02/2011


Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011. 

PostHeaderIcon Καλημέρα....


Του καιρού...

Θεσσαλονίκη

BlogUp Us!

Follow my blog with bloglovin